Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Voorstelling Spruijt en Opperman verplaatst naar voorjaar
di20.10
Door de aangescherpte maatregelen zien we ons genoodzaakt om de voorstelling Heimweeën van het cabaretduo Spruijt en Opperman gepland op 7 november a.s. te annuleren. Tickethouders zijn inmiddels persoonlijk geinformeerd hierover. 
Lees meer
Kees de leukste meester ooit!
za17.10
De herfstvakantie is begonnen: tijd voor een leuk familie uitje! Op donderdag 22 oktober draaien wij de feelgood film 'Mees Kees in de Wolken'. Aanvang 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa vanaf 14.30 uur. 
Lees meer
“Spruijt en Opperman meesterlijk in de kunst van het choqueren, amuseren en emotioneel raken’’.
do15.10
Op 7 november te gast bij Nesterlé: Spruijt en Opperman. Ondanks hun schattige uiterlijk nemen de dames geen enkel blad voor de mond. Dat maakt hun voorstelling boeiend en krachtig. Het duo tart de zintuigen van het publiek gedurende de hele voorstelling. Een keiharde komische scène kan gevolgd worden door een schitterend klein intiem liedje.
Lees meer
Corona-update 14 oktober
wo14.10
Het is het weer schakelen!  Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus, mogen wij (weer) maximaal 30 bezoekers per theater- en filmvoorstelling verwelkomen. Dit geldt ook voor overige bijeenkomsten in onze theaterzaal.
Lees meer
Finkers-Film een succes
za10.10
De film in het Twents trok voor de coronacrisis al een half miljoen bezoekers. Nadat de bioscopen in juni weer open gingen, stond de film direct weer bovenaan de Bioscoop Top 20. Dat deze film enorm populair is bij onze bezoekers blijkt uit de direct uitverkochte filmavond op 29 oktober. 
Lees meer
Stem op Nesterlé - samen vieren wij de winst!
do8.10
Steun Nesterlé en stem tijdens de actie Rabo ClubSupport. Met uw stem komt de realisatie van een glazen overkapping van onze patio weer een stuk dichterbij.De stemperiode loopt  tot en met 25 oktober 2020. Laat uw stem niet verloren gaan! 
Lees meer
Toch ontheffing op 30 personen maatregel
di6.10
Vandaag hebben we gehoord dat we tóch een ontheffing op de 30-personen maatregel krijgen vanuit de veiligheidsregio. Dat betekent voor Nesterlé dat we weer 60 bezoekers kunnen verwelkomen bij theater-en filmvoorstellingen (met inachtneming van de 1,5 meter). Lees meer  
Lees meer
Mercy John: sfeervolle Americana liedjes
zo4.10
Mercy John zingt met band zijn sfeervolle Amerikaanse liedjes in een corona proof Nesterlé. Keurig in hun eigen 1.5 meter bubble genoot het publiek, bestaande uit 30 mensen,van deze sfeervolle, intieme voorstelling. Eerder op de avond hadden ook al 30 mensen op dezelfde manier het optreden beleefd.
Lees meer
Rabo Clubsupport: u beslist mee!
vr2.10
Ook dit jaar doet Nesterlé weer mee aan de Rabo ClubSupport! Elke stem is geld waard! Daarom vragen wij u: STEM OP NESTERLÉ en help ons om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de realisatie van een glazen overkapping van de patio. Met deze uitbreiding van de foyer kunnen wij u, als onze gast, nog meer plaats en gezelligheid bieden! Extra belangrijk in deze tijd waarbij er alles aan doen om 1,5 mtr. afstand te waarborgen. 
Lees meer
Update Corona maatregelen
do1.10
De extra coronamaatregelen die op maandagavond 28 september 2020 zijn aangekondigd en op dinsdagavond 29 september 2020 zijn ingegaan, hebben voor Nesterlé en haar gasten wederom grote gevolgen.   
Lees meer
Mercy John: probeer alles wat makkelijker te zien!
ma21.09
Met de albums This Ain’t New York en opvolger Let It Go Easy zette John Verhoeven alias Mercy John zichzelf stevig op de americana-kaart van de Lage Landen. Pers en publiek hebben zijn integere liedjes in het hart gesloten. Op 3 oktober speelt hij ze, en vertelt hij de verhalen erachter.
Lees meer
Voorproefje op Alles op Rood van Ed Struijlaart
vr18.09
Binnenkort staat de voorstelling ‘Ed Struijlaart – Alles op Rood’ in ons theater. Aanstaande zondag organiseert Ed Struijlaart een Livestream luistersessie! Kijk en luister zondag 20 september mee terwijl Ed zijn nieuwe EP presenteert. Waarbij hij ook de verhalen achter de liedjes vertelt:
Lees meer