Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

De artiesten van Zondagse Muziek op 24 maart, we stellen ze aan u voor

Op 24 maart a.s. worden tijdens de Zondagse Muziek liefhebbers getrakteerd op afwisselende muziek gebracht door tHuisbent 5.0 en popkoor Sprightly. 

Wij stellen ze aan u voor:


THuisBent 5.0 heeft zijn basis in Megen en is een samenwerking van muzikanten, die allemaal hun sporen hebben verdiend.

Toetredende muzikanten moeten er rekening mee houden dat ze voldoen aan het belangrijkste criterium: ze moeten gepensioneerd zijn!
Huub en Joost besloten in Coronatijd samen muziek te gaan maken. Ieder vanuit de eigen thuisstudio. Nadat het Corona-virus zich iets minderde, trad Jaap toe, zodat er zich een trio vormde. Samen hebben ze een aantal optredens verzorgd.
In de tussentijd was Ed in Megen komen wonen. Als gitarist, bassist, muziekkenner én gepensioneerd, was de stap naar tHuisBent maar een kleine.
Tijdens een gezamenlijk optreden werd daarna Harrie, uit Oss, gepolst om deel van “de Bent” uit te gaan maken. Zo ontstond in april van 2022 de huidige tHuisBent 5.0.
In de maanden daarna is er fanatiek aan een repertoire gewerkt, dat momenteel uit zo’n 50 nummers bestaat. Hun repertoire bestaat uit ‘vanalleswâh’.

Popkoor Sprightly is een eigentijds en swingend koor uit Uden. Opgericht in 1987 en nog steeds actief met ruim 35 koorleden. Ze brengen een uitgebreid repertoire van popnummers uit de jaren 70 tot nu met hun eigen combo. En daar zijn ze trots op!

De naam Sprightly betekent ‘levendig’ en ‘vrolijk’, iets dat ze willen uitstralen naar hun publiek.

Ze zingen zowel Engels- als Nederlandstalig en treden op zonder bladmuziek erbij. Van California dreaming van de mama’s en de papa’s uit de jaren 70, Fragile van Sting en Afrika van Toto uit de jaren 80, Nothing Else matters van Metallica uit de jaren 90, Mother earth van Within temptation en Viva al vida van Coldplay uit de jaren ’00 tot meer recentere nummers zoals Oceaan van Racoon, Home van Dotan en Walk me home van Pink.

Kom gratis genieten van mooie afwisselende muziek!