Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Nesterlé dicht tot 2 maart
vr5.02
Lieve mensen, het is niet anders. Nesterlé blijft tot 2 maart gesloten. De eerste stappen naar weer een normale en bruisende samenleving zijn gezet middels het vaccinatieprogramma. Er gloort hoop aan de horizon, we moeten alleen nog even doorbijten.
Lees meer
Voorstelling van Marlon Kicken wordt verplaatst
wo20.01
Door Corona-beperkingen heeft Marlon de try-out fase niet goed kunnen afronden en kan zijn voorstelling Draadloos helaas niet doorgaan op 20 februari a.s.  Tickethouders zijn hierover reeds geinformeerd. 
Lees meer
Hoe word je een goede astronaut?
di19.01
Bent u een theaterliefhebber en wilt uw (klein)kinderen ook leren hoe leuk het theater is? Neem ze mee naar de voorstelling Het Astronautje 4+ op 28 februari a.s.  Een ruimtereis is nog nooit zo leuk en leerzaam geweest!
Lees meer
Het blijft nog even stil.....
wo13.01
Tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari j.l. is aangekondigd dat de lockdown wordt verlengd tot 9 februari. Tot die datum blijft Nesterlé gesloten. We vertonen geen voorstellingen of films tot en met dinsdag 9 februari. Gasten met tickets zijn / worden persoonlijk geïnformeerd.
Lees meer
Liefhebbers van Simon & Garfunkel opgelet!
vr8.01
Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op 30 januari a.s. in ons theater op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel:
Lees meer
Marlon Kicken de meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt naar Nesterlé
di5.01
Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Op 20 februari in ons theater: twee keer op een avond! 
Lees meer
Nesterlé wenst u fijne feestdagen
wo23.12
Namens het team van Nesterlé wensen wij u hele fijne kerstdagen en laten we proosten op een warm, gezond,  positief, liefdevol en theaterrijk 2021. 
Lees meer
Nieuw in ons programma: Robin Borneman
zo20.12
Wij zijn trots dat we deze 'rising star' mogen toevoegen aan ons programma 2021. In februari 2019 maakte hij bij Nesterlé al een onvergetelijke indruk  met zijn stem: van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend. Op 21 maart is hij bij ons te gast: Robin Borneman.
Lees meer
Blijk van waardering voor onze vrijwilligers
za19.12
We hebben met elkaar een zéér intens en veranderlijk jaar achter de rug met perioden van sluiting en de sterk verminderde activiteiten. Wij danken onze vrijwilligers voor hun voortdurende loyaliteit, betrokkenheid en inzet voor “De Huiskamer van Nisseroi”.
Lees meer
Wij zijn gesloten!
di15.12
Dit keer van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari. Elkaar moeten missen, we hoopten dat dat niet meer nodig was. Maar helaas! Het is even niet anders.  
Lees meer
Ed heeft zijn stip op de horizon bereikt
ma14.12
12.12: In zijn theatervoorstelling Alles op Rood neemt singer-songwriter Ed Struijlaart ons deze zaterdagavond mee op een muzikale reis in zijn zoektocht naar geluk. Vanwege corona nu even geen volle zaal in Nesterlé, maar dertig comfortabele stoelen - in tweetallen gerangschikt op gepaste afstand van elkaar.
Lees meer
ROSA DA SILVA DAAR MOET JE HEEN
ma7.12
In 'Daar moet je heen' neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent. ​
Lees meer