Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Muzikanten gezocht!
do10.06
Dit is je kans om te spelen in een band voor een moment! Oftewel een pop-up band. Woon jij in Bernheze? En heb je ooit in een band gespeeld of gezongen? Of daar altijd al van gedroomd? ‘Helden van de Zondagse Muziek’ is dé mogelijkheid om als muzikant, zanger/zangeres op te treden. Schrijf je in, oefen en treedt op in het Nisseroise Nesterlé!
Lees meer
Vooruitblik op het nieuwe seizoen tijdens D'n Bliekerd
za5.06
We mogen weer....   Na stille maanden openen we graag onze theatergordijnen!  Bent u ook zo nieuwsgierig naar volgend seizoen?  We nodigen u van harte uit voor D'n Bliekerd op 27 juni. 
Lees meer
WE MOGEN WEER OPEN!
di1.06
Wat hebben we met elkaar reikhalzend uitgekeken naar dit moment! We zijn ontzettend blij dat Nesterlé weer open mag per zaterdag 5 juni. Meer dan ooit kijken we uit naar het moment om onze gasten weer te ontvangen. 
Lees meer
Hoe word je een goede astronaut?
zo30.05
Bent u een theaterliefhebber en wilt uw (klein)kinderen ook leren hoe leuk het theater is? Neem ze mee naar de voorstelling Het Astronautje 4+ op zondag 11 juli.  Een ruimtereis is nog nooit zo leuk en leerzaam geweest!
Lees meer
Waar zouden wij zijn zonder een man?
do27.05
De mannen*. In ons leven. Sophie Stravens bedankt ze allemaal. NIEUW in ons programma: 'Met dank aan alle mannen in mijn leven': een veelomvattende voorstelling balancerend tussen kleinkunst, cabaret, muziektheater en ted-talks. Op 10 juli betreedt Sophie ons podium!  
Lees meer
VERDERE VERSOEPELING CORONAMAATREGELEN BINNENKORT VERWACHT
wo26.05
In Nesterlé worden alle muzieklessen en repetities van Fanfare Sint Lambertus Nistelrode (in groepen van maximaal 30 personen) sinds 19 mei 2021 weer opgestart, en ook Bibliotheek Nistelrode gaat terug naar haar normale openingstijden. De bar moet daarbij nog gesloten blijven.
Lees meer
Bewaar je ticket en geniet later
do20.05
Er is achter de theaterschermen door onze programmeringscommissie ontzettend hard gewerkt om samen met de impresariaten nieuwe data vast te leggen voor deze voorstellingen:
Lees meer
Muzieklessen weer van start!
wo19.05
De versoepelingen zoals die gelden vanaf 19 mei biedt Nesterlé de mogelijkheid om bepaalde activiteiten weer te faciliteren; namelijk activiteiten voor sport, kunst en cultuur. Wat zijn we blij dat we muziekleerlingen en docenten weer mogen verwelkomen!!
Lees meer
GENIET MET JE KINDEREN VAN THEATER TIJDENS DE VAKANTIE.
di16.02
Het impresariaat Vanaf2 heeft een mooi initiatief genomen: Vakantietheater. De hele voorjaarsvakantie drie voorstellingen per dag. Als stream op je computer, tablet of op de buis. Per voorstelling betaal je € 7,50. Nodig vooral ook vriendjes uit, want je betaalt ‘per huiskamer’.
Lees meer
Nesterlé dicht tot 2 maart
vr5.02
Lieve mensen, het is niet anders. Nesterlé blijft tot 2 maart gesloten. De eerste stappen naar weer een normale en bruisende samenleving zijn gezet middels het vaccinatieprogramma. Er gloort hoop aan de horizon, we moeten alleen nog even doorbijten.
Lees meer
Voorstelling van Marlon Kicken wordt verplaatst
wo20.01
Door Corona-beperkingen heeft Marlon de try-out fase niet goed kunnen afronden en kan zijn voorstelling Draadloos helaas niet doorgaan op 20 februari a.s.  Tickethouders zijn hierover reeds geinformeerd. 
Lees meer
Het blijft nog even stil.....
wo13.01
Tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari j.l. is aangekondigd dat de lockdown wordt verlengd tot 9 februari. Tot die datum blijft Nesterlé gesloten. We vertonen geen voorstellingen of films tot en met dinsdag 9 februari. Gasten met tickets zijn / worden persoonlijk geïnformeerd.
Lees meer