Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Mercy John: probeer alles wat makkelijker te zien!
ma21.09
Met de albums This Ain’t New York en opvolger Let It Go Easy zette John Verhoeven alias Mercy John zichzelf stevig op de americana-kaart van de Lage Landen. Pers en publiek hebben zijn integere liedjes in het hart gesloten. Op 3 oktober speelt hij ze, en vertelt hij de verhalen erachter.
Lees meer
Voorproefje op Alles op Rood van Ed Struijlaart
vr18.09
Binnenkort staat de voorstelling ‘Ed Struijlaart – Alles op Rood’ in ons theater. Aanstaande zondag organiseert Ed Struijlaart een Livestream luistersessie! Kijk en luister zondag 20 september mee terwijl Ed zijn nieuwe EP presenteert. Waarbij hij ook de verhalen achter de liedjes vertelt:
Lees meer
Veel herkenbare zelfspot bij Rob Scheepers
do17.09
CC Nesterlé start seizoen met de voorstelling “Gulzig” van cabaretier Rob Scheepers. Het was zijn tweede try out en nu al was de voorstelling heel compleet en stond hij als een huis.
Lees meer
We wensen u een heerlijke & veilige theaterbeleving!
za12.09
Vanavond is het zover: de eerste voorstelling van ons nieuwe theaterseizoen. Rob is er klaar voor. U ook? De voorbereiding was de afgelopen maanden intensief want ons publiek, de artiesten én collega’s moeten zich veilig voelen en zijn.
Lees meer
Lekker eten en naar het theater?
do10.09
Ook dit seizoen bieden we in samenwerking met het tegenovergelegen Eetcafé 't Pumpke het DINER+ THEATERARRANGEMENT. Probeer het eens!
Lees meer
Dank aan onze sponsoren
za5.09
Een bijzonder woord van dank aan de sponsoren welke het mogelijk maken om ook komend seizoen uitdagende en bijzondere voorstellingen aan te bieden. Benieuwd naar onze sponsoren?  Ga naar SPONSOREN op deze website en klik op de bedrijfslogo's.. 
Lees meer
Cursisten van de Eijnderic in Nistelrode exposeren
do3.09
Cursisten van de Eijnderic in Nistelrode exposeren boetseer- en brandschilderwerkstukken. Van 31 augustus tot en met 1 november exposeren cursisten van de Eijnderic van de boetseercursus, (docente Diny van Zuylen) en cursisten van het brandschilderen (docent Huub van Cruchten) gezamenlijk in Nesterlé. 
Lees meer
start kaartverkoop film Kapsalon Romy
di1.09
KAPSALON ROMY vertelt het verhaal van kleindochter Romy, die elke dag naar oppas-oma Stine moet omdat haar pas gescheiden moeder Margot moet werken. Bestel vanaf vandaag uw tickets voor de filmavond op 24 september via ticket@nesterle.nl. VOL =VOL!
Lees meer
Filmavond - wat is er anders?
za29.08
Donderdag 24 september is het weer tijd voor onze filmavond. Ditmaal de film KAPSALON ROMY op het witte doek.  Tt/m december 2020 wordt uitgegaan van de 1,5 meter afstand waardoor wij tijdens de filmavond plaats kunnen bieden aan 60 filmliefhebbers. Reservering vooraf is noodzakelijk! Filmtickets zijn vanaf de 1e van de maand te reserveren via TICKET@NESTERLE.NL
Lees meer
Rob is gulzig, want waarom tevreden zijn?
do27.08
Op 12 september starten we ons nieuwe theaterseizoen met Rob Scheepers. Deze scherpe Brabander is tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist. Deze zomer was hij de hoofdbespeler van het onderkomen van PSV. In juli en augustus gaf hij corona-proof voorstellingen en binnen tien uur waren ze allemaal uitverkocht.
Lees meer
KOOP NU UW KAARTJES
wo19.08
Vanaf vandaag kunt u tickets kopen voor de voorstellingen van september tot en met december. Een bruisend programma dat voor iedereen toegankelijk is, vol verrassing en variatie.
Lees meer
Nog even geduld.... kaartverkoop nieuwe seizoen start 19 augustus
do13.08
Je weer laten verrassen in het theater. Dat is alweer even geleden. Verlangt u er ook zo naar? Welkom terug! Op 12 september gaan weer van start met een nieuw theaterseizoen. We hebben er zin in, ook al is het nu wat anders dan vorige jaren.Vanaf 19 augustus kunnen er kaartjes besteld worden voor het nieuwe theaterprogramma. 
Lees meer