Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Zondagse Muziek met helden op 16 oktober
di4.10
Het is weer zover: Onze gratis Zondagse Muziekmiddagen gaan van start op 16 oktober.  Geniet van de optredens van de band The Lions en drummer Dani en gitarist Simon. 
Lees meer
Jeroens Clan: Maak je op voor snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen!
vr23.09
Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 8 oktober 2022 in theater Nesterlé bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”
Lees meer
JIm van der Zee: intiem, introvert en vol passie
di13.09
Jim van der Zee speelt in cc Nesterlé zijn eerste theatervoorstelling: Keep it fresh. Zijn performance was intiem, introvert en vol passie . Alsof je als publiek stiekem in zijn repetitie ruimte kijkt .
Lees meer
Als ik je weer zie.......
zo11.09
is de titel van het nieuwste theateroptreden van popkoor NOIZ, op 4 en 5 november 2022 in ons theater. Na twee jaar van corona zijn ze blij dat ze weer voor een volle zaal, voor publiek mogen zingen. Vandaar de titel "als ik je weer zie".
Lees meer
Mooiland on tour bij Nesterlé
do8.09
Donderdag 22 september tussen 18.00 en 20.00 uur vindt de informatiemarkt 'Mooiland on tour' plaats. Praat mee en maak het verschil in uw buurt! 
Lees meer
Stemmen kan vanaf vandaag
ma5.09
Wij doen weer met de Rabo Clubsupport. Ben je lid van Rabobank Oss/ Bernheze? Wij vragen je om te stemmen op Nesterlé.
Lees meer
Jim van der Zee keeps it fresh
zo4.09
Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Zanger en gitarist Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo bijzonder mogelijk te maken. Het gevoel dat hij heeft als hij zingt, dat ene moment, wil hij delen met de luisteraar.
Lees meer
Jouw stem is geld waard!
zo28.08
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij ons om ons doel te behalen? Jouw stem levert Nesterlé geld op. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Hoe meer stemmen, hoe meer steun we ontvangen. 
Lees meer
Vakantiefilm op 1 september
vr26.08
Zoals je van ons gewend bent, draait Nesterlé de laatste donderdag van de zomervakantie weer een leuke Disney animatiefilm. Sluit de vakantie gezellig af met je (klein)kids.
Lees meer
Brabant, mijn Brabant in Caramba jasje
zo21.08
Op zaterdag 22 april 2023 komen Joris Linssen & Caramba naar ons theater met de voorstelling Dichterbij.  In deze voorstelling staat de ‘streekmuziek’ centraal. Het idee van deze voorstelling ontstond bij Nesterlé door Ad de Laat. 
Lees meer
10 september: Keep it Fresh met Jim van der Zee
di16.08
Zijn voorkomen is heel anders dan in 2018 toen hij The Voice of Holland won, maar het hartverwarmende stemgeluid van Jim van der Zee is nog even uniek.
Lees meer
KOOP NU THEATERTICKETS VOOR SEIZOEN 22/23
di26.07
Met plezier presenteren wij een vers theaterseizoen, vol eigenzinnige voorstellingen en onverwachte ervaringen. Wij kijken ernaar uit om je (opnieuw) te ontmoeten en samen nieuwe verhalen te zien, horen en ontdekken.
Lees meer