Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Oudejaarsconference komt dichterbij
zo2.12
Na een uitverkocht 'tweeduuzendzevertien' wordt op 29 december het jaar 2018 door de heren Laurens Timmers en Twan Pittens onder de loep genomen. In een uur brengen ze een jaarverslach met wereldnieuws, landelijke onderwerpen en dorps gezever. Het belooft een avond te worden waarop snelle grappen afgewisseld worden met leuke liedjes. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van dit duo.  Zeker is dat u met een humoristische terugblik op het jaar 2018 de theaterzaal zult verlaten om daarna in de foyer alvast samen te proosten op het nieuwe jaar.
Lees meer
Winnaar 53e editie Cameretten Festival bekend!
di27.11
Zaterdag 24 november is in het nieuwe Luxor Theater een eind aan de strijd om de 53e editie van Cameretten gekomen. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, heeft aan het eind van een succesvolle avond de Juryprijs toegekend aan Chris Verlaan. 
Lees meer
Jacobus Wiemans krijgt de kinderen moeiteloos mee in fantasie wereld
do22.11
Daar waar anders de zaal gevuld is met volwassenen zijn het nu vooral de kinderen die cc Nesterlé vullen met zenuwachtig gegiechel en geschuifel . Sommigen vinden het zo spannend dat ze op schoot kruipen bij één van hun ouders.
Lees meer
Esmee laat niets heel van de testosteron bommen tijdens Tijd voor een Trio
wo21.11
Zaterdag 17 november geniet het publiek zichtbaar tijdens TIJD VOOR EEN TRIO. De twee mannen van “niet schieten” zoeken samen met Esmee van Campen de grens op in hun cabaret programma. Zonder gene maar met zelfspot en een oorverdovend tempo en energie .
Lees meer
Alzheimer als motor voor film The Leisure Seeker
di20.11
"Het is zo fijn wanneer je even vergeet dat je vergeetachtig bent", verzucht Ella (Helen Mirren) na een korte episode van helderheid bij haar man John (Donald Sutherland). De topacteurs vormen een hartverwarmend geriatrisch liefdesduo en zetten een pakkend, confronterend verhaal neer met een lichte toets humor. Een verhaal om bij stil te staan. I
Lees meer
Tijd voor een trio met Niet Schieten!
di13.11
Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje. Esmee van Kampen uit Gouda. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. 
Lees meer
Koos Wieman over zijn nieuwste voorstelling
di13.11
Een nieuwe voorstelling maken is leuk en spannend. Zeker als de poppen worden gemaakt naar tekeningen van een hele goeie illustrator. John Bauer leefde meer dan 100 jaar geleden en hij maakte tekeningen bij heel veel mooie Zweedse sprookjes. Helaas zonk de stoomboot waarmee hij een groot meer in Zweden overstak precies 100 jaar geleden. Anders waren er vast nog meer prachtige tekeningen gemaakt.
Lees meer
Over Oldenhermanns - wij zijn 't dan?
do1.11
OLDENHERMANNS is een gloednieuw cabaretduo dat bestaat uit Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (35). Ze leerden elkaar kennen op de acteursopleiding van Utrecht en al snel volgden de eerste stappen richting het duo wat ze nu zijn. Ze vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik op de wereld. En ja humor ook, maar dat is logisch met een cabaretduo.
Lees meer
Cabaretliefhebbers profiteren van 2,50 euro korting met cabaretpakket
wo31.10
Ook dit seizoen te boeken: het cabaretpakket. Voor slechts 30 euro bestelt u in één keer tickets voor 3 hilarische cabaretvoorstellingen. Dat wordt genieten met OLDENHERMANSS; de MANNEN VAN ACHTEROM en de CAMERETTEN FINALISTEN.
Lees meer
Joris Linssen: Raken en geraakt worden
ma29.10
Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. "Ongeremd, groots en meeslepend". Dat is Joris Linssen & Caramba.  Raken en geraakt worden staat centraal in mijn leven en werk’, zegt tv-presentator en zanger Joris Linssen. De titel van zijn nieuwe theaterconcert luidt niet voor niets: ‘Raak!’. Het is de zesde avondvullende theatervoorstelling van zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper, Joris Linssen & Caramba. 
Lees meer
Tekeningen van John Bauer tot leven
zo28.10
In 2018 is de tekenaar John Bauer 100 jaar dood. Maar zijn tekeningen zijn nog vol leven in Noorse sprookjes. Op 18 november komt Poppentheater Jacobus Wieman met een poppentheaterstuk naar één van die sprookje bij Nesterlé. 
Lees meer
Sprookjesachtige musical van eigen bodem
wo24.10
Friday en My Day, twee zanggroepen met meiden van 10 tm 20 jaar uit Nistelrode presenteren 27 en 28 oktober de musical Lang en Gelukkig. Een verhaal over wensen en dromen, waarbij verschillende sprookjes de revue passeren. Het belooft een spannende musical te worden, die misschien wel heel anders afloopt dan iedereen verwacht.
Lees meer