Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

de geheimen onthuld door Master himself
zo7.05
14 Mei belooft  een geweldige en interessante zondagmiddag te worden met een reis door de tijd met Cesar Zuiderwijk. Een masterclass met verhalen over ontmoetingen, uiterst humoristische anekdotes en mooie drumsolo’s. 
Lees meer
BZB en the Wetnecks zetten home town cc Nesterlé op zijn kop.
di2.05
Zoals aangekondigd een theater programma met voor de pauze The Wetnecks en na de pauze BZB unplugged. Nou en een echte theateravond werd het met de zes gabbers van BZB aangevuld met basis Tiny Bill maar . Het muziek maken zit hen in de Brabantse botten . Alles wat ze aanraken verandert in muziek en feest
Lees meer
Fotowedstrijd over Nisseroi van start
ma24.04
Heeft u weleens een mooie foto, kiekje of snapshot  gemaakt van iets Nisserois?  Of bent u van plan dit op korte termijn te doen? Een belangrijk ingrediënt van de Nesterlé Uitsmijter is de fotowedstrijd.
Lees meer
Nesterlé zet uitsmijter op de kaart.
zo23.04
Hoe wilt u hem? Met wit of bruin brood? Met ham? Met kaas? Naturel?Of  met gevoel, verbeelding, warmte, fantasie,  geserveerd in een romantisch theater? Waar andere schouwburgen eind mei de deuren sluiten om tot september  in de vakantiestand  te gaan, pakt cultureel centrum Nesterlé te Nistelrode nog éénmaal groots uit.
Lees meer
LCM zangweek weer van start
do20.04
LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement uit Oss een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie
Lees meer
Welke films wilt u graag zien?
wo19.04
De filmavonden bij Nesterlé zijn een groot succes!  Wilt u ons helpen om de films nog beter op uw wensen af te stemmen?                                                    
Lees meer
Spelers Efkes Anders gezond gespannen voor komend weekend.
di4.04
‘Amateurs!’ gaat over een amateurtoneelgezelschap dat repeteert voor een voorstelling. In de aanloop daar naar toe wordt vooral het geduld van de regisseur stevig op de proef gesteld.  
Lees meer
Ticketverkoop voor Masterclass Cesar Zuiderwijk van start!
do30.03
Masterclass is een intiem programma voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers. In het jaar dat Cesar 50 jaar op Zildjian bekkens, 40 jaar op Pearl drums en 45 jaar bij Golden Earring speelt, komt hij met een twee uur durende reis door de drumwereld. Op zijn bekende levendige en humoristische wijze verteld en gespeeld.
Lees meer
Hans van Uden over de finalisten van het Camerettenfestival
ma27.03
Voor de derde  keer finalistentournee van Camaretten festival in cc Nesterlé met drie heel verschillende cabaretiers met ieder een hele eigen benadering van dit theatervak. Dat cabaret iets heel persoonlijks is wat een hele eigen invulling vraagt van de artiest bewijzen deze  jonge talenten.
Lees meer
Snaar geraakt tijdens Zondagse Muziek
za25.03
Wereldse en wereldmuziek in Nesterlé Het was 19 maart jl. weer Zondagse Muziek in Nesterlé.  Deze keer een dubbeloptreden:  een Syrische 6-mans-band, vervolgd door een spiksplinternieuwe band uit Nistelrode.
Lees meer
Brabantse, muzikale loltrappers: Kwartjesvolk
di14.03
Kwartjesvolk staat in de regio bekend als een stel muzikale loltrappers. bod. Met een flinke partij humor en een cabareteske uitvoering van het Brabantse lied weet Kwartjesvolk iedereen te vermaken. De groep staat garant voor een onvergetelijk optreden. Bent u erbij op 21 april?
Lees meer
Optreden BZB & Wetnecks verplaatst
wo8.03
Wegens omstandigheden is het optreden van BZB & The Wetnecks verplaatst naar 28 april a.s. 
Lees meer