Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Lekker met de (klein)kids naar de film in de herfstvakantie
zo15.10
Ook deze vakantie weer een spannend animatie avontuur voor het hele gezin! Kom gezellig naar de film op 19 oktober a.s.. De film begint om 15.00 uur. 
Lees meer
Een inspirerende avond - verbinding door muziek en verhalen
zo8.10
‘Radar Love wordt nooit wat’, zo recenseerde Felix Meurders in OOR vijftig jaar geleden. Bassist Rinus Gerritsen heeft de recensie ingelijst hangen naast een Engelse platinasingle in zijn studio. Dat vertelde de bassist van de Golden Earring zaterdag 7 oktober in cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode.
Lees meer
Circus Makkie: Iedereen kan wel iets als je maar lang genoeg zoekt
di3.10
29 oktober te zien in ons theater! Pinkie en Durske hebben een circus opgericht. Zij vinden alles een makkie. Goochelen, koorddansen, gewichtheffen en leeuwen temmen, dat proberen ze allemaal uit met de hulp van de kinderen. Maar of dat dan echt een makkie is....?
Lees meer
Nesterlé Rockfestival een feestje!
zo1.10
Eindelijk was het zover de start van het nieuwe seizoen. Een volle zaal werd getrakteerd op een feestje!
Lees meer
28 september eerste filmavond van seizoen 23/24
zo24.09
Op 28 september start Nesterlé na een zomerstop met haar maandelijkse filmavond. Ditmaal op het witte doek een melancholisch drama, een fraaie remake van Japanse klassieker Ikiru (1952). Met een fantastische hoofdrol van Bill Nighy, die Mr Williams (we horen nooit zijn voornaam) met precies de juiste mix van wanhoop en waardigheid speelt.
Lees meer
07.10: uniek inkijk in 'Radar Love' van Golden Earring
do21.09
Tijdens het theatercollege met Rinus Gerritsen en Martin Kuiper krijg je op 7 oktober een unieke blik op de Amerikaanse droom van vier Haagse vrienden.
Lees meer
Nieuw theaterconcert van Sjors van der Panne in Franse sferen
zo17.09
Zanger Sjors van der Panne heeft zich het afgelopen jaar veelvuldig teruggetrokken op het Franse platteland. Het klimaat, de rust en de Franse sfeer inspireerden hem. Hij luisterde er urenlang naar de mooiste Franse chansons. Benieuwd naar het resultaat? 
Lees meer
Expositie van wonderlijke sprookjes
zo10.09
Geen Knibbel knabbel knuisje, maar allerlei bekende en onbekende sprookjes worden met trots getoond door Kunstfabriek Oss in onze expositie ruimte. Hun wonderlijke sprookjes zijn te zien vanaf dinsdag 4 september tot en met zondag 22 oktober 2023.
Lees meer
NIEUW in ons programma: Gerrie Smits
do7.09
In zijn nieuwe voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. 
Lees meer
Stemmen kan vanaf vandaag
zo3.09
Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo Clubsupport. Stemmen mag vanaf 4 september. Mogen wij op jouw stem rekenen? Jouw stem is geld waard!!
Lees meer
Aftrap seizoen 23/24 met Nesterlé Rockfestival
vr25.08
30 September is het zover: de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met het Nesterlé Rockfestival! Maak je op voor een heerlijke, rockende & swingende avond met drie optredens van regionale bands. Alle bands maakten eerder hun opwachting bij Nesterlé.
Lees meer
24 augustus - een vrolijke film voor de hele familie
zo6.08
Probeer maar eens stil te blijven zitten bij de film 'Het feest van Tante Rita'. Een fijne film waar je vrolijk van wordt.  Kom gezellig naar onze vakantiefilm op 24 augustus a.s. 
Lees meer