Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Gruwelijk sunde: geen verslach van het jaar 2021
ma13.12
Tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen:  Jaarverslach 2021, gepland voor 29 december is genannuleerd. Gekochte tickets voor deze voorstelling (in 2020 én 2021) blijven geldig voor een volgende voorstelling op.....
Lees meer
Expositie Carla van Lieshout in cc Nesterlé
za11.12
In haar gezellige atelier geeft Carla van Lieshout schilderles en masterclasses. En uiteraard maakt ze ook zelf kunst en werk in opdracht. Carla blijft vooral experimenteren en zoeken naar vernieuwing en werkt met diverse materiaalsoorten zoals mixed media, acryl en olieverf op een expressieve abstraherende werkwijze in haar eigen stijl. Haar specialisatie is het schilderen van modellen en portretten, dit kan vanaf een foto of naar poserend model zijn.
Lees meer
Sluit je je ogen, dan staan daar Simon & Garfunkel in real life
zo28.11
Het kon nog net afgelopen zaterdagavond, vlak voordat de theaters ’s avonds de deuren weer moeten sluiten: de muzikale voorstelling van Niels van der Gulik en Marcel de Groot. En wat was het genieten. Wat een toptalenten.
Lees meer
25 november: loeispannende oorlogsfilm
di23.11
Het is weer bijna zover -  donderdag 25 november organiseren wij weer de welbekende fillmavond. Ditmaal op het witte doek een loeispannende en technisch verbluffende oorlogsfilm.  De film begint om 20.15 uur. Bestel je nog voor 20.00 uur je drankje, dan kan je deze meenemen in de zaal waar onze stoelen in huiskamersetting staan opgesteld. 
Lees meer
Rob Scheepers weet te prikkelen
ma22.11
In deze try-outvoorstelling van zijn oudejaarsconference, verwijst Rob Scheepers subtiel naar enkele nieuwsfeiten uit het afgelopen jaar, maar vormt corona de rode draad.   Nog voordat hij één woord gezegd heeft, heeft hij de lachers op zijn hand, door met een botsautootje op het podium te verschijnen.
Lees meer
Elke donderdag: Samen Nistelrode
do18.11
Vanuit de inwoners van Nistelrode is er een initiatief ontstaan dat ondersteund wordt door de dorpsraad en de gemeente Bernheze. Het initiatief, ‘Samen Nistelrode’, houdt in dat een verdere samenwerking gerealiseerd wordt tussen de vrijwillige en professionele organisaties,
Lees meer
Zet je schrap voor Rob Scheepers
di16.11
Jazeker, 2021 is bijna ten einde. En aan Rob Scheepers de eer om het samen te vatten in dit volle/halfvolle/lege* theater. Een historisch jaar dat, zoals we ons vast nog wel herinneren, begon in lockdown. Maar ook een jaar dat uiteindelijk dankzij Rutte/vaccins/Ajax/aliëns* eindigde in harmonie/verwarring/anarchie*.
Lees meer
Ons theater blijft open!
za13.11
Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren zijn we heel erg opgelucht dat we jullie in ons theater mogen blijven ontvangen op een veilige en gastvrije manier. We danken onze bezoekers voor het vertrouwen in de afgelopen periode. In november en december staan er diverse (bijna) uitverkochte voorstellingen op stapel en wij vinden dan ook fijn dat deze tóch door kunnen gaan.
Lees meer
Rosa da Silva: Portugese passie op het Drentse platteland
do11.11
"Wie wil 'm even vasthouden?", vraagt Rosa da Silva enthousiast aan haar publiek. In haar armen ligt de grote trofee die ze als klein meisje won bij de Mini Playbackshow van Hennie Huisman. Ze is trots als een pauw. En terecht! In haar debuutvoorstelling Daar moet je heen neemt de cabaretière haar publiek mee naar haar glorieuze overwinning in 1995, vertelt over hoe ze opgroeide in het Klazienaveen en rekent ze af met haar Drentse én Portugese komaf".
Lees meer
Jong, energiek, gedurfd, uitdagend en soms een tikje absurdistisch zo kan je Maartje en Kine het best typeren.
ma8.11
Cabaret duo Maartje en Kine speelt de voorstelling Speelbeesten in een tot huiskamer omgebouwd Nesterlé. In een decor van wit afdekplastic wat uitgroeit tot een poollandschap met op de achterwand een sobere projectie. Met op de voorgrond de kleurrijke spetterende dames.
Lees meer
Veel lof voor Anneke van Giersbergen na duetten Beste Zangers
wo3.11
Anneke van Giersbergen uit Sint-Michielsgestel krijgt op social media veel lof voor haar optredens bij Beste Zangers op NPO1. Bij de laatste uitzending van dit seizoen zong ze een duet met Roel van Velzen en met Alides Hidding. "Ik hou niet van het zuidelijke accent maar van Anneke kan ik het hebben", luidt een van de commentaren op Twitter. 
Lees meer
Cabaretière Rosa da Silva waagt de sprong
za30.10
De allereerste voorstelling van cabaretière Rosa da Silva, Daar moet je heen, is een bonte mix van grappige en ontroerende verhalen, hilarische personages en een bak liedjes. Rosa da Silva (35) speelde hoofdrollen in onder meer het toneelstuk Anne en de musical De Tweeling. Maar het begon te kriebelen: ze wilde haar eigen materiaal schrijven en spelen. In 2019 won ze met overmacht het Amsterdams Kleinkunst Festival (jury- én publieksprijs). Nu bestormt ze de Nederlandse theaters met Daar moet je heen.
Lees meer