Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Expositie van Johan Attevelt
do18.07
In 1986 was Johan in een klein plaatsje in Oostenrijk op vakantie. In dat plaatsje waren diverse houtsnijwinkels. In een van de winkels stond een aantal  echt Oostenrijkse mannen, hoed op en pijp in de mond. 
Lees meer
VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET
do27.06
Inmiddels is de kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van seizoen 2019-2020  in volle gang. Ook de cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u weer profiteren van het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET. Bij online bestelling van onderstaande voorstellingen in één keer, ontvangt u het cabaretpakket voor slechts € 30,00 i.p.v. 37,50:
Lees meer
Friday viert haar vijfde verjaardag bij Nesterlé
di25.06
Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. En wat is er nou beter dan een avond met héél veel foute muziek? Vrijdag 28 juni om 20.00 uur is he tijd voor FRIDAY DE FOUTE PARTY!
Lees meer
Ben je zestien jaar? Kom gratis naar de film
di18.06
Tijd voor een leuke actie! Wij nodigen jou als zestienjarige GRATIS uit voor onze filmavond op 27 juni. Op deze avond draait de spannende film SEARCHING.  
Lees meer
NIEUWE ONTWIKKELINGEN IN NISTELRODE
do13.06
Dinsdag 25 juni nodigt Dorpsraad Nistelrode uit voor een bijeenkomst met als onderwerp ‘Nieuwe ontwikkelingen in Nistelrode’. Daar lichten zij een aantal projecten toe waar zij voor en met u aan werken. U bent van harte welkom om mee te praten, suggesties te doen en vragen te stellen.
Lees meer
Informatiemiddag over dementie op 17 juni a.s.
wo5.06
Mijn geheugen laat mij in de steek….is er sprake van 'dementie'? De werkgroep Dementie Vriendelijk Bernheze en Burenhulp Nistelrode organiseren gezamenlijk deze themabijeenkomst in samenwerking met Alzheimer Nederland. De middag vind plaats op maandag 17 juni vanaf 14.00 uur.
Lees meer
VIND JOUW GELUK IN HET THEATER!
di4.06
Tijdens zijn theatercollege blijft Guido ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Geen cabaret; wel de garantie dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen. Wil je weten waarvan we gelukkiger worden? Bestel je tickets voor donderdag 19 maart 2020 via www.nesterle.nl
Lees meer
Het loopt storm bij de kaartverkoop voor Christel de Laat
wo29.05
De kaartverkoop is nog maar een week geleden gestart en enkele voorstellingen lopen nu al vol.....   Christel de Laat  met haar voorstelling 'Zijn daar nog vragen over' is duidelijk favoriet!  Wilt u op 4 januari ook ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen?  Wees er op tijd bij en boek nu uw kaarten via www.nesterle.nl. 
Lees meer
op 2 juni: Uitsmijter van het seizoen met vooruitblik op seizoen 2019-2020
di28.05
Thema van deze middag is ‘Maashorst’ met als belangrijk onderdeel de prijsuitreiking van de Bernhezer gedichten-en verhalenwedstrijd. Loop gerust binnen op zondag 2 juni en geniet van de mooiste gedichten & verhalen, de prachtige klanken van Blendt (met Kyra Haerkens), heerlijke Brabantse muziek en natuurlijk van een gezellige afsluiting van een fantastisch seizoen!  Gratis toegang! 
Lees meer
Maashorst in woord én beeld tijdens Uitsmijter
ma27.05
Nesterlé sluit zondag 2 juni het theaterseizoen af met De Uitsmijter, waarbij de winnaars van de verhalen- en gedichtenwedstrijd hun werken voordragen. En om het echte Maashorstgevoel nog meer te beleven, exposeert landschapsschilder Jan van Tilburg uit Nistelrode een aantal van zijn Maashorstwerken.
Lees meer
Wat u moet weten bij het bestellen van onze tickets
vr24.05
Alvorens een theaterticket te bestellen, vragen wij u een persoonlijk account aan te maken via de inlogbutton op onze site. Heeft u dan nog vragen over het bestellen van tickets of het inwisselen van uw theaterbon?  Laat het ons weten! 
Lees meer
Unieke theaterbeleving met verhalendiner
do23.05
Nesterlé heeft een heerlijke verrassing op haar theatermenu: op 2 juni bent u van harte welkom om aan te schuiven bij het Nesterlé verhalendiner.  In samenwerking met Eetcafé 't Pumpke serveren wij een bijzonder driegangenmenu en trakteren u daarbij op een & pakkend verhaal, verteld door Ria van Zeeland.  Dat wordt genieten!! Aanmelden kan nog  t/m 27 mei a.s.
Lees meer