Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Nesterlé decor voor bijzonder uitwisselingsconcert Aurora & TOG
wo6.11
Zondagochtend 17 november vormt het podium van Nesterlé het decor voor een bijzonder uitwisselingsconcert tussen Muziekvereniging TOG (Tot Onderling Genoegen) uit Berlicum en Fanfare Aurora uit Heesch. Dat belooft een spectaculaire muzikale zondagochtend te worden!
Lees meer
Keramiek expositie van Eijnderic
ma4.11
Van 4 november a.s. tot en met 5 januari 2020 exposeert de keramiekgroep van de Eijnderic, onder leiding van docent Ties Lower in  Nesterlé. Al tientallen jaren worden er bij de Eijnderic in Nistelrode boetseer/keramiek lessen gegeven. Voorheen zat de Eijnderic op de plek waar nu de Nesterlé staat. 
Lees meer
Pijnvrij met een stoma. Dat is toch de hemel?
za2.11
Choreografe & theatermaker Mouna Laroussi over hoe haar leven veranderde toen haar dikke darm werd verwijderd en ze een ileostoma kreeg. Van constant pijn door de colitis ulcerosa en niet verder kunnen dan haar eigen huis. Naar weer pijnvrij deelnemen aan de maatschappij en eindelijk een eigen solovoorstelling hebben. Het verhaal van choreografe, theatermaker en danseres Mouna Laroussi (37).
Lees meer
Bedrijfscommunicatie tijdens Ondernemerstafel van Starters Succes
do31.10
Potentiële klanten vinden tegenwoordig online en offline hun weg naar een bedrijf. Dat maakt het onderwerp communicatie er voor startende ondernemers niet makkelijker op. Daarom besteedt de Ondernemerstafel op woensdag 6 november van 19.00 tot 21.00 uur hier aandacht aan bij Nesterlé.
Lees meer
Max van den Burg op zijn Paasbest
vr25.10
Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch.In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. De pers over Max: De Theaterkrant: "Feest der herkenning in een verrassende comedystijl" | De Volkskrant: "Een belofte is opgestaan". Op 9 november te zien bij Nesterlé. 
Lees meer
DINER + THEATERARRANGEMENT EEN SUCCES!
di22.10
Met ingang van dit seizoen is in samenwerking van Eetcafé 't Pumpke het DINER+THEATERARRANGEMENT in het leven geroepen. Voor de eerste twee voorstellingen is er volop van dit smakelijke aanbod gebruik gemaakt. 
Lees meer
The Favourite: met voorsprong het meest getikte kostuumdrama ooit
zo20.10
Wederom een prijzenwinnaar op het witte doek tijdens de volgende filmavond op donderdag 31.10. The Favourite toont een spetterende machtsstrijd tussen topactrices Emma Stone en Rachel Weisz, gekruid met absurde humor, rare seks en bikkelharde dialogen.
Lees meer
Ontdek het geheim van geluk....
do17.10
We worden bestookt met vage cursussen over geluk en wetten voor succes. Maar wat is geluk nou concreet? En is er een geheim voor succes? Mensen die Guido Weijers eerder in het theater zagen, kennen z'n filosofische kant. In 'Master Class Geluk' is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. 
Lees meer
Daan over zijn interactief theater
di15.10
"Mijn naam is Daniel van den Broeke en ik ben theatermaker/kunstenaar gevestigd in Rotterdam. In 2002 ben ik afgestudeerd in Utrecht aan de toneelschool en sindsdien altijd als zelfstandig theatermaker bezig geweest. De laatste jaren specialiseer ik me steeds meer in stukken die gericht zijn op educatie. Draadloze hoofdtelefoons zijn daarbij een onmisbaar element voor me geworden."
Lees meer
Pokémon is terug!!
di8.10
De Pokémon game is al heel lang populair. In de film Pokémon Detective Pikachu kunnen fans Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu. In deze eerste live-actionfilm komen alle bekende Pokémons langs. Op 17 oktober is deze spannende film met veel grappige momenten te zien op ons witte doek. Door mix van de generaties leuk voor jong en oud. 
Lees meer
Mouna wordt er schijtziek van:
zo6.10
Angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Mensen lijken hun wereld steeds kleiner te maken; gevangen in hun eigen gevangenis. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je jezelf vrijwillig opsluiten in een klein benauwd hokje? Mouna heeft dit zelf drie jaar noodgedwongen moeten doen en ze kan je vertellen: je wordt er schijtziek van.
Lees meer
VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET
za5.10
U bent er op tijd bij! Boek nu het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET en profiteer van € 2,50 korting op drie cabaretvoorstellingen. Voor slechts 30 euro volop verrassing en variatie!  De eerste voorstelling van dit arrangement is 'Paasbest' van Max van den Burg op zaterdag 9 november. Voor meer informatie ga snel naar www.nesterle.nl.
Lees meer