Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Ed heeft zijn stip op de horizon bereikt
ma14.12
12.12: In zijn theatervoorstelling Alles op Rood neemt singer-songwriter Ed Struijlaart ons deze zaterdagavond mee op een muzikale reis in zijn zoektocht naar geluk. Vanwege corona nu even geen volle zaal in Nesterlé, maar dertig comfortabele stoelen - in tweetallen gerangschikt op gepaste afstand van elkaar.
Lees meer
ROSA DA SILVA DAAR MOET JE HEEN
ma7.12
In 'Daar moet je heen' neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent. ​
Lees meer
TICKETVERKOOP 2021 VAN START!
wo2.12
Heb jij ook zo’n zin om naar het theater te gaan? Nesterlé heeft een gevarieerd programma voor 2021 gemaakt, toegesneden op de huidige situatie. Ben er op tijd bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Lees meer
VANDAAG START VERKOOP TICKETS FILMAVOND 17 DECEMBER
di1.12
Op de eerste dag van de maand kunt u stoelen reserveren voor volgende filmavond.  Op 17 december verschijnt op het witte doek de frisse, eigentijdse blik op literatuurklassieker van Louisa May Alcott met een topcast! 
Lees meer
Het boeken van tickets voor voorstellingen t/m december
do26.11
Uiteraard volgt Nesterlé de voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine huiskamersetting en aangepaste zaalcapaciteit (max. 30 personen). Nadere praktische informatie ontvangt u in de servicemail die u enkele dagen voorafgaand aan de voorstelling verzonden wordt.
Lees meer
Stuijlaart zet alles op alles voor de muziek
wo25.11
Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In 'Alles op Rood' neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.
Lees meer
Sint tip: theaterbon van Nesterlé
ma23.11
Onze tip voor u, beste Sint, Een verrassing voor elke theatervrind. Te bestellen via ticket@nesterle.nl, daar vult u mooi schoentjes mee! #theaterbon #verrassing #surprise #5december
Lees meer
Nesterlé weer open op 19 november
wo18.11
Zoals verwacht heeft de premier op 17 november aangegeven dat de extra maatregelen die 2 weken geleden zijn ingevoerd per 19 november weer zijn opgeheven. Dat betekent dus dat Nesterlé vanaf donderdagochtend weer open is en dat de reguliere reserveringen doorgang vinden. De voorstelling van Pieter Jouke gaat door op 21 november. Aanvang 19.00 en 20.30 uur.  
Lees meer
Oudejaarsconference Jaarverslach 2020 afgelast
di10.11
De twee voorstellingen van Laurens en Twan op 29 december 2020 worden afgelast. Laurens: “Helaas zijn wij genoodzaakt door de Covid-19 situatie om onze korte traditie van oudejaarsconferences te doorbreken met een sabbatical-jaar. Erg jammer, we hadden veel zin in een avondje lachen, maar we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!”
Lees meer
Binnenkort bij Nesterlé: Oscar winnaar Parasite
zo8.11
Vanaf nu zijn tickets te reserveren voor de film Parasite, welke gedraaid wordt tijdens de filmavond op donderdag 26 november a.s. De Koreaanse satire was winnaar van maar liefst 4 Oscars, waaronder Beste Film.
Lees meer
Dit is Pieter Jouke, dames en heren
vr6.11
De man die als een duizendpoot alles aanpakt wat op zijn pad komt: de verantwoordelijkheid dragen voor een solo voorstelling, teksten schrijven voor 'Zondag met Lubach', een verfrissend onderdeel zijn van een stand-up show, een wekelijkse bijdrage leveren aan 'De Taalstaat', maatwerk comedy schrijven voor bedrijven, workshops Krav Maga geven, marathons lopen en genieten van het plezier dat hij heeft met de mannen van Padoem Patsss (BNN-VARA). 
Lees meer
Nesterlé gesloten tot 19 november
wo4.11
Na de aankondiging van de extra strenge maatregelen tijdens de persconferentie gisterenavond is de consequentie dat Nesterlé volledig wordt gesloten (vooralsnog) voor twee weken, vanaf 22.00 uur vanavond (woensdag 4 november 2020) tot donderdag 19 november 2020. 
Lees meer