Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Dit kan je verwachten van de Finalisten van Camerettenfestival
di7.03
Wij stellen de finalisten van 51e editie in het kort aan u voor: • Pieter Verelst  (Juryprijs), over zijn programma ‘Mijn broer en ik’:  Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar terug hartelijk willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer.   De jury over Pieter ....
Lees meer
Expositie Hans Schepers in maart
ma6.03
Hans stelt zich voor: Ik ben Hans Schepers geboren 23.5.1945 in Enschede
Lees meer
Afterparty maakt BZB feestje compleet
do2.03
Na afloop is er van 23.00 tot 1.00 uur  een after party met  DJ Rick  in de foyer, waar het BZB-feestje volop voortgezet kan worden. 
Lees meer
Mark van de Veerdonk stapelt zijn snelle grappen in “Kaaskleum”
do23.02
Mark van de Veerdonk speelde afgelopen zijn voorstelling “Kaaskleum” in zijn thuis theater Nesterlé  Hij  stapelt in rap tempo zijn snelle woordgrappen op elkaar . Na een avond Mark van de Veerdonk vraag je je verbijsterd af “waar ging dit eigenlijk over “ en dan moet je het antwoord schuldig blijven.
Lees meer
Nesterlé feliciteert Efkes Anders met haar 30-jarig jubileum!
vr17.02
De maand april staat voor de leden van toneelvereniging Efkes Anders uit Nistelrode in het teken van het 30-jarig jubileum.
Lees meer
Mannen van Naam: persoonlijk en kwetsbaar !
di17.01
Mannen van Naam zetten een mooi maar vooral een heel persoonlijk en kwetsbaar muziek programma neer met prachtige Keltische en Ierse tonen waar gevoelige autobiografische en reflectieve teksten op gebouwd worden.
Lees meer
The Wetnecks zijn er klaar voor om Nistelrode te bestoken met een mix van blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll!
vr13.01
Op 10 maart  te zien en te ervaren bij ons in het theater.  Samen met BZB zorgen zij voor een onvergetelijke avond!! Wie zijn the Wetnecks? Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek raakten over muziek. Deze gezamenlijke passie dreef hen uit de wachtkamer, op zoek naar meer muzikanten voor de band die ze voor ogen hadden.   lees meer
Lees meer
Mark van de Veerdonk UITVERKOCHT
di10.01
Mark van de Veerdonk, onze buurman uit Slabroek, treedt  17 februari a.s. op met zijn programma: Kaaskleum. De 15e voorstelling van Mark gaat over Het Menselijke Tekort. Nesterlé heeft ook een tekort .. en wel aan kaartjes - want we zijn UITVERKOCHT!!
Lees meer
Wij komen uit Rotterdam voor Mannen van Naam
do15.12
Grote Fans Jorine en Marlin uit Rotterdam over Mannen van Naam: “De Mannen van Naam zullen u een avond lang prima vermaken!  Wij wonen in Rotterdam, en willen zeker een paar voorstellingen per jaar van ze bijwonen, dus als ze niet in de buurt optreden, reizen we wat verder, zo ook op 14 Januari naar Nistelrode.
Lees meer
Martijn Hillenius: tekstueel heel sterk, een echte meeslepende en geestige verteller.
ma12.12
Martijn Hillenius speelt in cc Nesterlé in Nistelrode zijn theater programma  “de man in  bonus “ en laat hierin zijn vakmanschap als schrijver verteller en zanger zien . Het leek een gat in de markt, T-shirts met filosofische quotes erop. Martijn Hillenius liet er, zo vertelt hij ons, een heleboel drukken en probeert ze al jaren te verkopen,
Lees meer
Cor Swanenberg over Nesterlé
vr9.12
Wat Nesterlé betreft, kan ik alleen maar lof tuiten. Het is een bijzonder aangenaam en knus theater en wij hebben er bijzonder goede herinneringen aan. Dat komt natuurlijk ook door de mensen die de avond organiseren. 
Lees meer
Expositie Martijn Strijbosch geopend
di6.12
Vanaf maandag 5 december t/m maandag 2 januari 2017 exposeert Martien Strijbosch in het cultureel centrum Nesterlé. Martien is geboren in Oss en is gedurende zijn hele leven in die woonplaats blijven wonen.
Lees meer