Cultureel Centrum Nesterlé

Handig om te weten

BESTELINFORMATIE

Bestellen van tickets. Je kunt je tickets alleen online via www.nesterle.nl bestellen. Wij vragen je vriendelijk om je zitplaatsen zoveel mogelijk aansluitend te reserveren, zodat wij zoveel mogelijk gasten in onze zaal kunnen ontvangen. 

Nieuw online reserveringssysteem (juli 22) : Bij je eerste bestelling via onze website, vragen we je te registreren met mailadres en wachtwoord. Hiermee zal je op elk moment kunnen inloggen in jouw persoonlijke Nesterlé omgeving om je gegevens te wijzigen, je nieuwsbrief-voorkeuren aan te passen, je order historie te bekijken of om je tickets opnieuw te downloaden. 

Ons oude contactenbestand hebben we behouden.  Ben je reeds bekend in ons reserveringsbestand dan wordt je e-mailadres herkend bij het inloggen. Je hoeft het enkel nog te verifiëren met behulp van een pincode die je krijgt in je mailbox. Vervolgens kan je jouw gegevens aanvullen en een wachtwoord kiezen. 

Hulp nodig bij reserveren? Ervaar je een probleem bij het reserveren van tickets of wens je meerdere tickets te bestellen, stuur ons een mail via ticket@nesterle.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wachtlijst. Zijn er op  het moment van bestellen onvoldoende tickets beschikbaar? Stuur een mail naar ticket@nesterle.nl onder vermelding van voorstelling, tijd, naam, aantal personen en telefoonnummer. Wij informeren je zodra wij plaatsen beschikbaar hebben.

Rolstoelplaatsen. Het is niet mogelijk om rolstoelplaatsen online te bestellen. Gelieve contact op te nemen via ticket@nesterle.nl.

Filmavond. Elke laatste donderdag van de maand organiseert Nesterlé de filmavond. Aanvang 20.15 uur. Toegang 5 euro. Tickets te koop aan kassa voorafgaand aan de film. Reserveren is niet nodig. Vanwege restricties in filmlicentie mag Nesterlé de naam van de te draaien film niet buiten eigen kring bekend maken. Wil je vooraf weten welke film tijdens de filmavond draait? Abonneer je op de filmmail/ nieuwsbrief of stuur een mail naar info@nesterle.nl. 

Betalen. Bij online bestelling betaal je met Ideal. In Nesterlé wordt uitsluitend per PIN betaald.

Cadeaubonnen. Wij accepteren de Nesterlé theaterbon. Papieren theaterbonnen zijn niet te gebruiken bij een online bestelling. Vraag via ticket@nesterle.nl naar een digitale code om het tegoed in te wisselen bij een online bestelling. 

Teruggave tickets. Teruggave van tickets is alleen mogelijk bij annulering minimaal 48 uur voor aanvang van de voorstelling via ticket@nesterle.nl. Je ontvangt dan een voucher ter waarde van de ticketprijs, welke je bij een volgende online bestelling kunt inwisselen. 

Theaterbon.  De Nesterlé theaterbon is aan de kassa verkrijgbaar in bedragen van € 5,00, € 7,50 en € 10,00 met betaling via PIN. Deze is in te wisselen voor een theaterticket of filmkaartje (mits vooraf besteld via ticket@nesterle.nl). Het is tevens mogelijk om een digitaal tegoed te bestellen resp. cadeau te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden via ticket@nesterle.nl.

Ticket geannuleerde voorstelling of concert.  We zoeken te allen tijde naar een nieuwe datum. Gaat een voorstelling definitief niet door of ben je verhinderd op de nieuwe datum dan ontvang je een digitaal tegoed ter waarde van ticketprijs.  

Diner+theaterarrangement. 
Waarom haasten terwijl je rustig, gezellig en lekker bourgondisch kunt tafelen voorafgaand aan je theaterbezoek. Voor € 25,00 (exclusief drank) serveert Eetcafé ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Het theaterdiner is bij het merendeel van onze voorstellingen te boeken. Maar, het aantal plaatsen is beperkt; dus reserveer op tijd als je verzekerd wilt zijn van een tafel. We verwelkomen je uiterlijk om 17.30 uur bij tegenover aan het plein gelegen Eetcafé ’t Pumpke.


(IN) ONS THEATER:

Parkeren. Achter het theater vindt u voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Ontvangst bij Nesterlé. De kassa is bij avondvoorstellingen geopend 45 minuten voor de voorstelling. Wij controleren je  kaartjes bij de ingang van Nesterlé en vragen vriendelijk om deze gereed te houden (geprint of op telefoon). 

Garderobe. Bij entree vind je de gratis, onbewaakte garderobe. Let op! Nesterlé is niet verantwoordelijk voor je eigendommen. 

Horeca. Drankjes kunnen besteld worden aan de bar. Bij een uitgeschoven tribune mogen er GEEN DRANKJES meegenomen worden in de zaal. Voor of na de voorstelling en in de pauze ben je van harte welkom in onze foyer. 

Consumptiebonnen: Drankjes worden afgerekend met consumptiebonnen. Verkrijgbaar op een speciaal ingericht verkooppunt.

Slechthorend? 
Nesterlé heeft speciale apparatuur voorhanden, zodat je toch optimaal kunt genieten van de
voorstelling. Bestel deze vooraf via ticket@nesterle.nl en vermeld daarbij of je gebruik maakt
van een gehoorapparaat. Wij zorgen ervoor dat de juiste apparatuur voor je klaar ligt bij
aanvang van de voorstelling

Fotograferen. Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling een flitser te gebruiken en door de zaal te lopen. 

Privacy Verklaring. Tijdens voorstellingen worden foto's gemaakt. Bezwaar hiertegen kan je vooraf kenbaar maken bij de dienstdoende beheerder op desbetreffende dag. Raadpleeg onze verklaring onderaan onze site.