Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Nesterlé neemt afscheid van Arnold en Theo
wo26.07
Tijdens een gezellige lunch in de “Goei Kamer” van Eetcafé ’t Pumpke heeft het bestuur van Nesterlé op donderdag 20 juli 2017 afscheid genomen van twee zeer gewaardeerde vrijwilligers: Arnold Kuijpers en Theo Langenhuijzen.
Lees meer
‘Als ik ooit nog gitaar kan spelen, ga ik zelf liedjes schrijven!’
di11.07
‘Als ik ooit nog gitaar kan spelen, ga ik zelf liedjes schrijven’. Die belofte deed René Heesakkers zichzelf toen het ernaar uitzag dat hij, door een bedrijfsongeval, zijn vingers niet meer zou kunnen gebruiken. 
Lees meer
Winnende appeltaart van Riet in de verkoop
do29.06
Riet Altorf heeft met haar frisse appeltaart op 18 juni de appeltaartbakwedstrijd gewonnen.  Vol trots nam Riet op 23 juni 'haar' eerste taart bij Van Mook in ontvangst.
Lees meer
Seizoen opening met Dreamfield - wees erbij!
wo21.06
Seizoen opening met DREAMFIELD op 16 september. Het seizoen 2017-2018 kan niet beter geopend worden dan met een spetterende muzikale avond verzorgd door talenten van eigen en nabije bodem:  DREAMFIELD!    
Lees meer
Cabaretliefhebbers opgelet!
ma19.06
Cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u profiteren van onze speciale aanbieding: DRIE-IN-ÉÉN CABARET PAKKET.  Boekt u 3 cabaretvoorstellingen in één keer via WWW.NESTERLE.NL, dan ontvangt u het  drie-in-één cabaretpakket voor slechts € 35,00  i.p.v. € 42,50 per persoon.  
Lees meer
Nieuwe programma ingezegend door Mark van de Veerdonk
zo18.06
De afsluiting van de Nesterlé Uitsmijter krijgt een geestelijk tintje als Mark van de Veerdonk de theaterbrochure voor het seizoen 2017/2018 ten doop houdt. Als kapelaan spreekt hij de bezoekers toe “Zult gij plechtig beloven elke culturele activiteit van deze zwarte doos  te bezoeken de baromzet zult laten toenemen  opdat gij minder depressief zult zijn!” Na zijn inzegening overhandigt hij de “culturele bijbel” aan de voorzitter Jan Schaapsmeerders en daarmee is het nieuwe theaterseizoen geopend!
Lees meer
Trotse voorzitter aan het woord
za17.06
Met trots presenteren wij theaterseizoen 2017/2018.  Hier treft u onze theater-en filmvoorstellingen en de populaire Zondagse Muziekmiddagen. Dit aanbod evenementen is een essentieel onderdeel van het fundament waarop Nesterlé als de 'huiskamer van Nisseroi'kan blijven functioneren. 
Lees meer
De bibliotheek is tijdens de Uitsmijter uiteraard ook geopend.
wo14.06
De bibliotheek staat bekend als Huis van Mediawijsheid. De bibliotheek is expert op het gebied van zoeken, vinden en kritisch evalueren van informatie. Als een gids helpt de bibliotheek haar bezoekers aan betrouwbare kennis, ook op het internet. Tijdens de Uitsmijter presenteert de bibliotheek enkele van haar activiteiten op het gebied van mediawijsheid voor kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen aansluiten bij een cursus 'Werken met de Ipad'. Kinderen gaan aan de slag met de app Quiver, die tekeningen tot leven laat komen. Daarnaast kunnen ze kennismaken met programmeren door middel van de Bee-Bot en de Ozobot.
Lees meer
Nog 5 daagjes.....
di13.06
De voorbereidingen voor Nesterlé Uitsmijter zijn in volle gang. De versiercommissie doet ijverig haar best om een ieder zo feestelijk mogelijk te ontvangen. 
Lees meer
Benieuwd naar onze activiteiten tijdens de uitsmijter?
do8.06
Zondag 18 juni staan van 10.00 tot 17.00 uur onze deuren wagenwijd open. Op welk moment je ook binnenloopt, er is altijd wat te doen. 
Lees meer
Vrijwilligers en nieuwe bestuursleden gezocht
za3.06
Een team van meer dan 35 collega’s - zet zich met toewijding en plezier in om het onze gasten naar de zin te maken. Om het succes van Nesterlé ook in de toekomst te garanderen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan sociaal-culturele activiteiten en de organisatie daarvan. 
Lees meer
Het lijkt zo rustig bij Nesterlé, maar niets is minder waar
do1.06
Achter de schermen wordt er hard gewerkt; de voorbereidingen voor de Nesterlé Uitsmijter zijn in volle gang en drukpersen voor de programma brochure staan start klaar.
Lees meer