Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Expositie Toon van Hoeij
ma6.02
Expositie kleurige werken van Toon van Hoeij in Nesterlé. Nog te zien tot en met 3 april 2023.
Lees meer
Wat bekt dat lekker, nietwaar? De Cabaret Club!
za4.02
De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe talenten en ervaren cabaretiers. De line-up is geheim en geen avond is hetzelfde!
Lees meer
Lekker uit eten en naar de film?
zo22.01
Donderdag 26 januari is het weer zover: onze maandelijkse filmavond. Met een smakelijk aanbod: bestel een hoofdgerecht bij Eetcafé 't Pumpke en ontvang een gratis kaartje voor de film!
Lees meer
Nieuwe datum voor Meiden van Los
wo18.01
Na de last-minute annulering van zaterdag j.l. hebben we een nieuwe datum voor de voorstelling Lusten en Lasten kunnen vastleggen: 25 februari komen de Meiden van Los naar Nesterlé. 
Lees meer
back to sixties / seventies op 22 januari
wo18.01
Om te spelen in een band voor een moment meldden zich vorig seizoen maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze aan bij Nesterlé. Er ontstonden maar liefst 5 pop-up bands! Op 22 januari treedt de 5e formatie op als “Helden van de Zondagse Muziek”.
Lees meer
MEIDEN VAN LOS GEANNULEERD
za14.01
Het spijt ons enorm je te moeten mededelen dat vanwege ziekte van één van de Meiden van Los de voorstelling Lusten en Lasten vanavond NIET DOORGAAT.
Lees meer
Uiteindelijk horen Roodkapje en de wolf gewoon bij elkaar
do12.01
Gezien in Nesterlé: Roodkapje (07.01).Na 388 jaar had Roodkapje er genoeg van. Ze wilde wel eens wat anders dan opgegeten worden door de wolf.
Lees meer
DE HILARISCHE ZOEKTOCHT NAAR GELUK VAN DE MEIDEN VAN LOS
za7.01
De meiden van LOS betreden op zaterdag 14 januari ons podium met de muzikale cabaretshow Lusten en Lasten. Wat zou het toch fijn zijn om een leven te leiden met enkel lusten, en geen lasten.
Lees meer
5 januari draait onze vakantiefilm
wo4.01
Wat voor weer is het? Het is weer FILMWEER! Da's toch genieten: lekker met (klein)kinderen naar de film! Morgenmiddag 5 januari draait bij Nesterlé weer een leuke animatiefilm (6+).
Lees meer
Laurens en Twan sluiten op geheel eigen wijze het jaar af.
za31.12
Ze staan nu voor de vierde keer op rij met hun voorstelling  “Jaarverslach” in het theater. Een unieke voorstelling voor en over Nistelrode in ons eigen Nistelrooise theater.
Lees meer
Kom deze film zien op vrijdag 6 januari!
do29.12
De eerste filmavond van het nieuwe jaar wordt gehouden op VRIJDAG 6 januari. Op het witte doek een film die bruist van levenslust!   ★★★★★ De Telegraaf
Lees meer
Fijne feestdagen!!
di20.12
Koester de Lichtjes in donkere tijden. Na wekenlang kerstliedjes luisteren is het eindelijk zo ver! 
Lees meer