Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Maashorst in woord én beeld tijdens Uitsmijter
ma27.05
Nesterlé sluit zondag 2 juni het theaterseizoen af met De Uitsmijter, waarbij de winnaars van de verhalen- en gedichtenwedstrijd hun werken voordragen. En om het echte Maashorstgevoel nog meer te beleven, exposeert landschapsschilder Jan van Tilburg uit Nistelrode een aantal van zijn Maashorstwerken.
Lees meer
Wat u moet weten bij het bestellen van onze tickets
vr24.05
Alvorens een theaterticket te bestellen, vragen wij u een persoonlijk account aan te maken via de inlogbutton op onze site. Heeft u dan nog vragen over het bestellen van tickets of het inwisselen van uw theaterbon?  Laat het ons weten! 
Lees meer
Unieke theaterbeleving met verhalendiner
do23.05
Nesterlé heeft een heerlijke verrassing op haar theatermenu: op 2 juni bent u van harte welkom om aan te schuiven bij het Nesterlé verhalendiner.  In samenwerking met Eetcafé 't Pumpke serveren wij een bijzonder driegangenmenu en trakteren u daarbij op een & pakkend verhaal, verteld door Ria van Zeeland.  Dat wordt genieten!! Aanmelden kan nog  t/m 27 mei a.s.
Lees meer
Smakelijk aanbod: DINER + THEATERARRANGEMENT
do23.05
Een avondje uit bij Nesterlé begint bij 't Pumpke met het DINER + THEATER ARRANGEMENT*.  Voor slechts 32,50 euro p.p. ontvangt men een driegangenmenu + theaterkaartje (t.w.v. 12,50 euro)   
Lees meer
KAARTVERKOOP NIEUW THEATERPROGRAMMA VAN START!
wo22.05
Met trots presenteren wij het programma van ons theater voor 2019/2020. Het belooft een grandioos seizoen vol verrassing en variatie te worden.
Lees meer
Benieuwd naar het nieuwe theaterprogramma?
zo19.05
Het nieuwe theater programma voor seizoen 2019/2020 is bekend. De correctierondes zijn achter de rug en de brochure wordt vanaf 22 mei huis aan huis verspreid in Bernheze. Hou uw brievenbus in de gaten!! Kaarten kunnen vanaf 22 mei a.s. online besteld worden!
Lees meer
De mannen van Op Sterk Water maken samen met het publiek een verhaal
di14.05
Theatergroep Op Sterk water speelt de volledig geïmproviseerde voorstelling  HOTEL in theater van Nesterlé. Met enige scepsis begin je aan de voorstelling. “Jaja volledig geïmproviseerd het zullen wel ingestudeerde trucs zijn” maar niets is minder waard. De mannen van Op Sterk water improviseren echt de gehele voorstelling en maken samen met het publiek een verhaal.
Lees meer
Start voorverkoop kaartjes theaterwandeling
ma13.05
Na het succes van 2 jaar geleden organiseert de Toneelvereniging ‘Efkes Anders’ wederom een verrassende theaterwandeling door Nistelrode op 26 mei a.s. 
Lees meer
Black is beatiful, hate is ugly
ma6.05
Vertoond op filmavond van 23.05: De boodschap van BlacKkKlansman, en specifiek de parallel met hedendaags racisme, is duidelijk en krachtig. Het is knap hoe Lee die zware boodschap heeft verpakt in een bijzonder amusant jasje, Eén gedachte blijft nog lang na de aftiteling overeind: 'Black is beautiful. Hate is ugly.' 
Lees meer
Moederdag cadeau tip
vr3.05
Wees origineel en verras je moeder met een avondje uit bij Nesterlé! Theaterbonnen van Nesterlé zijn aan de bar verkrijgbaar ter waarde van €5,00, € 7,50 of €10,00. De bon is Inwisselbaar voor voorstellingen (reserveren via info@nesterle.nl) of filmkaartje (op filmavond)  Nadere informatie via beheerder@nesterle.nl
Lees meer
Wie is er eigenlijk allemaal welkom in Nistelrode?
do25.04
Op zaterdag 11 mei openen de deuren van hun ‘HOTEL’ in Nistelrode.  Met de nieuwe voorstelling ‘HOTEL’ heeft Op Sterk Water zichzelf én het genre improcomedy opnieuw uitgevonden.
Lees meer
Mark van de Veerdonk speelt de 14e try out Geen Viking
ma22.04
Mark blijkt een Slabroekse Viking te zijn, of toch niet. Is hij van Viking komaf of heeft hij het zich allemaal verbeeld omdat hij zijn vrouw zo mist. Maar waar komt dan dat vliegtuig vandaan wat in zijn huiskamer geland is.Kortom chaos op het podium met Mark zoals we hem gewend zijn. 
Lees meer