Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Annick Boer, wie kent haar niet? Op 2 oktober bij ons te gast!
di21.09
Annick Boer treedt op 2 oktober op met haar eerste solo voorstelling Dat is goed gelukt! En goed gelukt, dat is hij zeker. Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkoming bloot, maar ook ons vermogen om lief te hebben. Met live muziek van Jean Louis van Dam. Annick Boer, wie kent haar niet?
Lees meer
Terug in de tijd met Blue Moon Rockers
zo19.09
In 1993 steken twee collega’s de koppen bij elkaar om een rock-‘n-rollband op te richten. The Blue Moon Rockers. Een prachtig muzikaal avontuur begint. 25 september op het podium bij Nesterlé: met een pak energie! 
Lees meer
Een indrukwekkende start van het seizoen met Robin Borneman
ma13.09
Eindelijk weer een volle zaal bij het concert van Robin Borneman die (als verrassing!) vergezeld wordt door Merijn van Haren, de leadzanger van Navarone. 
Lees meer
leuke vakantie afsluiter: naar de film met je (klein)kids
do26.08
Op donderdag 2 september draait er weer een leuke vakantiefilm voor jong en oud(er). Dit keer op het witte doek een aantrekkelijke eigenzinnige (teken)film over een Amerikaanse avonturier. 
Lees meer
Theaterbezoek met coronatoegangbewijs
wo25.08
We zijn ontzettend blij publiek publiek bij onze voorstellingen te mogen ontvangen en artiesten een podium te kunnen bieden. We hebben naar aanleiding van de laatste persconferentie besloten om voor onze voorstellingen over te stappen naar toegang met bewijs zodat wij onze zalen voor 2/3 mogen vullen.
Lees meer
Extra tickets verkrijgbaar voor Robin Borneman
wo18.08
Omdat we bij het concert van Robin Borneman gebruik maken van het coronatoegangsbewijs, vervalt de verplichting van anderhalve meter afstand en kan Nesterlé de maximaal toegestane capaciteit (van 180 bezoekers) benutten. 
Lees meer
Annick Boer : mooiste kleinkunstliedjes en droogkomische verhalen.
za14.08
Annick Boer (bekend van o.a. Kanniewaarzijn en De TV Kantine) komt 2 oktober a.s. naar Nesterlé met haar succesvolle cabaretvoorstelling ‘Dat is goed gelukt!’  Een voorstelling met de mooiste kleinkunstliedjes en droogkomische verhalen. 
Lees meer
Laat de voorpret alvast beginnen
wo28.07
Beste bezoekers, In ons theater is het even stil....   We genieten van een welverdiende vakantie.  Maar de voorpret kan beginnen!  Klik hier voor ons nieuwe programma en bestel alvast  uw tickets voor seizoen 2021 |2022. 
Lees meer
Een avondje Nesterlé begint bij 't Pumpke:
di27.07
Nesterlé en Eetcafé 't Pumpke hebben een zeer smakelijk aanbod: bestel je een driegangen theatermenu, dan ontvang je je theaterticket gratis. Dat wordt dubbel genieten!  In ons programma is met speciale icoontjes aangegeven bij welke voorstellingen het arrangement van toepassing is.
Lees meer
Sophie Stravens: glasheldere stem en krachtige tekstbeleving maken indruk
zo11.07
Aanstormend talent Sophie Stravens speelt haar voorstelling “Met dank aan alle mannen in mijn leven” in CC Nesterlé. Na een omweg  via de TU in Delft  waar ze ingenieur werd, kwam Sophie in het theater terecht. Een wereld en een rol die haar op het lijf geschreven lijkt te zijn.
Lees meer
Onze helden zijn van start!
vr9.07
10 en 12 jaar! Zo oud zijn de jongste muzikanten die op 8 juli j.l. bij Nesterlé op de infoavond waren. Maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze meldden zich aan. Om te spelen in een band voor een moment! Een pop-up band. Of ze nou ooit in een band gespeeld of gezongen hebben, of daar altijd al van gedroomd. ‘Helden van de Zondagse Muziek’ is dé mogelijkheid om als muzikant, zanger/zangeres op te treden.
Lees meer
Verhalen uit boeken komen tot leven in het theater!
ma5.07
“Raketten, planeten, ruimtevaart, het hoort allemaal bij de jonge onderzoeker”, vertelt Maartje Kroeze, medewerker van bibliotheek Bernheze. In de bibliotheek in Nistelrode heeft Maartje een apart hoekje waar allerlei boeken over ruimtevaart bij elkaar staan. “Over André het Astronautje, met prachtige prenten, tot een heel informatieve collectie voor volwassenen.”
Lees meer