Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Met je ogen dicht waande je je dan ook bij een echt Bowie-concert.
zo17.03
‘Let’s dance’ op muziek van David Bowie Gezien in Nesterlé: Station to station Op vrijdag 15 maart zorgde de 7-koppige band ‘Station to station’ in Nistelrode voor een meeslepende avond vol Bowie-magie. In het ruim twee uur durende optreden nam de band het publiek mee in het uitgebreide en eigenzinnige repertoire van David Bowie.
Lees meer
spannende keramiek expositie van Jona de Laat
do14.03
Tot en met 7 mei zijn de bijzondere vrouwelijke beelden te bezichtingen in ons cultureel centrum. 
Lees meer
De artiesten van Zondagse Muziek op 24 maart, we stellen ze aan u voor
zo10.03
Op 24 maart a.s. worden tijdens de Zondagse Muziek liefhebbers getrakteerd op afwisselende muziek gebracht door tHuisbent 5.0 en popkoor Sprightly. 
Lees meer
Alex Roeka, zanger, renner, poëet geïnterviewd door Marcel Hartenberg
zo3.03
Een mooie vrijdagmiddag in Amsterdam, in december 2023. Ruimte en tijd voor een gesprek met de beste singer-songwriter die Nederland rijk is. Alex Roeka mag daar misschien zelf niet van overtuigd zijn, zijn albums spreken boekdelen. 
Lees meer
Cabaretpoel: Een veelbelovende mix van talenten die zeker de moeite waard waren!
di27.02
Het publiek in Nesterlé liet zich zaterdag 24 februari verrassen met de voorstelling “Vier keer leuk”.
Lees meer
Hoe innig zijn we met elkaar verbonden?
vr23.02
Op 3 maart in ons theater: Voor de draad ermee. Twee dansers, twee stoelen, een tafel en een bed maken de huiselijke wereld compleet. Met een vleugje Louis Davids: ‘Je verbeeldt je dat je aan de touwtjes trekt, maar och, het leven smijt je heen en weer... '
Lees meer
Liefhebbers van het theater van de lach opgelet!
zo18.02
Deze voorstelling mag u niet missen. Een lekker lange avond bomvol leuk en gevarieerd cabaret. De Cabaretpoel is bedoeld om het publiek nieuwe talenten te laten ontdekken. Dus geen Jochem Meijer of Theo Maassen, maar misschien wel de toekomstige. 
Lees meer
STATIONTOSTATION: Unieke Bowie beleving!
zo18.02
Te zien bij Nesterlé op vrijdag 15 maart a.s.:Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie.
Lees meer
“Fado is niet alleen maar huilmuziek”
di6.02
FADOpelos2 staat voor: “Fado voor twee” en “Fado door twee”. Die twee, dat zijn in dit geval de oer-Hollandse Iris Feijen en de uit Portugal afkomstige Tiago Lageira. In een prachtig muzikaal samenspel namen ze het publiek in Nesterlé op zaterdag 3 februari mee naar de straatjes van Lissabon.
Lees meer
LET'S CELEBRATE!
do1.02
De Rabobank bestaat 125 jaar! Om dat te vieren ondersteunen zij met een eenmalige extra bijdrage duurzame projecten en initiatieven die de lokale gemeenschap versterken. Ook Nesterlé mocht op een duurzaamheidsbijdrage rekenen. 
Lees meer
Foto-expositie fotoclub FC Bernheze in Nesterlé
di30.01
Vanaf 22 januari tot en met 4 maart 2024 houdt de fotoclub een expositie in cultureel centrum Nesterlé te Nistelrode, waarbij het boeiende thema ‘Maak een stilleven over jezelf’ centraal staat.
Lees meer
FADOpelos2 : een Nederlands- Portugees fado-mirakel
za20.01
Als je een zangwedstrijd wint met drie tienen van de jury dan doe je iets goed. Dit was wat het Nederlands-Portugese duo Iris en Tiago deed in de zomer van 2020 in het SBS6-programma We Want More, nota bene met Portugese fado! Het leidde zelfs tot een optreden op de Portugese tv.
Lees meer