Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

A STAR IS BORN - UITVERKOCHT!
ma11.02
Nog maar juist uit de bioscopen en nu op het witte doek bij Nesterlé de muzikale, romantische film A STAR IS BORN.  Was u er op tijd bij tijdens de voorverkoop? Dan boft u! 
Lees meer
Gratis filmkaartje op het menu bij 't Pumpke
do7.02
De film BOHEMIAN RAPHSODY is uitverkocht. Chapeau voor onze filmcommissie voor deze filmkeuze!! Grijpt u net mis? Eetcafé 't Pumpke organiseert op 28 maart een speciaal Queen arrangement. Vraag naar de mogelijkheden bij 't Pumpke en wij zien u graag tijdens onze filmavonden!
Lees meer
Nederlandse muziek met een Mexicaans tintje!
ma28.01
Opzwepende liedjes, prachtige ballades en ontroerende levensverhalen recht uit het hart. Joris Linssen en zijn muzikale makkers weten al ruim tien jaar elke theaterzaal in vuur en vlam te zetten met hun enthousiasme en hartstocht. Op 23 maart te zien bij Nesterlé: Joris Linsen met Caramba.
Lees meer
Mark van de Veerdonk over zijn nieuwe voorstelling
za26.01
Vrijdag 8 maart gaat mijn  nieuwe voorstelling van start.  En zoals iedere keer belooft het prachtig te worden …althans het decor. 
Lees meer
Robin Borneman inmiddels gevierd solo-artiest
do24.01
Het recente leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek; als een jongensdroom die is uitgekomen. De muziek van Robin Borneman is heel bijzonder, niet in een vakje te vangen, maar toch heel vertrouwd. En zijn stem: van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend!
Lees meer
Zo strak en minimalistisch zie je telefoonthrillers zelden ****
wo23.01
The Guilty (Den skyldige) blijkt niet alleen een buitengewoon effectieve thriller, maar ook nog eens het portret van een man die worstelt met het puin in zijn leven. En dat alles in 80 enerverende minuten, in dat ene, troosteloze decor.
Lees meer
Teenbeat nogmaals te zien bij Nesterlé
ma21.01
De speelfilm “Teenbeat” gaat op veler verzoek voor de tweede maal draaien bij Nesterlé. De reacties over de film én de gezellige nazit waren zo lovend dat in overleg met de regisseur besloten is de film nogmaals te vertonen en wel op zaterdag 6 april a.s. 
Lees meer
Vince Jansen speelt al vanaf zijn 4e jaar piano
di15.01
Vince Jansen brengt zijn muziek ten gehore tijdens de Zondagse Muziek op 20 januari a.s.  Hij is vanaf zijn geboorte volledig blind, maar dat weerhoudt hem er niet van om de dingen te doen die hij wil doen!
Lees meer
Wederom zeer gevarieerde Zondagse Muziek op 20 januari
ma14.01
Op 20 januari zeer afwisselend aanbod tijdens Zondagse Muziek  met vrouwenkoor LA ORFÉON uit Loosbroek en VINCE JANSEN uit Nistelrode.  Loop gerust binnen tussen 15.00 een 17.00 uur. De toegang is gratis! 
Lees meer
Robin Borneman : Muziek die klinkt als een film ....
vr11.01
Met ‘Folklore III: The Cradle Tree’ (release 22 februari 2019) voltooit de Osse singer-songwriter Robin Borneman het ambitieuze drieluik ‘Folklore’, waarvan deel I en II in respectievelijk 2015 en 2017 verschenen. ‘Folklore’ is een folk-/roots-project met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. 
Lees meer
Wervelende Frank Groothof speelt Peer Gynt
di8.01
“Ik ben Peer”, met een guitige blik verwelkomt Frank Groothof - bekend van o.a. Sesamstraat en Het Klokhuis - iedereen in de zaal. Hoe gaat hij de kinderen boeien anderhalf uur lang met een beroemd Noors toneelstuk uit 1867?
Lees meer
Welkom bij de Collage Art tour!
ma7.01
Laat je verrassen, verbazen en inspireren door de handgemaakte collages. Collage Artist Rianda van Well neemt je mee op een reis langs verschillende stijlen, vormen en samensmeltingen van beelden.  De expositie is te bewonderen van 7 januari t/m 4 maart 2019.
Lees meer