Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Cabaretpoel: Een veelbelovende mix van talenten die zeker de moeite waard waren!
di27.02
Het publiek in Nesterlé liet zich zaterdag 24 februari verrassen met de voorstelling “Vier keer leuk”.
Lees meer
Hoe innig zijn we met elkaar verbonden?
vr23.02
Op 3 maart in ons theater: Voor de draad ermee. Twee dansers, twee stoelen, een tafel en een bed maken de huiselijke wereld compleet. Met een vleugje Louis Davids: ‘Je verbeeldt je dat je aan de touwtjes trekt, maar och, het leven smijt je heen en weer... '
Lees meer
Liefhebbers van het theater van de lach opgelet!
zo18.02
Deze voorstelling mag u niet missen. Een lekker lange avond bomvol leuk en gevarieerd cabaret. De Cabaretpoel is bedoeld om het publiek nieuwe talenten te laten ontdekken. Dus geen Jochem Meijer of Theo Maassen, maar misschien wel de toekomstige. 
Lees meer
STATIONTOSTATION: Unieke Bowie beleving!
zo18.02
Te zien bij Nesterlé op vrijdag 15 maart a.s.:Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie.
Lees meer
“Fado is niet alleen maar huilmuziek”
di6.02
FADOpelos2 staat voor: “Fado voor twee” en “Fado door twee”. Die twee, dat zijn in dit geval de oer-Hollandse Iris Feijen en de uit Portugal afkomstige Tiago Lageira. In een prachtig muzikaal samenspel namen ze het publiek in Nesterlé op zaterdag 3 februari mee naar de straatjes van Lissabon.
Lees meer
LET'S CELEBRATE!
do1.02
De Rabobank bestaat 125 jaar! Om dat te vieren ondersteunen zij met een eenmalige extra bijdrage duurzame projecten en initiatieven die de lokale gemeenschap versterken. Ook Nesterlé mocht op een duurzaamheidsbijdrage rekenen. 
Lees meer
Foto-expositie fotoclub FC Bernheze in Nesterlé
di30.01
Vanaf 22 januari tot en met 4 maart 2024 houdt de fotoclub een expositie in cultureel centrum Nesterlé te Nistelrode, waarbij het boeiende thema ‘Maak een stilleven over jezelf’ centraal staat.
Lees meer
FADOpelos2 : een Nederlands- Portugees fado-mirakel
za20.01
Als je een zangwedstrijd wint met drie tienen van de jury dan doe je iets goed. Dit was wat het Nederlands-Portugese duo Iris en Tiago deed in de zomer van 2020 in het SBS6-programma We Want More, nota bene met Portugese fado! Het leidde zelfs tot een optreden op de Portugese tv.
Lees meer
De power die Sjors geeft, is magnifique!
ma15.01
Vanavond mocht ik voor het eerst Sjors van der Panne live aanschouwen in theater Nesterlé. Kende hem natuurlijk van 10 jaar geleden toen hij doorbrak door "the Voice" en ja een goede stem heeft hij zeker!
Lees meer
Optredens van eerstvolgende Zondagse Muziek bekend
di9.01
De artiesten die muzikale invulling geven aan de Zondagse Muziek op 14 januari a.s. zijn het koor A-MEEZING en band ONES. 
Lees meer
Een verdrietig verhaal dat een grote glimlach teweegbrengt
zo7.01
Gezien in Nesterlé: Het meisje met de zwavelstokjes, door theatergroep Het Kleine Theater. Met twee van mijn kleinkinderen, van 5 en 8 jaar, bezoek ik deze voorstelling.
Lees meer
Wij stellen aan je voor: Fadopelos2
vr5.01
Viver e viver: Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg ​bij het spel tussen zang en gitaar. Op 3 februari in ons theater. 
Lees meer