Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Tijd voor een trio met Niet Schieten!
di13.11
Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje. Esmee van Kampen uit Gouda. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. 
Lees meer
Koos Wieman over zijn nieuwste voorstelling
di13.11
Een nieuwe voorstelling maken is leuk en spannend. Zeker als de poppen worden gemaakt naar tekeningen van een hele goeie illustrator. John Bauer leefde meer dan 100 jaar geleden en hij maakte tekeningen bij heel veel mooie Zweedse sprookjes. Helaas zonk de stoomboot waarmee hij een groot meer in Zweden overstak precies 100 jaar geleden. Anders waren er vast nog meer prachtige tekeningen gemaakt.
Lees meer
Over Oldenhermanns - wij zijn 't dan?
do1.11
OLDENHERMANNS is een gloednieuw cabaretduo dat bestaat uit Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (35). Ze leerden elkaar kennen op de acteursopleiding van Utrecht en al snel volgden de eerste stappen richting het duo wat ze nu zijn. Ze vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik op de wereld. En ja humor ook, maar dat is logisch met een cabaretduo.
Lees meer
Cabaretliefhebbers profiteren van 2,50 euro korting met cabaretpakket
wo31.10
Ook dit seizoen te boeken: het cabaretpakket. Voor slechts 30 euro bestelt u in één keer tickets voor 3 hilarische cabaretvoorstellingen. Dat wordt genieten met OLDENHERMANSS; de MANNEN VAN ACHTEROM en de CAMERETTEN FINALISTEN.
Lees meer
Joris Linssen: Raken en geraakt worden
ma29.10
Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. "Ongeremd, groots en meeslepend". Dat is Joris Linssen & Caramba.  Raken en geraakt worden staat centraal in mijn leven en werk’, zegt tv-presentator en zanger Joris Linssen. De titel van zijn nieuwe theaterconcert luidt niet voor niets: ‘Raak!’. Het is de zesde avondvullende theatervoorstelling van zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper, Joris Linssen & Caramba. 
Lees meer
Tekeningen van John Bauer tot leven
zo28.10
In 2018 is de tekenaar John Bauer 100 jaar dood. Maar zijn tekeningen zijn nog vol leven in Noorse sprookjes. Op 18 november komt Poppentheater Jacobus Wieman met een poppentheaterstuk naar één van die sprookje bij Nesterlé. 
Lees meer
Sprookjesachtige musical van eigen bodem
wo24.10
Friday en My Day, twee zanggroepen met meiden van 10 tm 20 jaar uit Nistelrode presenteren 27 en 28 oktober de musical Lang en Gelukkig. Een verhaal over wensen en dromen, waarbij verschillende sprookjes de revue passeren. Het belooft een spannende musical te worden, die misschien wel heel anders afloopt dan iedereen verwacht.
Lees meer
4 november belooft een swingende Zondagse Muziek te worden
zo21.10
Op 4 november zal de APM Bigband uit Rosmalen een optreden verzorgen. Een hecht gezelschap bestaande uit 24 muzikanten, met daarbij een zanger en een zangeres.  Al meer dan 25 jaar verzorgt het orkest met veel plezier optredens en feesten in de regio, de rest van Nederland en zelfs al meerdere keren ook ver daarbuiten
Lees meer
UNSEXED: sex, drugs & rock ‘n roll van de indoorspeeltuin
za20.10
Op 1 december speelt cabaretduo OLDENHERMANNS UNSEXED in ons theater een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.
Lees meer
Sjors brengt de zaal in vervoering.
di9.10
Sjors van der Panne toont zich in cc Nesterlé een echte Nederlandse Chansonnier in zijn prachtige warme, sfeervolle voorstelling. Met zijn poëtisch verhalende liedjes brengt hij de zaal in vervoering In de maand dat Charles Aznavour gestorven is, ontmoeten we in cc Nesterle Sjors van der Panne met zijn band. 
Lees meer
ontdek gisteren om vandaag te begrijpen tijdens avond van de protestsong!
do4.10
Zin in een bijzondere avond uit? Kom dan vrijdag 26 oktober naar ‘de Avond van de Protestsong’ waar zowel muziek als geschiedenis in de schijnwerpers staan.
Lees meer
Fotoclub Bernheze exposeert in Nesterlé.
di2.10
Van maandag 1 oktober t/m maandag 3 december exposeert Fotoclub Bernheze hun foto-project ‘minimensjes’. Het resultaat van een jaar fotografie vanuit de jaarlijkse ‘rode draad’-opdracht.
Lees meer