Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

UNSEXED: sex, drugs & rock ‘n roll van de indoorspeeltuin
za20.10
Op 1 december speelt cabaretduo OLDENHERMANNS UNSEXED in ons theater een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.
Lees meer
Sjors brengt de zaal in vervoering.
di9.10
Sjors van der Panne toont zich in cc Nesterlé een echte Nederlandse Chansonnier in zijn prachtige warme, sfeervolle voorstelling. Met zijn poëtisch verhalende liedjes brengt hij de zaal in vervoering In de maand dat Charles Aznavour gestorven is, ontmoeten we in cc Nesterle Sjors van der Panne met zijn band. 
Lees meer
ontdek gisteren om vandaag te begrijpen tijdens avond van de protestsong!
do4.10
Zin in een bijzondere avond uit? Kom dan vrijdag 26 oktober naar ‘de Avond van de Protestsong’ waar zowel muziek als geschiedenis in de schijnwerpers staan.
Lees meer
Fotoclub Bernheze exposeert in Nesterlé.
di2.10
Van maandag 1 oktober t/m maandag 3 december exposeert Fotoclub Bernheze hun foto-project ‘minimensjes’. Het resultaat van een jaar fotografie vanuit de jaarlijkse ‘rode draad’-opdracht.
Lees meer
“Nesterlé voelt als mijn tweede thuis.”
wo26.09
In de mooibernhezekrant staat vandaag een leuk interview met 2 van onze vrijwilligers (Anny en Jo)  met als titel "Nesterlé voelt als mijn tweede huis". Het is de thuisbasis voor veel verenigingen; de plek waar mensen samenkomen; het podium voor artiesten en organisaties. Gemoedelijk, laagdrempelig, toegankelijk én professioneel tegelijk. Het is de huiskamer van Nistelrode: Cultureel Centrum Nesterlé. Al vijf jaar lang de spil in het hart van het dorp.
Lees meer
Uw stem is geld waard!
zo23.09
Nog niet niet gestemd tijdens de clubkascampagne?  Laat uw stem niet verloren gaan. Uw stem is geld waard! 
Lees meer
Sjors van der Panne zingt voor Alzheimer Nederland
vr21.09
Sjors van der Panne presenteert op vrijdag 21 september zijn nieuwe lied: Gisteren Bestaat Niet Meer. Op verzoek van Alzheimer Nederland zingt de zanger het op 3 oktober in een speciale televisie-uitzending.
Lees meer
TEENBEAT UITVERKOCHT
do20.09
Dat de film gewild was, wisten we. Maar in 2 weken uitverkocht!  Dat hadden we niet gedacht.  Hopelijk was u op tijd en gaat u op 7 december mee terug in de 60-er jaren. 
Lees meer
Het Brabants Dagblad over Nesterlé
do13.09
Vandaag uitgebreid in het Brabants Dagblad. Altijd leuk! Nesterlé in Nistelrode floreert dankzij vrijwilligers. NISTELRODE - In de aanloop naar de bouw van cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode waren er veel twijfels. Nu, na vijf jaar is er volop activiteit en draait het zonder subsidie. 
Lees meer
NESTERLÉ FLOREERT AL 5 JAAR MET DANK AAN U!
wo12.09
In onze nieuwe theaterbrochure hebt u kunnen lezen dat Cultureel Centrum Nesterlé – “de huiskamer van Nisseroi” - haar eerste (“houten”) lustrum viert. In de aanloop naar de operationele start op 1 juli 2013 waren er zowel aanmoedigingen voor als twijfels over het toekomstige succes van het centrum. We kunnen na 5 jaar constateren dat Nesterlé in alle opzichten operationeel goed draait, en dat zonder enige overheidssubsidie! Dit succes hebben we te danken aan:
Lees meer
Raboclubkascampagne van start op 11 september
ma10.09
Vanaf morgen - 11 september - mag u als lid van Rabobank Oss Bernheze uw stem uitbrengen op uw 5 favoriete verenigingen / stichitngen / clubs.  Draagt u Nesterlé een warm hart toe? Breng uw stem uit op Nesterlé tijdens de Rabobank Clubkascampagne. 
Lees meer
Het leven van Robin Borneman een spannend en muzikaal boek
di4.09
Het recente leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek; als een jongensdroom die is uitgekomen. Het is een even sensationeel als explosief avontuur dat maar voor weinigen is weggelegd. In Robin's eigen woorden: “Alsof je een oproep krijgt om je dienstplicht te vervullen, en bij aankomst direct wordt gepromoveerd tot generaal.”
Lees meer