Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Christel de Laat heeft last van keuzestress
zo5.01
Christel de Laat Speelt haar tweede theatervoorstelling “ Zijn daar vragen over “ in cc Nesterle. Ook haar tweede voostelling is doorspekt van zelfspot en ontdaan van elke gene. Want dat kent Christel niet. Ze schaamt zich voor niets en niemand en zeker niet voor haar overvolle lijf. 
Lees meer
Jaarverslach 2019, Dè is gin kunst – een avond als vanouds
ma30.12
Laurens en Twan zetten met hun derde jaarverslach nu definitief een Nisseroise traditie neer. De avond voelt vanaf het begin als vanouds. Beginnend met een schuurkalender van 2019 lopen ze op ludieke wijze het jaar door. Als toeschouwer denk je; och ja dat is er ook nog gebeurd. De twee voegen daar hun eigen agenda en gemiste kansen aan toe en de lach zit in de zaal.
Lees meer
Flashback Night of the Music '19
zo29.12
In oktober vorig jaar ging het dak eraf in Sporthal De Overbeek. Op vrijdag 17 januari en zondag 19 januari kun je de Night of the Music 2019 nog eens meebeleven. Onder het genot van een drankje en een hapje kun je genieten van de registratie van de Night 2019 op het filmdoek in onze theaterzaal. 
Lees meer
Luchtig lieve jeugdfilm op witte doek tijdens kerstvakantie (2 januari)
ma23.12
Het nieuwe jaar gaat op donderdag 2 januari goed van start met de film "Mijn bijzonder rare week met Tess". 
Lees meer
FIJNE FEESTDAGEN!!
zo22.12
2019 was een prachtig jaar, met vele theatrale en culturele hoogtepunten, Namens het Nesterlé team danken wij alle bezoekers en volgers voor jullie aandacht. Wij wensen iedereen een 2020 vol culturele verrassingen, verwondering en inspiratie toe. Een jaar waarin theater hopelijk zal bijdragen aan saamhorigheid. Hele fijne feestdagen!
Lees meer
Wat veel mensen niet weten over Guido Weijers
di17.12
Cabaretier Guido Weijers (41) deed voor zijn voorstelling onderzoek naar geluk. Een interview aan de hand van drie stellingen. Voor zijn show, die in 2017 begon, volgde Weijers de masterclass grondslagen van geluk aan de Erasmus Universiteit, deed hij in Bhutan onderzoek naar het bruto nationaal geluk en reeg hij meerdere onderzoeken naar geluk aaneen. Er zit heel wat werk in. “Maar dit kost mij minder moeite dan cabaret, omdat ik denk dat dit nog dichter staat bij wie ik ben.”
Lees meer
Jong talent in voorprogramma van oudejaarsconference
do12.12
Voordat we het oude jaar uitluiden, verzorgen Vince Jansen en Nikenia Martis op 29 december  een jamsessie met prachtige luisterliedjes maar ook up-tempo nummers. Gevarieerd en zeer herkenbaar!
Lees meer
FILMAVOND DECEMBER NIET OP LAATSTE DONDERDAG!
zo8.12
Omdat de laatste donderdag op tweede kerstdag valt, vindt de filmavond al op 19 december plaats. Met een wel hele ontroerende film: Capharnaüm. In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: "Waarom klaag je je ouders aan?" Zain: "Omdat ze me leven hebben gegeven."
Lees meer
3 vragen aan Renee van Bavel
vr6.12
Renee van Bavel is al jaren een vertrouwd gezicht in de theaters, concertzalen en festivals. Sinds 2002 toert ze met haar eigen repertoire door Nederland. Vanaf 2009 richtte ze haar blik ook over de landgrenzen en geeft ze concerten in België. Renee van Bavel staat vanaf vrijdag 6 december met haar avondvullend programma ‘Mensenkind’ in het theater.  
Lees meer
Twan en Laurens maken zich op voor hun derde oudejaarsconference
wo4.12
We kunnen inmiddels van een traditie spreken: de Nisseroise oudejaarsconference!  Na twee uitverkochte edities betreden Laurens Timmers en Twan Pittens wederom ons podium om met hun programma ‘Jaarverslach 2019,  Dè is gin kunst' samen met de bezoekers het oude jaar door te nemen.
Lees meer
Winnaars 54e editie Cameretten Festival zijn bekend!
zo1.12
Remy Evers is de juryprijswinnaar, Tobi Kooiman heeft de publieksprijs gewonnen en de persoonlijkheidsprijs is gegaan naar Samir Fighil.  Zaterdag 30 november is in het oude Luxor Theater een eind aan de vierdagenlange strijd om de 54e editie van Cameretten gekomen. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, heeft aan het eind van een succesvolle avond de Juryprijs toegekend aan Remy Evers.
Lees meer
Een goede start van de zondag met uitwisselingsconcert slagwerkgroepen
vr29.11
Op zondag 1 december a.s. opent de jeugdslagwerkgroep van Fanfare St.Lambertus het uitwisselingsconcert met de jeugdslagwerkgroep van het Veldhovens Muziekkorps o.l.v. Paul Van Lokven en de slagwerkgroep van Muziekvereniging Meierijstad o.l.v. René van Lokven. 
Lees meer