Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Nesterlé filmdoek krijgt weer kleur
do18.06
Het witte filmdoek krijgt weer kleur, we gaan onze eerste 1,5 meter film draaien. We hebben het gemist. We hebben u gemist! We starten op 25 juni met de film Once Upon a time in Hollywood .
Lees meer
In memoriam: Toon van der Lee
di16.06
Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van oud-bestuurslid Toon van der Lee. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Tiny en zijn familie. 
Lees meer
Rien stopt na 7 jaren trouwe dienst
do11.06
Onze Rien Cuijpers - vrijwilliger vanaf het eerste uur - heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen. Rien ontzettend bedankt voor je inzet - en niet te vergeten je droge humor. Je hebt ons vaak aan het lachen gemaakt. 
Lees meer
Lees ons corona protocol
di9.06
Nesterlé heeft haar deuren weer geopend. Om een veilige omgeving te bieden voor alle medewerkers en bezoekers hebben wij een Corona Protocol opgesteld. Zo hopen hopen wij u een warm welkom en vertrouwd uitje te bieden. 
Lees meer
Aftrap huiskamersessies met Niels Geusebroek op 21 juni
do4.06
De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. Op zondag 21 juni treedt hij op tijdens de eerste editie van de Nesterlé huiskamersessie om 15.30 en 19.30 uur. Ben jij er bij?  
Lees meer
28 juni: huiskamersessie met Tim Knol
wo3.06
Tim Knol is bij ons te gast tijdens de tweede huiskamersessie op 28 juni. Hij brengt zijn muziek ten gehore om 15.00 én om 19.30 uur. Muzikant Tim Knol vindt nog steeds exact dezelfde dingen belangrijk als toen hij voor het eerst in de platenkast van zijn platenkast rommelde. 
Lees meer
Nieuw: huiskamersessies bij Nesterlé
ma1.06
Er mag weer opgetreden worden!!  Grote muzikanten in een kleine setting bij Nesterlé: Op zondag 21 en 28 juni organiseert Nesterlé om 15.30 en om 19.30 uur een huiskamersessie met niemand minder dan Niels Geusebroek resp. Tim Knol. 
Lees meer
Nesterlé gaat weer open op 8 juni
za30.05
Vanaf 8 juni 2020 opent Nesterlé haar deuren weer voor activiteiten van vaste en incidentele gebruikers. Vooraf is er overleg geweest met de vaste gebruikers om vast te stellen welke activiteiten – binnen het kader van de landelijke richtlijnen – weer opgestart kunnen worden. 
Lees meer
Moederdagtip!!
do30.04
Verras je moeder met een theaterbon van Nesterlé. Deze is te verzilveren tegen een theaterticket of filmkaartje zodra Nesterlé cultureel weer los kan gaan.  Je bon(nen) bestel je eenvoudig door een mail te sturen naar info@nesterle.nl, waarna wij een contact opnemen over het moment van ophalen.  
Lees meer
Nesterlé feliciteert Wim Tiimmers met lintje
di28.04
Vrijdag 24 april vond de jaarlijkse lintjesregen plaats. Vijftien inwoners van de gemeente Bernheze werden benoemd tot Lid of Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Eén van hen was Wim Timmers, secretaris van KBO Nistelrode, tevens lid van de gebruikersraad van Nesterlé. Wij feliciteren Wim van harte met deze terechte blijk van waardering. Door de maatregelen rondom het coronavirus belde burgemeester Moorman alle gedecoreerden om dit heuglijke nieuws met hen te delen. Op een later moment in het jaar krijgen zij de decoratie opgespeld.
Lees meer
Guido Weijers: Hooggeëerd lief publiek!
zo26.04
Ik mis jullie. Voor iedereen die het theater ook zo mist heb ik verschillende cabaretvoorstellingen gratis online gezet. Want lachen blijft gezond. https://www.youtube.com/playlist…
Lees meer
Wij missen jullie!
za25.04
Lieve vrijwilligers en (vaste) gasten, Nesterlé is leeg zonder onze (vaste) gasten en onze trouwe vrijwilligers. We zouden in deze maanden bruisen van de activiteiten en zelfs de drukste periode hebben beleefd in ons bijna zevenjarig bestaan. Helaas is daarin door de uitbraak van het corona virus een abrupte en gedwongen onderbreking gekomen.
Lees meer