Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Toneelvereniging Efkes Anders nodigt je uit!

Namens Efkes Anders nodigen Martha en Mathilda jou van harte welkom in hun hotel ‘De Goudfazant’. Het is er enigszins uit de tijd en wat krakkemikkig, maar dat zijn de eigenaressen zelf ook.

De twee bejaarde zussen bestieren hun logement zo goed ze kunnen, maar hebben moeite de eindjes aan elkaar te knopen. En dit ondanks het geld dat ze van de notaris hebben geleend. Aan hun gastvrijheid ligt het zeker niet. Ze verwennen iedere gast met cake, honing en thee; alles van eigen kweek.

In het weekend van 6 en 7 april wordt het extra druk voor de zussen, want dan overnachten er wielerfanaten die de Ronde van Bernheze gaan rijden. Ze hebben stuk voor stuk ‘goeie benen’ en zijn stellig van plan om de tegenstander ‘het snot voor de ogen te fietsen’. Maar….het komt er allemaal niet van! De notaris is het wachten beu en maakt stampij, een privédetective snuffelt in het hotelletje rond, een onduidelijk duo overvalt het gezapige dorpje, drie Belgische renners komen op de meest onmogelijke momenten ‘ene pint’ drinken….en Martha en Mathilda zijn ten einde raad.

En toch komt álles goed! Precies zoals het hoort in een komisch toneelstuk.

Kom gezellig naar CC Nesterlé op 6 en 7 april en je zult het zelf zien! Bovendien krijg je bij je (gratis) consumptie een plakje cake, gebakken door Mathilda zelf!

High tea met Martha en Mathilda
Zaterdag 6 en zondag 7 april om 20.00 uur in CC Nesterlé
Kaartjes kosten € 14,- (inclusief consumptie) via www.nesterle.nl