Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

“Nesterlé voelt als mijn tweede thuis.”
wo26.09
In de mooibernhezekrant staat vandaag een leuk interview met 2 van onze vrijwilligers (Anny en Jo)  met als titel "Nesterlé voelt als mijn tweede huis". Het is de thuisbasis voor veel verenigingen; de plek waar mensen samenkomen; het podium voor artiesten en organisaties. Gemoedelijk, laagdrempelig, toegankelijk én professioneel tegelijk. Het is de huiskamer van Nistelrode: Cultureel Centrum Nesterlé. Al vijf jaar lang de spil in het hart van het dorp.
Lees meer
Uw stem is geld waard!
zo23.09
Nog niet niet gestemd tijdens de clubkascampagne?  Laat uw stem niet verloren gaan. Uw stem is geld waard! 
Lees meer
Sjors van der Panne zingt voor Alzheimer Nederland
vr21.09
Sjors van der Panne presenteert op vrijdag 21 september zijn nieuwe lied: Gisteren Bestaat Niet Meer. Op verzoek van Alzheimer Nederland zingt de zanger het op 3 oktober in een speciale televisie-uitzending.
Lees meer
TEENBEAT UITVERKOCHT
do20.09
Dat de film gewild was, wisten we. Maar in 2 weken uitverkocht!  Dat hadden we niet gedacht.  Hopelijk was u op tijd en gaat u op 7 december mee terug in de 60-er jaren. 
Lees meer
Het Brabants Dagblad over Nesterlé
do13.09
Vandaag uitgebreid in het Brabants Dagblad. Altijd leuk! Nesterlé in Nistelrode floreert dankzij vrijwilligers. NISTELRODE - In de aanloop naar de bouw van cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode waren er veel twijfels. Nu, na vijf jaar is er volop activiteit en draait het zonder subsidie. 
Lees meer
NESTERLÉ FLOREERT AL 5 JAAR MET DANK AAN U!
wo12.09
In onze nieuwe theaterbrochure hebt u kunnen lezen dat Cultureel Centrum Nesterlé – “de huiskamer van Nisseroi” - haar eerste (“houten”) lustrum viert. In de aanloop naar de operationele start op 1 juli 2013 waren er zowel aanmoedigingen voor als twijfels over het toekomstige succes van het centrum. We kunnen na 5 jaar constateren dat Nesterlé in alle opzichten operationeel goed draait, en dat zonder enige overheidssubsidie! Dit succes hebben we te danken aan:
Lees meer
Raboclubkascampagne van start op 11 september
ma10.09
Vanaf morgen - 11 september - mag u als lid van Rabobank Oss Bernheze uw stem uitbrengen op uw 5 favoriete verenigingen / stichitngen / clubs.  Draagt u Nesterlé een warm hart toe? Breng uw stem uit op Nesterlé tijdens de Rabobank Clubkascampagne. 
Lees meer
Het leven van Robin Borneman een spannend en muzikaal boek
di4.09
Het recente leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek; als een jongensdroom die is uitgekomen. Het is een even sensationeel als explosief avontuur dat maar voor weinigen is weggelegd. In Robin's eigen woorden: “Alsof je een oproep krijgt om je dienstplicht te vervullen, en bij aankomst direct wordt gepromoveerd tot generaal.”
Lees meer
Speelfilm “Teenbeat” komt nu ook naar Nistelrode
za1.09
Spreken de jaren 60 ook zo tot uw verbeelding? Dan krijgt u een unieke kans om die tijd opnieuw te beleven. De speelfilm “Teenbeat” gaat op veler verzoek ook draaien in Bernheze. Op 7 december bij Nesterlé op het witte doek! 
Lees meer
Rock-'n-roll helden komen tot leven met K5½
di21.08
Hoe kan Nesterlé beter haar lustrum-seizoen beginnen dan met artiesten van eigen bodem? De band K5½ (bekend van de Hoantjes) verzorgt op 15 september de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met hun voorstelling 'Rock-'n-roll helden'.
Lees meer
Als afsluiter van de zomervakantie: de film Ferdinand
vr10.08
Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd omdat mensen ten onrechte denken dat hij levensgevaarlijk is, zet hij alles op alles om weer thuis te komen. Sluit je vakantie af met de vriendelijke animatiefilm Ferdinand - ook geschikt voor de jongere kijkers.
Lees meer
Binnenkort in ons theater: Sjors van der Panne
do9.08
Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom! Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.
Lees meer