Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

STATIONTOSTATION: Unieke Bowie beleving!

Te zien bij Nesterlé op vrijdag 15 maart a.s.:Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie.

Het publiek wordt in een achtbaan van muziek en emoties meegenomen langs de verschillende tijdperken waarin Bowie de podia domineerde. STATIONTOSTATION weet deze tijdperken uitstekend te vertolken, waarbij samen met het publiek een bijzondere artiest en persoonlijkheid wordt herdacht.

De bijzondere frontman Chris weet hoe Bowie benaderd moet worden, met een zorgvuldige invulling van de zang. Achter de band worden prachtige visuals geprojecteerd, gemaakt en bestuurd door drumster Jennifer. De baslijnen zijn melodieus en muzikaal ingevuld, waar de band op kan bouwen. De sounds van de toetsenist zijn goed uitgedacht en liggen dicht bij de originele benaderingen van diverse album en live performances van David. Een energiek voorkomen van de jeugdige gitarist en twee fijne zangeressen maken de show tot een uniek geheel, waarbij Bowie en zijn werk centraal staan.

Voor video’s: https://bit.ly/S2SPROMO

De voorstelling op 15 maart begint om 20:15 uur. De deuren gaan open om 19.30 uur.