Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Please allow me to introduce ourselves…
di28.03
Zaterdag 1 april a.s. maakt ons publiek zich op de pure, rauwe authentieke sound van de The Rolling Stones gebracht door Sticky Fingers. 
Lees meer
Informatiebijeenkomst DigiWegwijs
di28.03
Op woensdag 12 april 2023 van 10.00-12.00 uur organiseren Bibliotheek Nistelrode en KBO Nistelrode de informatiebijeenkomst “Voor wie doet u de (digitale) deur open?”
Lees meer
Razend knap psychologisch drama op 30 maart
zo26.03
Tijdens de maandelijkse filmavond weer een bijzondere film op het witte doek van Nesterlé. De regisseur bewees al eerder  morele en maatschappelijke vragen op ingenieuze wijze te kunnen verbinden om een intrigerend en spannend verhaal te vertellen.
Lees meer
Op zijn “Van-de-Veerdonks”.
di21.03
Van uitstel kwam gelukkig geen afstel. Afgelopen zaterdag speelde Mark van de Veerdonk de oorspronkelijk in december 2022 geplande voorstelling “Podiumbeest ontsnapt”. Het was het wachten meer dan waard.
Lees meer
Jeugdtalent tijdens bandjesmiddag op 19 maart a.s.
do16.03
Nieuw in ons programma: 19 maart 2023:  Bandjesmiddag met CHPTR2 en de Praag Band van TBL. Loop gezellig binnen en geniet! 
Lees meer
Verrassend interactief, de Cabaret Club
di14.03
De Cabaret Club is een uniek collectief waarbij je in een avond 3 mini voorstellingen ziet! Een uitgelezen kans dus om nieuw talent te ontmoeten. De zaal wordt meteen opgezweept door het uitermate bijzondere talent Marco Lopes, die als publieksopwarmer en presentator zijn rol hilarisch vertolkt
Lees meer
Het swingt tijdens de Zondagse Muziek
vr10.03
De Old Swing Band verzorgt één van de optredens van de Zondagse Muziek welke op 26 maart a.s. zal plaats vinden. 
Lees meer
Een hele mooie avond cabaret met de meiden van Los
vr3.03
25.02: De Meiden van los gaan los met hun voorstelling lusten en lasten. Ze waren al eerder in Nistelrode dus we waren er op voorbereid. Confronterend, cynisch, rechtstreeks en bij tijden man onvriendelijk. Maar ook zichzelf en de rest van de vrouwen sparen ze niet.
Lees meer
Mark van de Veerdonk neemt afscheid
wo1.03
Aan alles komt echter een einde, dus ook aan Mark’s mooie carrière. Hij sluit hem af met de voorstelling “Podiumbeest ontsnapt!”, waarmee hij op zaterdag 18 maart te gast is op het podium van Nesterlé.
Lees meer
Chris Grem schittert met liedjes van Neil Diamond
ma20.02
In een bomvolle Nesterlé-zaal bracht Chris Grem op zaterdag 11 februari een ode aan de Amerikaanse zanger Neil Diamond. “Sweet Caroline’ was er natuurlijk bij. En ook Barbara Streisand was van de partij. Een vermakelijke avond.
Lees meer
Vrolijke animatiefilm voor hele gezin in carnavalsvakantie (23 februari)
zo19.02
Lekker met je (klein) kids naar de film?  Op donderdag 23 februari draait er bij Nesterlé weer een leuke vakantiefilm  6+  (nederlands gesproken). 
Lees meer
Fenomenale roadmovie op witte doek (23 februari)
do16.02
23 Februari vindt de volgende filmavond plaats. Deze roadmovie wist op diverse festivals zowel jury als publiek voor zich in te nemen. Een trefzeker debuut waarin humor en poëzie, ernst en ontroering op vanzelfsprekende wijze samensmelten.
Lees meer