Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Cabaretliefhebbers opgelet!
zo10.06
Ook dit seizoen te boeken: het cabaretpakket. Voor slechts 30 euro bestelt u in één keer tickets voor 3 hilarische cabaretvoorstellingen. Dat wordt genieten met OLDENHERMANSS; de MANNEN VAN ACHTEROM en de CAMERETTEN FINALISTEN. 
Lees meer
Björn van der Doelen: levensechte verhalen met een vleugje sympathie veur d’n duvel!
do7.06
Op zaterdag 9 juni staat Björn van der Doelen met zijn 7 koppige band ‘De huursoldaten’ op de Nisseroise planken met  ‘de Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de Hoer’. Het laatste album van de Eindhovense muzikant en songschrijver Björn van der Doelen (ook bekend als voormalig profvoetballer van onder meer PSV) is uitgegeven onder zijn eigen label: Val Allemaal Maar Kapot Ik Doe Het Zelf Wel-Records.
Lees meer
Reserveer tickets en maak kans op een theaterbon t.w. van 5 euro!
do7.06
Nesterlé viert haar eerste lustrum en kijkt terug op vijf hele mooie jaren, waarin steeds meer mensen de weg naar Nesterlé hebben gevonden om te genieten van al het moois dat “de huiskamer van Nisseroi” te bieden heeft.  In dit seizoen worden meerdere momenten aangegrepen om dit lustrum samen te vieren en is het speciale “huiskamergast” aanbod hierop afgestemd. 
Lees meer
Nesterlé pakt weer uit in seizoen 2018/2019
di5.06
Het nieuwe programma 2018 / 2019 voor de theaterzaal van Nesterlé is klaar!  In seizoen 2017 / 2018 is het vaak ‘volle bak’ geweest in de theaterzaal van Nesterlé.  Het is overduidelijk dat Nistelrode en omgeving de weg naar het Cultureel Centrum weet te vinden. Nesterlé biedt gewoonweg voor elk wat wils: voorstellingen, evenementen en films. En… na afloop is het gezellig “nabuurten”. Aan de vooravond van het eerste lustrum, mag dan ook de conclusie zijn: ‘Het gaat goed met Nesterlé!’
Lees meer
“A Magical Mystery Tour: and that’s an invitation!”
vr25.05
Nesterlé organiseert op 14 juni samen met Bibliotheek Nistelrode een muzikale avond over de Beatles.
Lees meer
Rob en Emiel verbazen, verwonderen maar ontroeren ook
di22.05
Rob en Emiel Verbazen, verwonderen, entertainen maar ontroeren ook in hun voorstelling “Blow me Away” die naast magie bijna alle theatrale aspecten in zich heeft. Rob en Emiel verweven magie, cabaret, verwondering en humor tot een hele complete show.
Lees meer
Expositie Ineke van Schadewijk
do17.05
Deze week is weer een nieuwe expositie gestart bij Nesterlé. Ditmaal zijn de teken-en schilderwerken van Ineke van Schadewijk te bewonderen.  
Lees meer
LCM zangweek weer van start
za28.04
LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement uit Oss een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.
Lees meer
de (on)zin van het leven
di17.04
Lovende woorden over de finalisten van het Cameretten Festival die op zaterdag 14 april de bezoekers  van  Nesterlé komen verrassen. Het publiek geniet van drie uiteenlopende acts: de  middelbare “droogkloot” tegenover de expressieve, energieke jongeling en een eigenzinnige dame. Diversiteit ten top!
Lees meer
Bij Björn van der Doelen is de glimlach nooit ver weg
di10.04
Het lijkt een mensenleven geleden dat hij voetballer was van onder meer PSV en Standard Luik. Al voor zijn dertigste begon hij een nieuw leven. Als muzikant. Wederom op karakter. Nu is er zijn vierde album. En de gelijknamige tournee "De Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de hoer".
Lees meer
Zang-en Theatergroep Klik zet de laatste puntjes op de i
za31.03
Voor de schermen van Zang- en Theatergroep Klik is het even stil geweest. Maar daarachter des te minder! Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de gloednieuwe, spetterende show "Residentie Op-Stand". Op 21 april in ons theater te zien met een middag-en avondvoorstelling!
Lees meer
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders.
vr30.03
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders. In deze nieuwe theatervoorstelling BLOW ME AWAY van Rob & Emiel worden succesnummers afgewisseld met nieuwe scènes, acts en een verbazingwekkend verhaal. Met eindelijk die rode draad waar ze zo lang naar hebben gezocht. G#dzijdank.
Lees meer