Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Zo strak en minimalistisch zie je telefoonthrillers zelden ****
wo23.01
The Guilty (Den skyldige) blijkt niet alleen een buitengewoon effectieve thriller, maar ook nog eens het portret van een man die worstelt met het puin in zijn leven. En dat alles in 80 enerverende minuten, in dat ene, troosteloze decor.
Lees meer
Teenbeat nogmaals te zien bij Nesterlé
ma21.01
De speelfilm “Teenbeat” gaat op veler verzoek voor de tweede maal draaien bij Nesterlé. De reacties over de film én de gezellige nazit waren zo lovend dat in overleg met de regisseur besloten is de film nogmaals te vertonen en wel op zaterdag 6 april a.s. 
Lees meer
Vince Jansen speelt al vanaf zijn 4e jaar piano
di15.01
Vince Jansen brengt zijn muziek ten gehore tijdens de Zondagse Muziek op 20 januari a.s.  Hij is vanaf zijn geboorte volledig blind, maar dat weerhoudt hem er niet van om de dingen te doen die hij wil doen!
Lees meer
Wederom zeer gevarieerde Zondagse Muziek op 20 januari
ma14.01
Op 20 januari zeer afwisselend aanbod tijdens Zondagse Muziek  met vrouwenkoor LA ORFÉON uit Loosbroek en VINCE JANSEN uit Nistelrode.  Loop gerust binnen tussen 15.00 een 17.00 uur. De toegang is gratis! 
Lees meer
Robin Borneman : Muziek die klinkt als een film ....
vr11.01
Met ‘Folklore III: The Cradle Tree’ (release 22 februari 2019) voltooit de Osse singer-songwriter Robin Borneman het ambitieuze drieluik ‘Folklore’, waarvan deel I en II in respectievelijk 2015 en 2017 verschenen. ‘Folklore’ is een folk-/roots-project met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. 
Lees meer
Wervelende Frank Groothof speelt Peer Gynt
di8.01
“Ik ben Peer”, met een guitige blik verwelkomt Frank Groothof - bekend van o.a. Sesamstraat en Het Klokhuis - iedereen in de zaal. Hoe gaat hij de kinderen boeien anderhalf uur lang met een beroemd Noors toneelstuk uit 1867?
Lees meer
Welkom bij de Collage Art tour!
ma7.01
Laat je verrassen, verbazen en inspireren door de handgemaakte collages. Collage Artist Rianda van Well neemt je mee op een reis langs verschillende stijlen, vormen en samensmeltingen van beelden.  De expositie is te bewonderen van 7 januari t/m 4 maart 2019.
Lees meer
“Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”
wo2.01
In maart en april 2019 start de try-outfase van de 16e voorstelling van Van de Veerdonk "Geen Viking". Deze vindt plaats in een 20tal zeer kleine theatertjes.Reserveer alvast uw kaarten voor de voorstelling op 20 april bij Nesterlé.
Lees meer
Wij wensen u een theatraal 2019!
di1.01
Mede namens alle medewerkers van voor-en achter de schermen wensen wij alle bezoekers van Theater Nesterlé een prachtig, gezond en vooral theatraal 2019 toe. En alvast een toost op hopelijk een schitterend theaterjaar, waarin een ieder van u met grote regelmaat tot tranen geroerd of met buikpijn van het lachen onze theaterzaal verlaat. 
Lees meer
Met scherpe en rappe humor het jaar 2018 uit
ma31.12
Laurens Timmers en Twan Pittens luidden met hun voorstelling “Jaarverslach” met scherpe en rappe humor het jaar 2018 uit. Voordat het cabaret duo aan bod kwam was het eerst de beurt aan de viermans volkband Taaftere die met hun sfeervolle Brabantse liedjes de avond opende. Na de pauze was de tot de nok toe gevulde cc Nesterlé helemaal voor het Nisterlodese duo.
Lees meer
Neem je kind mee naar het theater en geef ze iets wat je met woorden niet zeggen kunt
di11.12
Wij brengen met trots een familievoorstelling met niemand minder dan Frank Groothof (bekend van Sesamstraat en Klokhuis). Hij vertelt, zingt en danst het sprookjesachtige verhaal van Peer Gynt. Frank weet met dit verhaal alle leeftijden te boeien en te ontroeren. 
Lees meer
Expositie cursisten Atelier Menzel
do6.12
Er is het afgelopen jaar hard gewerkt voor deze expositie met het thema `gevangen`, vertelt Mieke Drijfhout van Hooff. Ieder jaar heeft ze een thema waar de cursisten vrijblijvend  aan mee doen. Dit jaar was het “gevangen” en andere jaren was het `uitbundig` en ‘schakel’. Voor sommigen is het niet zo gemakkelijk en denken zo van;  ‘wat moet ik daar nu mee?’ Toch zijn ze vol geestdrift aan de slag gegaan bij Atelier Menzel: sommigen realistisch en anderen juist abstract.
Lees meer