Cultureel Centrum Nesterlé

Bestelinfo

BESTELLEN TICKETS
Online bestelling van tickets (na het aanmaken van een persoonlijk account) via www.nesterle.nl.
U kunt deze direct uitprinten. Tickets besteld aan onze kassa (bar) ontvangt u in uw mailbox of liggen op de eerstvolgende vrijdag voor u klaar.

BETALEN
Bij online bestelling betaalt u met Ideal. Bij bestelling aan de kassa betaalt u contant, met PIN of met de Nesterlé theaterbon.

TERUGGAVE TICKETS
Teruggave van tickets is alleen mogelijk bij annulering minimaal twee dagen voor aanvang van de voorstelling via info@nesterle.nl. U ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van de ticketprijs. Restitutie op reeds gekochte tickets uit het cabaretpakket is niet mogelijk.

ANNULERING VOORSTELLING
Indien een voorstelling op verzoek van het gezelschap of door Nesterlé wordt geannuleerd, ontvangt u zo snel mogelijk informatie over de verdere procedure.

THEATERBON
De Nesterlé theaterbon is aan de kassa verkrijgbaar in bedragen van € 5,00, € 7,50 en € 10,00. Deze is in te wisselen voor een theaterticket (mits besteld via info@nesterle.nl) of voor een filmkaartje.

ONTVANGST IN FOYER
De kassa is bij avondvoorstellingen geopend 45 minuten voor de voorstelling.

CONSUMPTIES
Nesterlé werkt met consumptie- bonnen.

PLAATSEN
Ons theater kent geplaceerde zitplaatsen. Alle plaatsen bieden uitstekend zicht op het podium. Voor een rolstoelplaats op de eerste rij, neemt u contact op via info@nesterle.nl. Voor bezoekers met hoorproblemen is speciale apparatuur voorhanden.

PARKEREN
Achter het theater vindt u voldoende, gratis parkeergelegenheid.

WEBSITE / NIEUWSBRIEF
Op onze website vindt u alle informatie rondom voorstellingen en evenementen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u aan voor onze nieuwsbrief via onze site.

WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN
Voor alle in onze brochure opgegeven data en informatie over voorstellingen etc. geldt: wijzigingen voorbehouden.

FOTOGRAFEREN
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling een flitser te gebruiken.