Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Daan over zijn interactief theater
di15.10
"Mijn naam is Daniel van den Broeke en ik ben theatermaker/kunstenaar gevestigd in Rotterdam. In 2002 ben ik afgestudeerd in Utrecht aan de toneelschool en sindsdien altijd als zelfstandig theatermaker bezig geweest. De laatste jaren specialiseer ik me steeds meer in stukken die gericht zijn op educatie. Draadloze hoofdtelefoons zijn daarbij een onmisbaar element voor me geworden."
Lees meer
Pokémon is terug!!
di8.10
De Pokémon game is al heel lang populair. In de film Pokémon Detective Pikachu kunnen fans Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu. In deze eerste live-actionfilm komen alle bekende Pokémons langs. Op 17 oktober is deze spannende film met veel grappige momenten te zien op ons witte doek. Door mix van de generaties leuk voor jong en oud. 
Lees meer
Mouna wordt er schijtziek van:
zo6.10
Angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Mensen lijken hun wereld steeds kleiner te maken; gevangen in hun eigen gevangenis. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je jezelf vrijwillig opsluiten in een klein benauwd hokje? Mouna heeft dit zelf drie jaar noodgedwongen moeten doen en ze kan je vertellen: je wordt er schijtziek van.
Lees meer
VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET
za5.10
U bent er op tijd bij! Boek nu het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET en profiteer van € 2,50 korting op drie cabaretvoorstellingen. Voor slechts 30 euro volop verrassing en variatie!  De eerste voorstelling van dit arrangement is 'Paasbest' van Max van den Burg op zaterdag 9 november. Voor meer informatie ga snel naar www.nesterle.nl.
Lees meer
Uw stem is geld waard - stemmen kan t/m 11 oktober!
vr4.10
Sinds afgelopen vrijdag 27 september is de Rabobank ClubSupport-actie van start gegaan. U heeft u de code om te stemmen via de mail binnengekregen. Dit is afgelopen vrijdag, zaterdag of zondag geweest. Heeft u niets ontvangen dan kan het zijn dat deze mail in de spam-filter is blijven hangen. Check dan ook goed uw mailbox.
Lees meer
Max:Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch!
do3.10
In zijn jubileumshow PAASBEST laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Van Brabantse familiefeesten, tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt: Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is.
Lees meer
Nieuwe gemeentedichter van Bernheze treedt op tijdens Zondagse Muziek
wo2.10
Rebecca Latupeirissa zal op 13 oktober a.s. optreden tijdens Zondagse muziekmiddag. Ze is begonnen als singer - songwriter onder de naam Jenna Attison en haar werk is te vinden op Spotify en Deezer.
Lees meer
Zaal vol fietsende mannen ontroerd door Karsten & Alice
di1.10
Fietslegende Karsten Kroon laat zich in zijn voorstelling 'Door de wind' van zijn kwetsbare kant zien. De theaterzaal was gevuld met wielerliefhebbers. Groepjes fietsende vrienden die misschien hadden verwacht getrakteerd te worden op wieleranekdotes. Want niemand minder dan fietslegende Karsten Kroon stond op het podium. Het publiek kreeg echter veel meer dan dat.
Lees meer
Wie is Max?
zo22.09
Zoals de naam het al zegt: Max is veel.  Een rasartiest met een goed gevoel voor de foute kant van het leven, podiumbeest, filmpjes maker, gitarist, zorgzame vader, liefhebbende man, boos kind en trotse hunk ineen. Brabantse humor, Hollandse geest en een kosmopolitische mentaliteit. 
Lees meer
Uit je dak met muziek uit zeventiger jaren tijdens Zondagse Muziek op 13 oktober
do19.09
De eerste band van de eerste editie van Zondagse Muziek seizoen 2019/2020 is bekend! De zeskoppige band Old Noise laat u zondag 13 oktober genieten van een partij swingende muziek uit de zeventiger jaren. 
Lees meer
De voorstelling van Angela is meer dan alleen een leuk ding
di17.09
Angela Groothuizen speelde op 14 september haar voorstelling Lueke Binge. “ik ga leuke binge “ staat er op de strippenkaart die Angela ooit van haar dochter kreeg. Nu ze 60 wordt, is het tijd om werkelijk leuke dingen te gaan doen.
Lees meer
Renee van Bavel :“Puur en prachtig!” aldus Herman van Veen.
do12.09
Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen. In Mensenkind verbindt Renée van Bavel het werk van Herman van Veen met haar eigen verhalen en observaties en zet op die manier de klassiekers zoals Liefde van later, Suzanne en Cirkels in een nieuw licht.
Lees meer