Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Cabaretier Janneke de Bijl won de publieks- en juryprijs op het Camaretten Festival.
di28.11
Zaterdag 25 november is in het nieuwe Luxor Theater een eind aan de strijd om de 52e editie van Cameretten gekomen. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. Na lang beraad kende de jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, aan het eind van een succesvolle avond de Juryprijs toe aan Janneke de Bijl.
Lees meer
Def Americans BIJNA UITVERKOCHT
do23.11
De songs die the Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Op 5 januari herleeft  Johny Cash bij Nesterlé.  Wil jij er bij zijn?  Bestel nu je kaarten via www.nesterle.nl.  Er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar. OP = OP!!
Lees meer
TONIO - winnaar van "Parel" voor beste boekverfilming te zien op 26 oktober
wo25.10
De film Tonio won de Parel (2017), de prijs voor de beste boekverfilming. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden wiens zoon Tonio in 2010 om het leven kwam bij een verkeersongeluk. Pierre Bokma speelt V.d Heijden. Rifka Lodeizen zijn vrouw Mirjam Rotenstreich en Chris Peters speelt Tonio. 
Lees meer
Even voorstellen: The Dutch Show Company
di24.10
Dit jaar gaat de Dutch Show Company voor het eerst de theaters in met THE SOUND OF MUSICAL. Oprichter en bedenker van de show, Anton van Stekelenborg, brengt samen met KARIN DE LAAT VAN KUIJEN, INGRID VAN HOUWELINGEN, REMI DE LAAT, ROBIN McRAY en ELLEN VAN OTTERDIJK liedjes uit een diversiteit van Musicals. Nederlandse musicals, Nederlandstalige musicals en bekende buitenlandse musicals.
Lees meer
Tijdens haar vijfde voorstelling is Katinka met recht de vrouwelijke droogkloot
di24.10
Katinka Polderman speelt in cc Nesterlë  haar theatervoorstelling “Polderman tiert welig”. Haar voorstelling kan het best omschreven worden als zingend cabaret . Het programma bestaat voor het overgrote gedeelte uit mooie ontroerende licht absurdistische liedjes die vooral gortdroog zijn en bijna altijd een onverwachte twist hebben waardoor het publiek telkens wat verward achter blijft. 
Lees meer
Katinka Polderman: "Gortdroge geestigheid,chaos,ongemak en juweeltjes van liedjes"
di10.10
Al ruim tien jaar geldt droogkloot Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters.  Haar vijfde de theatershow POLDERMAN TIERT WELIG handelt over terrorisme, vluchtelingen, de drang naar veiligheid, hekjes en verkeersborden, babyboomers, maar ook over het moederschap.  In deze voorstelling met een bingomolen, een stapel liedjes en vrolijke Japanse muziek is niets zeker, behalve dat het toeval een grote rol speelt. 
Lees meer
BRENG JE STEM UIT OP NESTERLÉ TIJDENS DE RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE
ma9.10
Vandaag gaat de RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE van start.  Breng je stem uit op Nesterlé en help ons om zo zoveel mogelijk geld te verdienen om een overkapping van de patio te realiseren. Onze voorstellingen trekken steeds meer publiek en zo willen wij meer ruimte bieden voor nog meer gezelligheid tijdens de pauze en vooral na afloop. 
Lees meer
Raboclubkascampagne bijna van start
vr6.10
Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt de Rabobank verenigingen en stichtingen in hun werkgebied. De deelnemende verenigingen en stichtingen hebben allemaal een project waar zij geld voor nodig hebben. Daarom verdelen zij samen met hun leden een bedrag van € 300.000,- over deze verenigingen en stichtingen. 
Lees meer
Aanbod tijdens Zondagse Muziek op 22 oktober weer zeer divers
di3.10
Loop tussen 15.00 en 17.00 uur gezellig bij ons binnen en geniet van bijzondere optredens van THE CLICK en KORAAL in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer. De toegang is gratis!
Lees meer
Waarom zijn artiesten vaak zulke zenuwenlijders?
do21.09
Omdat ze anders geen reden meer hadden om op het podium te doen alsof ze de wereld in hun zak hebben. De leukste humor is een vlucht naar voren, recht omhoog, uit de duisternis. Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze zijn ervaringsdeskundigen, zowel op neurotisch als artistiek gebied. Samen gaan ze uw leed te lijf onder het motto: je bent pas echt ziek als je niet meer om je eigen ellende kunt lachen. Het vaste trio zal geregeld worden versterkt door een speciale gast: een schrijver, dichter, cabaretier, zanger of muzikant in vergelijkbare wanhopige omstandigheden.
Lees meer
Kaartverkoop Jublieumconcert Karawanken 15 september van start.
wo13.09
Mannenkoor De Karawanken bestaat 40 jaar en biedt met de uitvoering van “DE MAASHORST SUITE” op zondag 26 november iets extra's! Een uniek concert, waarin met zang, instrumentale muziek en toepasselijke filmbeelden, een ode wordt gebracht  aan natuurgebied de Maashorst. 
Lees meer
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders.
di5.09
Blow Me Away, de titel van de voorstelling zegt het al: Rob en Emiel willen u verrassen, omverblazen en stil laten zijn. Verbaas uzelf over de vingervlugheid, de illusie maar vergeet ook niet om op te letten. Lach om de grappen en sla stijl achterover van de unieke acts. Rob en Emiel laten u graag versteld staan, bent u er klaar voor?
Lees meer