Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Mark van de Veerdonk neemt afscheid
wo1.03
Aan alles komt echter een einde, dus ook aan Mark’s mooie carrière. Hij sluit hem af met de voorstelling “Podiumbeest ontsnapt!”, waarmee hij op zaterdag 18 maart te gast is op het podium van Nesterlé.
Lees meer
Chris Grem schittert met liedjes van Neil Diamond
ma20.02
In een bomvolle Nesterlé-zaal bracht Chris Grem op zaterdag 11 februari een ode aan de Amerikaanse zanger Neil Diamond. “Sweet Caroline’ was er natuurlijk bij. En ook Barbara Streisand was van de partij. Een vermakelijke avond.
Lees meer
Vrolijke animatiefilm voor hele gezin in carnavalsvakantie (23 februari)
zo19.02
Lekker met je (klein) kids naar de film?  Op donderdag 23 februari draait er bij Nesterlé weer een leuke vakantiefilm  6+  (nederlands gesproken). 
Lees meer
Fenomenale roadmovie op witte doek (23 februari)
do16.02
23 Februari vindt de volgende filmavond plaats. Deze roadmovie wist op diverse festivals zowel jury als publiek voor zich in te nemen. Een trefzeker debuut waarin humor en poëzie, ernst en ontroering op vanzelfsprekende wijze samensmelten.
Lees meer
Expositie van Beelden & Keramiek van Marja Spreeuw
vr10.02
Komende periode tonen maar liefst twee kunstenaars hun werken bij Nesterlé. Tot en met 3 april houdt Marja Spreeuw een beelden en keramiekexpositie in Nesterlé. 
Lees meer
Expositie Toon van Hoeij
ma6.02
Expositie kleurige werken van Toon van Hoeij in Nesterlé. Nog te zien tot en met 3 april 2023.
Lees meer
Wat bekt dat lekker, nietwaar? De Cabaret Club!
za4.02
De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe talenten en ervaren cabaretiers. De line-up is geheim en geen avond is hetzelfde!
Lees meer
Lekker uit eten en naar de film?
zo22.01
Donderdag 26 januari is het weer zover: onze maandelijkse filmavond. Met een smakelijk aanbod: bestel een hoofdgerecht bij Eetcafé 't Pumpke en ontvang een gratis kaartje voor de film!
Lees meer
Nieuwe datum voor Meiden van Los
wo18.01
Na de last-minute annulering van zaterdag j.l. hebben we een nieuwe datum voor de voorstelling Lusten en Lasten kunnen vastleggen: 25 februari komen de Meiden van Los naar Nesterlé. 
Lees meer
back to sixties / seventies op 22 januari
wo18.01
Om te spelen in een band voor een moment meldden zich vorig seizoen maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze aan bij Nesterlé. Er ontstonden maar liefst 5 pop-up bands! Op 22 januari treedt de 5e formatie op als “Helden van de Zondagse Muziek”.
Lees meer
MEIDEN VAN LOS GEANNULEERD
za14.01
Het spijt ons enorm je te moeten mededelen dat vanwege ziekte van één van de Meiden van Los de voorstelling Lusten en Lasten vanavond NIET DOORGAAT.
Lees meer
Uiteindelijk horen Roodkapje en de wolf gewoon bij elkaar
do12.01
Gezien in Nesterlé: Roodkapje (07.01).Na 388 jaar had Roodkapje er genoeg van. Ze wilde wel eens wat anders dan opgegeten worden door de wolf.
Lees meer