Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Sint tip: theaterbon van Nesterlé
ma23.11
Onze tip voor u, beste Sint, Een verrassing voor elke theatervrind. Te bestellen via ticket@nesterle.nl, daar vult u mooi schoentjes mee! #theaterbon #verrassing #surprise #5december
Lees meer
Nesterlé weer open op 19 november
wo18.11
Zoals verwacht heeft de premier op 17 november aangegeven dat de extra maatregelen die 2 weken geleden zijn ingevoerd per 19 november weer zijn opgeheven. Dat betekent dus dat Nesterlé vanaf donderdagochtend weer open is en dat de reguliere reserveringen doorgang vinden. De voorstelling van Pieter Jouke gaat door op 21 november. Aanvang 19.00 en 20.30 uur.  
Lees meer
Oudejaarsconference Jaarverslach 2020 afgelast
di10.11
De twee voorstellingen van Laurens en Twan op 29 december 2020 worden afgelast. Laurens: “Helaas zijn wij genoodzaakt door de Covid-19 situatie om onze korte traditie van oudejaarsconferences te doorbreken met een sabbatical-jaar. Erg jammer, we hadden veel zin in een avondje lachen, maar we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!”
Lees meer
Binnenkort bij Nesterlé: Oscar winnaar Parasite
zo8.11
Vanaf nu zijn tickets te reserveren voor de film Parasite, welke gedraaid wordt tijdens de filmavond op donderdag 26 november a.s. De Koreaanse satire was winnaar van maar liefst 4 Oscars, waaronder Beste Film.
Lees meer
Dit is Pieter Jouke, dames en heren
vr6.11
De man die als een duizendpoot alles aanpakt wat op zijn pad komt: de verantwoordelijkheid dragen voor een solo voorstelling, teksten schrijven voor 'Zondag met Lubach', een verfrissend onderdeel zijn van een stand-up show, een wekelijkse bijdrage leveren aan 'De Taalstaat', maatwerk comedy schrijven voor bedrijven, workshops Krav Maga geven, marathons lopen en genieten van het plezier dat hij heeft met de mannen van Padoem Patsss (BNN-VARA). 
Lees meer
Nesterlé gesloten tot 19 november
wo4.11
Na de aankondiging van de extra strenge maatregelen tijdens de persconferentie gisterenavond is de consequentie dat Nesterlé volledig wordt gesloten (vooralsnog) voor twee weken, vanaf 22.00 uur vanavond (woensdag 4 november 2020) tot donderdag 19 november 2020. 
Lees meer
Unieke Expositie ratjetoe door KunstfabriekOss
di3.11
KunstfabriekOss is een uniek en kleurrijk atelier aan het st. Barbaraplein in de Osse binnenstad. Hier krijgen  kunstenaars met een verstandelijke-, of meervoudige beperking de mogelijkheid  om hun creatieve talenten verder te ontwikkelen. De expositie is tot en met 3 januari 2021 te bewonderen. 
Lees meer
Update filmavond | filmmiddag
wo28.10
Helaas is onze bar gesloten op basis van de aangescherpte maatregelen. Het bestellen van een hapje en/of drankje is dus tijdelijk niet mogelijk. Zolang we geen eten en drinken mogen serveren, is het oké om zelf een drankje of een kleine (koude) versnapering mee te nemen. Natuurlijk geen alcohol !! 
Lees meer
Voorstelling Spruijt en Opperman verplaatst naar voorjaar
di20.10
Door de aangescherpte maatregelen zien we ons genoodzaakt om de voorstelling Heimweeën van het cabaretduo Spruijt en Opperman gepland op 7 november a.s. te annuleren. Tickethouders zijn inmiddels persoonlijk geinformeerd hierover. 
Lees meer
Kees de leukste meester ooit!
za17.10
De herfstvakantie is begonnen: tijd voor een leuk familie uitje! Op donderdag 22 oktober draaien wij de feelgood film 'Mees Kees in de Wolken'. Aanvang 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa vanaf 14.30 uur. 
Lees meer
“Spruijt en Opperman meesterlijk in de kunst van het choqueren, amuseren en emotioneel raken’’.
do15.10
Op 7 november te gast bij Nesterlé: Spruijt en Opperman. Ondanks hun schattige uiterlijk nemen de dames geen enkel blad voor de mond. Dat maakt hun voorstelling boeiend en krachtig. Het duo tart de zintuigen van het publiek gedurende de hele voorstelling. Een keiharde komische scène kan gevolgd worden door een schitterend klein intiem liedje.
Lees meer
Corona-update 14 oktober
wo14.10
Het is het weer schakelen!  Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus, mogen wij (weer) maximaal 30 bezoekers per theater- en filmvoorstelling verwelkomen. Dit geldt ook voor overige bijeenkomsten in onze theaterzaal.
Lees meer