Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

“A Magical Mystery Tour: and that’s an invitation!”
vr25.05
Nesterlé organiseert op 14 juni samen met Bibliotheek Nistelrode een muzikale avond over de Beatles.
Lees meer
Rob en Emiel verbazen, verwonderen maar ontroeren ook
di22.05
Rob en Emiel Verbazen, verwonderen, entertainen maar ontroeren ook in hun voorstelling “Blow me Away” die naast magie bijna alle theatrale aspecten in zich heeft. Rob en Emiel verweven magie, cabaret, verwondering en humor tot een hele complete show.
Lees meer
Expositie Ineke van Schadewijk
do17.05
Deze week is weer een nieuwe expositie gestart bij Nesterlé. Ditmaal zijn de teken-en schilderwerken van Ineke van Schadewijk te bewonderen.  
Lees meer
LCM zangweek weer van start
za28.04
LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement uit Oss een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.
Lees meer
de (on)zin van het leven
di17.04
Lovende woorden over de finalisten van het Cameretten Festival die op zaterdag 14 april de bezoekers  van  Nesterlé komen verrassen. Het publiek geniet van drie uiteenlopende acts: de  middelbare “droogkloot” tegenover de expressieve, energieke jongeling en een eigenzinnige dame. Diversiteit ten top!
Lees meer
Bij Björn van der Doelen is de glimlach nooit ver weg
di10.04
Het lijkt een mensenleven geleden dat hij voetballer was van onder meer PSV en Standard Luik. Al voor zijn dertigste begon hij een nieuw leven. Als muzikant. Wederom op karakter. Nu is er zijn vierde album. En de gelijknamige tournee "De Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de hoer".
Lees meer
Zang-en Theatergroep Klik zet de laatste puntjes op de i
za31.03
Voor de schermen van Zang- en Theatergroep Klik is het even stil geweest. Maar daarachter des te minder! Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de gloednieuwe, spetterende show "Residentie Op-Stand". Op 21 april in ons theater te zien met een middag-en avondvoorstelling!
Lees meer
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders.
vr30.03
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders. In deze nieuwe theatervoorstelling BLOW ME AWAY van Rob & Emiel worden succesnummers afgewisseld met nieuwe scènes, acts en een verbazingwekkend verhaal. Met eindelijk die rode draad waar ze zo lang naar hebben gezocht. G#dzijdank.
Lees meer
Janneke Bijl: Verbazend sterke debutant aldus Jacques D'Ancona
do29.03
In Dagblad van het Noorden roemt Jacques d’Ancona haar ‘verbazingwekkend knappe podiumpresentatie en het vanzelfsprekende gemak waarmee ze omgaat met het publiek’. ‘Ze heeft het’, concludeert de Groningse theaterkenner. Deze lovende woorden zijn bedoeld voor Janneke de Bijl - winnares van de jury-en publieksprijs op het prestigieuze Camerettenfestival. Op  14 april te zien bij Nesterlé.
Lees meer
Laat onze bezoekers van uw talenten genieten in onze expositieruimte
do29.03
Sinds enige tijd biedt Nesterlé  kunstenaars uit Nistelrode en nabije regio de mogelijkheid om hun kunstwerken gratis tentoon te stellen in de gang(en) van Nesterlé. Vooral op de warme gele muren komen de  kunstwerken prachtig tot hun recht!  
Lees meer
Tís nog niet zo slecht waar de dames van Los aan Vast zitten....
di20.03
De vrouwen van LOS speelden voor de tweede keer in Nesterlé. Nu met hun voorstelling” Vast “. In deze voorstelling staat centraal hetgeen de vrouwen aan vast zitten.De een aan haar verloofde waar ze mee gaat trouwen tot grote twijfel van de andere dames. De ander zit vast aan haar pasgeboren kind. Een derde zit vast aan haar kleurloze en smakeloze vrijgezellen bestaan en de laatste zit vast aan het altijd durende dieet vanwege zwaarlijvigheid.
Lees meer
Nistelrode gaat LOS!
di6.03
Dames en heren: opgelet! Op zaterdag 17 maart 2018 spelen de meiden van LOS met hun voorstelling VAST weer in Nistelrode. Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland.
Lees meer