Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Sofia voorleeskampioen Bernheze
do20.02
Het was een spannende woensdagochtend voor vele leerlingen van basisscholen uit heel Bernheze. Wie zou er voorleeskampioen worden. Slechts één van hen kon bekroond worden met de titel Voorleeskampioen Bernheze.
Lees meer
Gewijzigde openingstijden tijdens carnaval
ma17.02
Wegens carnaval zijn wij gesloten op 24 en 25 febuari. Wij wensen u fijne dagen. Alaaf!!!
Lees meer
Vocal Group Crescens viert hun 20-jarig jubileum
vr14.02
'What Women Want’, zo luidt de titel van de nieuwe theater productie van Vocal Group Crescens uit Berghem. Met deze muzikale productie viert het koor - dat volledig uit dames bestaat - hun 20 jarig jubileum op 28 en 29 maart bij Nesterlé.
Lees meer
Wie wordt ditmaal de voorleeskampioen Bernheze?
wo12.02
'Op woensdagochtend 19 februari  vindt de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in Nesterlé.Tijdens deze wedstrijd strijden dit jaar 9 kinderen uit Bernheze (de voorleeskampioenen van hun basisschool) met elkaar om de titel 'Voorleeskampioen Bernheze 2020'.
Lees meer
Jan Heijmans neemt afscheid als voorzitter van KBO Nistelrode
di11.02
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van KBO Nistelrode op maandagmiddag 10 februari 2020, heeft Jan Heijmans afscheid genomen als voorzitter van het KBO bestuur en daar willen we graag even bij stilstaan.
Lees meer
Renee van Bavel: loepzuiver en teksten van grote klasse
zo2.02
Renee  van  Bavel brengt in Mensenkind niet alleen een ode aan Herman van Veen maar ook aan zichzelf, haar kwetsbaarheid en het leven. 
Lees meer
Gezocht: Nisseroise zangers!
do30.01
Voor de afsluiting van de voorstelling NISSEROI EERT AD DE LAAT is de organisatie op zoek naar Nisseroise zangers / zangeressen die eenmalig mee willen zingen in het Groot Nisserois Koor. 
Lees meer
The Biggest Little Farm - film en realiteit komen samen!
di28.01
Een inspirerend verhaal voor de hele familie over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. Dit verhaal speelt niet alleen in Amerika, maar ook in de achtertuin van Nistelrode: midden in de Maashorst. Bij het opzetten van de natuur inclusieve bio boerderij Boer in Natuur. En bij het inrichten van Voedselbos Nistelrode.
Lees meer
Theater-Zangroep KLIK presenteert 10-jarige jubileumshow in 2020
zo26.01
Op zaterdag 21 maart staat Nesterlé bol van drama, humor, spetterende muziek en showbizz! Revue Theater Pauper speelt zich af in een klein, enigszins vervallen B theater. Er  werken al 25 jaar een groep uiteenlopende  merkwaardige artiesten onder de bezielende leiding van moeder Trees en zoon Casimir Pauper.
Lees meer
Verkoop handwerkclub in foyer op 26 januari
vr24.01
De dames van de KBO handwerkgroep hebben weer veel mooie werkstukken klaar. Op zondag 26 januari bieden zij in de foyer van Nesterlé de mooiste spullen te koop aan voor een zacht prijsje! Dus ben je op zoek naar mooie slofjes, warme sokken of trui of heb je altijd al zo’n kleurrijk gehaakt sprei willen hebben, kom gezellig langs tussen 14:00 – 17:00 uur.  De keuze is reuze!
Lees meer
Jochem Nooyen: ‘In mijn nieuwe illusieshow zijn niet al je gedachten veilig’
do23.01
Wie Jochem Nooyen ziet, krijgt wellicht een ‘oh ja’-gevoel. Veel tv-kijkers kennen hem wel ergens van. Bijvoorbeeld van zijn vaste rol als Barteljaap Gustaaf Balneger in het satirische programma Rundfunk of van de halve finale van Uri Geller. De nieuwe theatershow van illusionist Jochem Nooyen heeft als thema privacy en de achterhaalbaarheid daarvan.
Lees meer
Grappigste Molukker van Nederland komt naar Nistelrode
di21.01
Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als de grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie genaamd 'Mijn oom uit Ambon'. Vanaf februari tot mei 2020 is dit programma te zien in de landelijke theaters. Op 6 maart speelt Joshua in Nesterlé.
Lees meer