Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Kom je ook naar onze vakantiefilm?
do6.08
Sluit de zomervakantie af met een heerlijke familiefim op donderdag 20 augustus a.s.  ’Onward’ (6+) vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.
Lees meer
Welke films kunt u verwachten?
di4.08
Onze filmcommissie heeft weer een aantal bijzondere films voor u in petto voor seizoen 2020-2021. Tt/m december 2020 wordt uitgegaan van de 1,5 meter afstand waardoor wij tijdens de filmavond plaats kunnen bieden aan 60 filmliefhebbers. Reservering vooraf is noodzakelijk! Tickets voor de eerstvolgende filmavond zijn telkens vanaf de 1e van de maand te reserveren via ticket@nesterle.nl.
Lees meer
NESTERLÉ MAAKT ZICH OP VOOR NIEUW SEIZOEN
za18.07
Het zijn bijzondere tijden: het is juli en daar waar normaliter een welverdiende rustperiode voor de deur staat, wordt er nog hard gewerkt achter de theaterschermen. Wat verlangen we ernaar om ons weer te laten verrassen in het theater. Het lijkt alweer bijna gewoon, maar dat is het natuurlijk niet. We leven in een nieuwe wereld. 
Lees meer
Maria neemt afscheid als vrijwilligerster
di14.07
Tijdens de laatste vrijwilligersavond is stilgestaan bij het afscheid van Maria van Niftrik. Maria is al vanaf de oprichting van Nesterlé één van de vertrouwde gezichten bij Nesterlé. Op de woensdagavond en vrijdagmiddag was zij te vinden bij Nesterlé. 
Lees meer
Update Corona protocol
zo5.07
We hebben een protocol ontwikkeld om uw bezoek aan ons centrum  zo veilig mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan looproutes, extra hygiënemaatregelen en optimale begeleiding tijdens uw theaterbezoek, natuurlijk allemaal op een veilige afstand van 1,5 meter. Klik hier voor ons aangepaste protocol na de wijzigingen per 1 juli j.l. 
Lees meer
Nesterlé filmdoek krijgt weer kleur
do18.06
Het witte filmdoek krijgt weer kleur, we gaan onze eerste 1,5 meter film draaien. We hebben het gemist. We hebben u gemist! We starten op 25 juni met de film Once Upon a time in Hollywood .
Lees meer
In memoriam: Toon van der Lee
di16.06
Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van oud-bestuurslid Toon van der Lee. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Tiny en zijn familie. 
Lees meer
Rien stopt na 7 jaren trouwe dienst
do11.06
Onze Rien Cuijpers - vrijwilliger vanaf het eerste uur - heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen. Rien ontzettend bedankt voor je inzet - en niet te vergeten je droge humor. Je hebt ons vaak aan het lachen gemaakt. 
Lees meer
Lees ons corona protocol
di9.06
Nesterlé heeft haar deuren weer geopend. Om een veilige omgeving te bieden voor alle medewerkers en bezoekers hebben wij een Corona Protocol opgesteld. Zo hopen hopen wij u een warm welkom en vertrouwd uitje te bieden. 
Lees meer
Aftrap huiskamersessies met Niels Geusebroek op 21 juni
do4.06
De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. Op zondag 21 juni treedt hij op tijdens de eerste editie van de Nesterlé huiskamersessie om 15.30 en 19.30 uur. Ben jij er bij?  
Lees meer
28 juni: huiskamersessie met Tim Knol
wo3.06
Tim Knol is bij ons te gast tijdens de tweede huiskamersessie op 28 juni. Hij brengt zijn muziek ten gehore om 15.00 én om 19.30 uur. Muzikant Tim Knol vindt nog steeds exact dezelfde dingen belangrijk als toen hij voor het eerst in de platenkast van zijn platenkast rommelde. 
Lees meer
Nieuw: huiskamersessies bij Nesterlé
ma1.06
Er mag weer opgetreden worden!!  Grote muzikanten in een kleine setting bij Nesterlé: Op zondag 21 en 28 juni organiseert Nesterlé om 15.30 en om 19.30 uur een huiskamersessie met niemand minder dan Niels Geusebroek resp. Tim Knol. 
Lees meer