Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Film The Biggest Little Farm geannuleerd!
do12.03
CC Nesterlé annuleert de vertoning van de film ‘The Biggest Little Farm in verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Deze film wordt verplaatst naar een latere datum. Actuele informatie is te vinden op de website en sociale media kanalen van ons cultureel centrum. 
Lees meer
Hoe gaat Nesterlé om met het Coronavirus?
wo11.03
Als u zich niet goed voelt (vaak hoesten, niezen, koorts), vragen we u thuis te blijven. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Niet gezellig, zeker niet Brabants maar toch: geef nu geen hand. Was regelmatig uw handen en gebruik papieren zakdoekjes.
Lees meer
Pater Moeskroen verandert Nesterlé in feestzaal
di10.03
Pater Moeskroen speelt hun voorstelling “reserve Belgen” in Cc Nesterlé met heel veel muziek, veel plezier en een beetje theater. De mannen van Pater Moeskroen zijn natuurlijk ras muzikanten en entertainers en dat laten ze nu ook weer zien in deze theatershow.
Lees meer
Praten over (h)eerlijk eten na afloop van Biggest Little Farm
ma9.03
Voedsel telen in ecologisch evenwicht met alles wat groeit en bloeit in een rijke, voedende omgeving. Dis is het Voedselbos Nistelrode. Rick en Nienke houden zich sinds twee jaar bezig met de omvorming van dit boes tot ecologisch Voedsel: een rijke, voedende omgeving voor mens en dier.
Lees meer
Jeannie Cuypers exposeert in Nesterlé
zo8.03
Momenteel is in ons centrum een nieuwe expositie met schilderijen van Jeannie Cuypers te zien..
Lees meer
Kira neemt de kinderen moeiteloos mee in haar fantasiewereld
di3.03
Nesterlé doet moeite om de allerjongsten kennis te laten maken met theater met de voorstelling 'Gonnie en Gijsje op stap' en wordt beloond met een uitverkochte zaal!  
Lees meer
Eetcafé 't Pumpke weer open na verbouwing
do27.02
Geen zin om te koken?  Vanavond kunt u weer genieten van het diner+film arrangement in het prachtig verbouwde Pumpke. Bij een lekker hoofdgerecht ontvangt u een gratis kaartje voor de film Monos!
Lees meer
Monos: beelden blijven na afloop in je hoofd spoken
za22.02
In de film Monos (27.02)  wordt de chaos langzaam opgevoerd, tegen een achtergrond van bloedmooie en angstaanjagende beelden.Cameraman Jasper Wolf moest voor deze bejubelde film van Alejandro Landes de bergen én de jungle van Colombia in. De loodzware omstandigheden maakten zijn werk juist beter.
Lees meer
Met de kids naar de film bij Nesterlé
vr21.02
Lekker met de kids naar de film in de carnavalsvakantie?  Reserveer 27 februari in je agenda! 
Lees meer
Sofia voorleeskampioen Bernheze
do20.02
Het was een spannende woensdagochtend voor vele leerlingen van basisscholen uit heel Bernheze. Wie zou er voorleeskampioen worden. Slechts één van hen kon bekroond worden met de titel Voorleeskampioen Bernheze.
Lees meer
Gewijzigde openingstijden tijdens carnaval
ma17.02
Wegens carnaval zijn wij gesloten op 24 en 25 febuari. Wij wensen u fijne dagen. Alaaf!!!
Lees meer
Vocal Group Crescens viert hun 20-jarig jubileum
vr14.02
'What Women Want’, zo luidt de titel van de nieuwe theater productie van Vocal Group Crescens uit Berghem. Met deze muzikale productie viert het koor - dat volledig uit dames bestaat - hun 20 jarig jubileum op 28 en 29 maart bij Nesterlé.
Lees meer