Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

De voetjes van de vloer met Mustang 66
di27.02
Op zaterdag 28 april komt Mustang 66 weer naar Nesterlé!  Twee jaar geleden was de dansavond een groot succes! ‘Die mogen gerust nog eens terugkomen!’, zeiden veel bezoekers na afloop. En dat gaat dus gebeuren op 28 april met hun optreden: ‘Back to the sixties 2’.   De tribune is ingetrokken deze avond -dus reserveer tijdig!
Lees meer
Het is even wennen voor de nieuwe toeschouwer van dit kwartet
di20.02
De nieuwe toeschouwers van dit kwartet moeten daar mogelijk nog wel even aan wennen en zitten soms met verplaatste schaamte scènes te bekijken, maar eenmaal bekend met het werk van de meiden realiseert de toeschouwer  dat ze geen blad voor de mond nemen maar in elke situatie doodeerlijk en bijzonder realistisch zijn. Dat in combinatie met meer dan geweldig liedmateriaal maakt “VAST” tot een meer dan bijzonder programma, dicht bij de meiden zelf, maar daarbij zo toegankelijk als een open deur. 
Lees meer
Christel de Laat past wel in ons theater
di6.02
03.02: Christel de Laat speelt haar eerste voorstelling vol zelfspot maar vooral ongecompliceerde snelle humor die de zaal laat bulderen van het lachen . Eerder speelde Christel op tv de in de Jopie Paarlevliet show en in toren C . Maar op haar 50e besloot ze zichzelf een cadeau te doen en  comédienne te worden . Ze gaf zichzelf 35 shows cadeau en vanavond staat ze in cc Nesterlé.
Lees meer
MEEVALLERS EN TEGENVALLERS
vr2.02
De 35-jarige Janneke De Bijl is de winnares van Camerettenfestival.De cabaretjury prees De Bijl om haar 'frisse toon' en het materiaal dat 'bijna continu van hoog niveau' is. In haar voorstelling 'Web' liggen er twee notitieboeken op het toneel: een kleintje met 'Meevallers' en een heel grote met 'Tegenvallers'. Het geeft ongeveer aan hoe De Bijl in het leven staat: zuinigjes, sarcastisch, een tikje somber. Ze geeft vileine speldenprikjes aan zichzelf en haar omgeving. 'Mijn psycholoog vindt mij te negatief, maar ik vind hem te duur,' zegt De Bijl met een strak gezicht.
Lees meer
Dreamfield maakt haar dromen waar
ma29.01
Dreamfield stond met een avondvullend programma in een uitverkochte zaal.  Het is vooral hun droom om met hun eigen geschreven nummers in de folk/country stijl hun publiek te vermaken  en die droom is  uitgekomen.
Lees meer
Terugblik op Johny Cash tribute in mudvolle zaal op 05.01
di16.01
20.15 uur: western sfeer op het speelvlak,een mudvolle zaal en iedereen had er zin in. Alle stoelen waren bezet. De Eindhovense Def Americans speelden ook in Nistelrode voor een enthousiast publiek.Niet alleen het bekende Cash repertoire stond centraal, maar ook de wat minder bekende nummers uit o.a. de laatste fase van zijn leven.  
Lees meer
Afsluiting van 2017 met volwaardige eindejaarsconference
wo3.01
Laurens Timmers sluit het nisserois jaar af met een volwaardige eindejaarsjaarsconference genaamd  `tweeduzend zever tien`. Samen met de Nisseroise  muzikant  Twan Pittens bracht hij een cabaret programma wat vooral gekenmerkt werd door veel creativiteit  en actualiteit  zowel landelijk als over  de typisch Nisseroise zaken.  
Lees meer
Expositie fotoclub Bernheze nu ook in Nistelrode
za16.12
Na Heesch en Heeswijk-Dinther is nu Nistelrode aan de beurt voor een foto-expositie. Deze expositie is samengesteld door de fotoclub Bernheze. Het thema hierbij was, het ontwerpen van een boekomslag waarbij zowel de titel als de naam van de auteur op de cover zichtbaar zijn. 
Lees meer
Geef uw vrienden humor cadeau - ze hebben het verdiend!
di12.12
De dames van LOS nodigen u nu alVAST uit voor hun voorstelling op 17 maart - aanvang 20.15 uur.  Doe uw familie, vrienden een avondje bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspanningen cadeau.  Boek nu!
Lees meer
Eindejaarsvoorstelling en Def Americans uitverkocht
di12.12
Zowel de  voorstellingen Lachend het jaar uit op 29 december als Johny Cash Tribute op 5 januari door Def Americans is uitverkocht!   Bent u net te laat ?  We hebben nog een aantal andere leuke voorstellingen voor u in petto!  Kijk snel op ons programma. 
Lees meer
Een feest van herkenning met Dutch Show Company
wo29.11
De titel ‘The sound of musicals’ kan niets anders voorspellen dan een avond genieten van bekende melodieën uit  klassieke musicals. En zo was het ook! In een bijna uitverkochte theaterzaal van Nesterlé brachten vier artiesten van de Dutch Show Company in rap tempo ontelbaar veel musicalliedjes ten gehore. Onmiskenbaar hoog geschoolde musicalartiesten die naast hun zangkwaliteiten ook theatervaardigheden bezitten.
Lees meer
Cabaretier Janneke de Bijl won de publieks- en juryprijs op het Camaretten Festival.
di28.11
Zaterdag 25 november is in het nieuwe Luxor Theater een eind aan de strijd om de 52e editie van Cameretten gekomen. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. Na lang beraad kende de jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, aan het eind van een succesvolle avond de Juryprijs toe aan Janneke de Bijl.
Lees meer