Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Wie wordt ditmaal de voorleeskampioen Bernheze?
wo12.02
'Op woensdagochtend 19 februari  vindt de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in Nesterlé.Tijdens deze wedstrijd strijden dit jaar 9 kinderen uit Bernheze (de voorleeskampioenen van hun basisschool) met elkaar om de titel 'Voorleeskampioen Bernheze 2020'.
Lees meer
Jan Heijmans neemt afscheid als voorzitter van KBO Nistelrode
di11.02
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van KBO Nistelrode op maandagmiddag 10 februari 2020, heeft Jan Heijmans afscheid genomen als voorzitter van het KBO bestuur en daar willen we graag even bij stilstaan.
Lees meer
Renee van Bavel: loepzuiver en teksten van grote klasse
zo2.02
Renee  van  Bavel brengt in Mensenkind niet alleen een ode aan Herman van Veen maar ook aan zichzelf, haar kwetsbaarheid en het leven. 
Lees meer
Gezocht: Nisseroise zangers!
do30.01
Voor de afsluiting van de voorstelling NISSEROI EERT AD DE LAAT is de organisatie op zoek naar Nisseroise zangers / zangeressen die eenmalig mee willen zingen in het Groot Nisserois Koor. 
Lees meer
The Biggest Little Farm - film en realiteit komen samen!
di28.01
Een inspirerend verhaal voor de hele familie over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. Dit verhaal speelt niet alleen in Amerika, maar ook in de achtertuin van Nistelrode: midden in de Maashorst. Bij het opzetten van de natuur inclusieve bio boerderij Boer in Natuur. En bij het inrichten van Voedselbos Nistelrode.
Lees meer
Theater-Zangroep KLIK presenteert 10-jarige jubileumshow in 2020
zo26.01
Op zaterdag 21 maart staat Nesterlé bol van drama, humor, spetterende muziek en showbizz! Revue Theater Pauper speelt zich af in een klein, enigszins vervallen B theater. Er  werken al 25 jaar een groep uiteenlopende  merkwaardige artiesten onder de bezielende leiding van moeder Trees en zoon Casimir Pauper.
Lees meer
Verkoop handwerkclub in foyer op 26 januari
vr24.01
De dames van de KBO handwerkgroep hebben weer veel mooie werkstukken klaar. Op zondag 26 januari bieden zij in de foyer van Nesterlé de mooiste spullen te koop aan voor een zacht prijsje! Dus ben je op zoek naar mooie slofjes, warme sokken of trui of heb je altijd al zo’n kleurrijk gehaakt sprei willen hebben, kom gezellig langs tussen 14:00 – 17:00 uur.  De keuze is reuze!
Lees meer
Jochem Nooyen: ‘In mijn nieuwe illusieshow zijn niet al je gedachten veilig’
do23.01
Wie Jochem Nooyen ziet, krijgt wellicht een ‘oh ja’-gevoel. Veel tv-kijkers kennen hem wel ergens van. Bijvoorbeeld van zijn vaste rol als Barteljaap Gustaaf Balneger in het satirische programma Rundfunk of van de halve finale van Uri Geller. De nieuwe theatershow van illusionist Jochem Nooyen heeft als thema privacy en de achterhaalbaarheid daarvan.
Lees meer
Grappigste Molukker van Nederland komt naar Nistelrode
di21.01
Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als de grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie genaamd 'Mijn oom uit Ambon'. Vanaf februari tot mei 2020 is dit programma te zien in de landelijke theaters. Op 6 maart speelt Joshua in Nesterlé.
Lees meer
Aftrap 35 jarig jubileum koor Koraal tijdens Zondagse Muziek
zo19.01
Koraal is een koor uit Heesch onder leiding van Peter van Raak. 35 jaren is een Koralen jubileum en dat kan het koor niet zomaar voorbij laten gaan met zo'n naam.De aftrap van het koralen jubileumjaar is in Nesterlé tijdens Zondagse Muziek op 26 januari a.s. 
Lees meer
Kira Kool: verhalen zijn veel mooier als ze gezongen / gespeeld worden!
za18.01
Kira is geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg, waar ze al snel de liefde voor muziektheater ontdekte. Zo vroeg haar juf in groep 3 ooit aan haar ouders of ze thuis wel eens sprak, omdat ze op school alleen maar zong. Een anekdote die symbool staat voor het werk van Kira. Verhalen zijn veel mooier wanneer ze gezongen of gespeeld worden!
Lees meer
Ton Brekelmans te gast bij carnavalsmiddag voor senioren
do16.01
Op 9 februari in de ton bij Nesterlé: Ton Brekelmans. Aanvankelijk een verlegen ménneke die in de verste verte nooit maar een moment gedroomd heeft om in een latere levensfase zoveel mensen te kunnen laten lachen en te boeien met zijn humor en zijn voordrachtskunst. Wat zich liet vertalen in veel kampioenschappen en veel publieksprijzen!!
Lees meer