Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Talenten gezocht!!
di22.11
Soms denk je iemand goed te kennen en dan merk je opeens in een gesprek dat die persoon een hobby of een interesse heeft waar jij geen weet van hebt!  Een verrassende ontdekking!
Lees meer
Een feestje voor het publiek en voor de band
di22.11
Zaterdag 19 november werd het theater van cc Nesterlé  omgetoverd tot sfeervolle zestigerjaren danszaal boordevol nostalgische muziek van Mustang 66.
Lees meer
Verzoeknummers voor 19 november?
di1.11
Welk lied zou jij nu graag willen horen op die avond? Of, op welk nummer zou je die avond willen ‘slowen’ of swingen? Je kunt het de muzikanten van Mustang 66 laten weten.
Lees meer
Leon van der Zanden “ uitzonderlijk” met zijn cabaret voorstelling ”super gewoon”
do27.10
Gewoontjes mag de voorstelling van Leon van der Zanden zeker niet genoemd worden.
Lees meer
Theaterkrant over Martijn Hillenius
do13.10
STERKE VOORSTELLING OVER MENSELIJK FALEN De man in bonus is een voorstelling over falen. Martijn Hillenius vertelt niet alleen over zijn eigen mislukkingen, maar laat ook allerlei tragische figuren de revue passeren. Het is een mooie, evenwichtige voorstelling geworden, die het falen van de mens invoelbaar maakt. Door Dick Zijp 
Lees meer
Leon nog zuiverder op de graat
di27.09
De speellijst van  Leon van der Zanden met Supergewoon begint dit seizoen bij Nesterlé op 22 oktober a.s. Als je wilt dat comedy een hart heeft en je laat schreeuwen van het lachen, dan is dit de show voor jou!
Lees meer
Sterke opening met JW Roy
vr16.09
CC Nesterlé  was mooi gevuld met publiek wat een sfeervolle en muzikale avond voorgeschoteld kreeg.  JW Roy maakte met zijn country muziek een reis door Amerika maar vooral door zijn eigen leven
Lees meer
ANIMATIEFILM OP 1 SEPTEMBER
do11.08
Op donderdagmiddag 1 september leuke animatie film op het witte doek.  Aanvang 15.00 uur - Kaartje  slechts 2,50  incl. glaasje ranja voor de kids. 
Lees meer
Wij stellen aan u voor: JW Roy
do28.07
Jan Willem Roy (Eindhoven, 12 augustus 1968) is een verbazingwekkende Nederlands singer-songwriter en één van de beste Americana zangers van Nederland. Americana typeert muziek die is afgeleid van authentieke country, folk en blues in een modern jasje.
Lees meer
FIJNE VAKANTIE!
do28.07
Het Nesterlé Team wenst u een fijne vakantie!
Lees meer
Drie avonden keihard lachen met het cabaretpakket
za16.07
Speciaal voor u als cabaretliefhebber:  driemaal keihard lachen voor slechts 30 Euro.  Geniet van Leon van der Zanden, Martijn Hillenius en de finalisten van het Camerettenfestival. 
Lees meer
Betty van Noort kleurt Nesterlé tijdens zomermaanden
do7.07
Met een kleurrijke expositie zijn in de maanden juli en augustus  de werken van Betty van Noort uit Uden te bezichtigen. Betty schildert al ruim 20 jaar en haar werken zijn vooral in acryl en olie uitgevoerd. Het type werk kun je omschrijven als abstract met een vleugje figuratief.  Kleuren spreken tot de verbeelding.
Lees meer