Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Aftrap 35 jarig jubileum koor Koraal tijdens Zondagse Muziek
zo19.01
Koraal is een koor uit Heesch onder leiding van Peter van Raak. 35 jaren is een Koralen jubileum en dat kan het koor niet zomaar voorbij laten gaan met zo'n naam.De aftrap van het koralen jubileumjaar is in Nesterlé tijdens Zondagse Muziek op 26 januari a.s. 
Lees meer
Kira Kool: verhalen zijn veel mooier als ze gezongen / gespeeld worden!
za18.01
Kira is geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg, waar ze al snel de liefde voor muziektheater ontdekte. Zo vroeg haar juf in groep 3 ooit aan haar ouders of ze thuis wel eens sprak, omdat ze op school alleen maar zong. Een anekdote die symbool staat voor het werk van Kira. Verhalen zijn veel mooier wanneer ze gezongen of gespeeld worden!
Lees meer
Ton Brekelmans te gast bij carnavalsmiddag voor senioren
do16.01
Op 9 februari in de ton bij Nesterlé: Ton Brekelmans. Aanvankelijk een verlegen ménneke die in de verste verte nooit maar een moment gedroomd heeft om in een latere levensfase zoveel mensen te kunnen laten lachen en te boeien met zijn humor en zijn voordrachtskunst. Wat zich liet vertalen in veel kampioenschappen en veel publieksprijzen!!
Lees meer
DE RESERVEBELGEN VEROVEREN NEDERLAND
wo15.01
Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België. Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land; Vlaanderen.
Lees meer
Helaas:de Flashback Night of the Music gaat niet door!
di14.01
Wegens te weinig belangstelling is in overleg met Fanfare St. Lambertus besloten om op vrijdag 17 en zondag 19 niet terug te blikken op the Night of the Music. Mocht u reeds een kaartje voor één van deze data hebben besteld, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 
Lees meer
Old Swing band treedt op tijdens Zondagse Muziek
zo12.01
Tijdens de eerste Zondagse Muziek van 2020 zijn de spots gericht op De Old Swing band, een 15 mans swingorkest uit oostelijk deel van Brabant. Zoals de naam al aangeeft heeft dit orkest een voorkeur voor swingjazz uit de periode 1930-1960. Wij stellen de band aan u voor:
Lees meer
Renee van Bavel eert Herman van Veen
do9.01
Meer dan vijftig jaar in het vak, en nog steeds scherpzinnig en nieuwsgierig de wereld inblikken. Podiumkunstenaar en liedschrijver Herman van Veen geeft al decennia de toon aan.Voor de Nederlandse liedschrijver Renee van Bavel loopt de muziek van Herman van Veen als een rode draad door haar creatieve leven. Nu wijdt ze voor het eerst een volledig liedprogramma aan Van Veen. Op 1 februari staat zij bij Nesterlé op de planken. 
Lees meer
Christel de Laat heeft last van keuzestress
zo5.01
Christel de Laat Speelt haar tweede theatervoorstelling “ Zijn daar vragen over “ in cc Nesterle. Ook haar tweede voostelling is doorspekt van zelfspot en ontdaan van elke gene. Want dat kent Christel niet. Ze schaamt zich voor niets en niemand en zeker niet voor haar overvolle lijf. 
Lees meer
Jaarverslach 2019, Dè is gin kunst – een avond als vanouds
ma30.12
Laurens en Twan zetten met hun derde jaarverslach nu definitief een Nisseroise traditie neer. De avond voelt vanaf het begin als vanouds. Beginnend met een schuurkalender van 2019 lopen ze op ludieke wijze het jaar door. Als toeschouwer denk je; och ja dat is er ook nog gebeurd. De twee voegen daar hun eigen agenda en gemiste kansen aan toe en de lach zit in de zaal.
Lees meer
Flashback Night of the Music '19
zo29.12
In oktober vorig jaar ging het dak eraf in Sporthal De Overbeek. Op vrijdag 17 januari en zondag 19 januari kun je de Night of the Music 2019 nog eens meebeleven. Onder het genot van een drankje en een hapje kun je genieten van de registratie van de Night 2019 op het filmdoek in onze theaterzaal. 
Lees meer
Luchtig lieve jeugdfilm op witte doek tijdens kerstvakantie (2 januari)
ma23.12
Het nieuwe jaar gaat op donderdag 2 januari goed van start met de film "Mijn bijzonder rare week met Tess". 
Lees meer
FIJNE FEESTDAGEN!!
zo22.12
2019 was een prachtig jaar, met vele theatrale en culturele hoogtepunten, Namens het Nesterlé team danken wij alle bezoekers en volgers voor jullie aandacht. Wij wensen iedereen een 2020 vol culturele verrassingen, verwondering en inspiratie toe. Een jaar waarin theater hopelijk zal bijdragen aan saamhorigheid. Hele fijne feestdagen!
Lees meer