Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Hoog tijd voor een gesprek met Angela
za7.09
Samen met hammondvirtuoos Nico Brandsen, bestormt Angela Groothuizen de theaters met een nieuw theaterprogramma Lueke binge, na een pauze van twee seizoenen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar.‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, lijkt het de hoogste tijd om die strippenkaart te gaan innen.
Lees meer
Martha Daams verbeeldt het 'kind-zijn' in haar schilderijen.
vr6.09
Vanaf 1 september kunt u  bij Nesterlé genieten van een nieuwe collectie schilderijen. Het thema van de serie schilderijen is ‘KIND’. Kinderen zijn onbevangen en nieuwsgierig. Dat heeft Martha Daams in haar schilderijen proberen te vangen. “Een fijne kindertijd is een fantastische basis voor je verdere leven. Daarom is het zo fijn om het kind-zijn te verbeelden bij het schilderen”, zegt Martha.
Lees meer
Filmseizoen op 26 september van start met pakkende feel-good movie; GREENBOOK
do5.09
Green Book won al Golden Globes en 3 Oscars, waaronder de belangrijkste: Beste Film. De mix van een verhaal verwant aan "Intouchables", het lekkere acteerwerk, de kleurrijke vormgeving, de aanstekelijke soundtrack en de schuring van het onrecht dat rassendiscriminatie heet, creëert een pakkende feel-good movie. Laatste donderdag van september op ons witte doek!
Lees meer
Samen vieren we de winst met Rabo ClubSupport
zo1.09
Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coöperatieve bank een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Oss Bernheze stelt dit jaar € 300.000,- beschikbaar.  Nesterlé doet weer mee en jouw stem is geld waard!! Stemmen kan vanaf 27 september. 
Lees meer
Karsten Kroon in een voorstelling over vechten voor je plek in het peloton en je bestaan!
do29.08
De storm in zijn hoofd is gaan liggen en hij vindt zijn weg in de spirituele wereld. Geen ADHD-gedrag meer voor voormalige wielrenner Karsten Kroon, maar een focus op liefde en muziek. Een nieuwe toekomst zonder de beruchte rennersstress. 
Lees meer
Je gaat met pensioen en dan?
di20.08
De theatervoorstelling ‘…en ze leefden nog lang en gelukkig’ laat op een ludieke, humoristische manier zien, hoe je gelukkig en gezond oud kan worden. Op 13 september bent u -als 55-plusser van harte uitgenodigd voor deze vrolijke middag (gratis!)
Lees meer
Angela trapt nieuwe seizoen af met Lueke Binge
za3.08
In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken. Op 14 september te zien bij Nesterlé 
Lees meer
op 15 augustus draait vakantiefilm Hoe tem je een draak 3
do1.08
Ook deze zomer weer een leuke animatiefilm te zien bij Nesterlé op de laatste donderdag van de vakantie. Op 15 augustus draait: Hoe tem je een draak 3. De film begint om 15.00 uur en kaartjes zijn voorafgaand (vanaf 14.30 uur) verkrijgbaar aan de kassa.  
Lees meer
Expositie van Johan Attevelt
do18.07
In 1986 was Johan in een klein plaatsje in Oostenrijk op vakantie. In dat plaatsje waren diverse houtsnijwinkels. In een van de winkels stond een aantal  echt Oostenrijkse mannen, hoed op en pijp in de mond. 
Lees meer
VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET
do27.06
Inmiddels is de kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van seizoen 2019-2020  in volle gang. Ook de cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u weer profiteren van het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET. Bij online bestelling van onderstaande voorstellingen in één keer, ontvangt u het cabaretpakket voor slechts € 30,00 i.p.v. 37,50:
Lees meer
Friday viert haar vijfde verjaardag bij Nesterlé
di25.06
Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. En wat is er nou beter dan een avond met héél veel foute muziek? Vrijdag 28 juni om 20.00 uur is he tijd voor FRIDAY DE FOUTE PARTY!
Lees meer
Ben je zestien jaar? Kom gratis naar de film
di18.06
Tijd voor een leuke actie! Wij nodigen jou als zestienjarige GRATIS uit voor onze filmavond op 27 juni. Op deze avond draait de spannende film SEARCHING.  
Lees meer