Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

DE HILARISCHE ZOEKTOCHT NAAR GELUK VAN DE MEIDEN VAN LOS
za7.01
De meiden van LOS betreden op zaterdag 14 januari ons podium met de muzikale cabaretshow Lusten en Lasten. Wat zou het toch fijn zijn om een leven te leiden met enkel lusten, en geen lasten.
Lees meer
5 januari draait onze vakantiefilm
wo4.01
Wat voor weer is het? Het is weer FILMWEER! Da's toch genieten: lekker met (klein)kinderen naar de film! Morgenmiddag 5 januari draait bij Nesterlé weer een leuke animatiefilm (6+).
Lees meer
Laurens en Twan sluiten op geheel eigen wijze het jaar af.
za31.12
Ze staan nu voor de vierde keer op rij met hun voorstelling  “Jaarverslach” in het theater. Een unieke voorstelling voor en over Nistelrode in ons eigen Nistelrooise theater.
Lees meer
Kom deze film zien op vrijdag 6 januari!
do29.12
De eerste filmavond van het nieuwe jaar wordt gehouden op VRIJDAG 6 januari. Op het witte doek een film die bruist van levenslust!   ★★★★★ De Telegraaf
Lees meer
Fijne feestdagen!!
di20.12
Koester de Lichtjes in donkere tijden. Na wekenlang kerstliedjes luisteren is het eindelijk zo ver! 
Lees meer
BEGIN 2023 SPROOKJESACHTIG MET 'ROODKAPJE'
zo18.12
Op 7 januari 2023 in ons theater: Roodkapje  (3+) Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal, de wolf die haar en haar oma opeet. Ze besluit het eens helemaal anders te doen: ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. 
Lees meer
Gerard Alderliefste maakt met zijn band in Nistelrode een Fête village
zo11.12
Het Franse chanson klinkt in de cc Nesterlé en het publiek waant zich op een dorpspleintje in Frankrijk, langzaam komt er een dorpsfeest op gang
Lees meer
Nu bij Nesterlé: expositie glasfusing Antoinette Dietz
wo7.12
Antoinet vindt het boeiend om met glas te werken. Het fascineert haar en het verveelt nooit. Glasfusing is een techniek waarbij verschillende kleuren glas met elkaar versmelten.
Lees meer
Laurens en Twan brengen Nisserois én wereldnieuws op 29 december
zo4.12
Na twee jaar afwezigheid door de Corona perikelen, staan Twan en Laurens weer te popelen om hun 4e oudejaarsconference ten tonele te brengen in Nesterlé.
Lees meer
Flamboyante Nijhuis neemt geen blad voor de mond
ma21.11
NISTELRODE - Het zal geen toeval zijn dat de voorstelling van Bas Nijhuis precies anderhalf uur duurde en geen moment verveelde. Zo zal hij waarschijnlijk zijn ideale voetbalwedstrijd ook zien.
Lees meer
Cabaretier Marlon Kicken weer op podium na coma.
za19.11
Marlon Kicken vertelt in Algemeen Dagblad over de periode dat hij doodziek werd na een coronabesmetting. Hij lag weken in coma en moest opnieuw leren lopen, eten en praten. Inmiddels speelt hij weer in het theater.
Lees meer
VERZET - Mark van de Veerdonk
do17.11
Jammer.....  We zijn genoodzaakt om deze uitverkochte voorstelling te annuleren op 3 december. Maar niet getreurd... op 18 maart 2023 trakteert Mark ons op een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen.
Lees meer