Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

GEEL: Een mooie voorstelling met een diepere laag en een hoopvolle boodschap.
zo24.04
De kinderen zijn gevraagd om in het geel te komen, en al snel blijkt waarom. Alles in deze voorstelling van regisseuse/mimespeelster Anastasiia Liubchenko uit Oekraïne, gitarist Thijs Felperlaan en percussioniste Yung-Tuan Ku is immers geel: hun omgeving op het podium, hun attributen en zijzelf. Dat roept al de nodige verwondering op.
Lees meer
Maak kans op twee vrijkaarten voor onze vakantiefilm op 6 mei
vr22.04
Maar dan ook alles is geel: de zon, blijdschap. Op zondag 24 april kleurt Nesterlé geel. Kom jij ook ook in je mooiste gele kleren?  De mooiste creatie belonen wij met twee vrijkaartjes voor onze vakantiefilm op 6 mei a.s. 
Lees meer
Brutale cabaretduo te beluisteren op Mfm Brabant
wo20.04
Verlangen naar je kindertijd? Spruijt en Opperman begrijpen jou helemaal. Jolwin sprak het brutale cabaretduo vanmorgen in zijn radioshow op MfmBrabant over hun optreden Heimweeën op 30 april a.s. 
Lees meer
“SPRUIJT EN OPPERMAN MEESTERLIJK IN DE KUNST VAN HET CHOQUEREN, AMUSEREN EN EMOTIONEEL RAKEN’’.
zo3.04
Het was even wachten op het duo Spruijt en Opperman. Na twee verplaatsingen mogen we dames eindelijk in ons theater verwelkomen op zaterdag 30 april a.s.
Lees meer
Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush en neemt publiek mee naar muzikale hoogtes
ma21.03
“Even de boel de boel laten”, dat was het gevoel wat Anneke van Giersbergen haar publiek zondagavond 20 maart wilde bezorgen. En met haar kraakheldere stem, prachtige liedjes en een flinke dosis enthousiasme, slaagde ze daar helemaal in.
Lees meer
SCCN secretaris Nelly van Vugt neemt afscheid
za19.03
Nelly van Vugt is in januari 2009 als secretaris in het bestuur van Stichting Cultureel Centrum Nesterlé gestart, en is medeoprichtster van de stichting. Op vrijdag 18 maart 2022 hebben we formeel afscheid van haar genomen tijdens een gezellige afscheidslunch in Eetcafé ’t Pumpke in Nistelrode.
Lees meer
Expositie van Marloes van Lith
di8.03
Van 8 maart tot 9 mei zijn in onze expositie ruimte mooie natuurfoto's te bewonderen gemaakt door Marloes van Lith. 
Lees meer
Laat je betoveren door flamenco dans en muziek
do3.03
Wij stellen graag aan je voor het grootste flamenco-danstalent van Nederland: Conchita Boon. Een jonge flamenco danseres die al op vele podia stond in Nederland en Spanje en steeds opviel door haar artistieke improvisaties, haar kracht en passie waarmee zij danst.
Lees meer
Anneke van Giersbergen - Zingt Katebush
zo27.02
“Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen”, twitterde een bezoeker na afloop van één van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken.  20 maart a.s. is de Brabantse met de zachte G te horen in ons theater. 
Lees meer
Guido is per direct terug in het theater. Heb jij even geluk?!
wo23.02
Bijna twee jaren geleden, 3 dagen voordat Guido zijn theatercollege over geluk was gepland bij Nesterlé ging ons theater dicht. Nu gaat Guido weer de theaters in, heb jij even geluk?  Wel als je je tickets binnen hebt of direct de laatste kaarten bestelt....
Lees meer
Tour Marlon Kicken verplaatst naar volgend seizoen
zo20.02
De voorstelling van Marlon, gepland voor 22 mei a.s. kan geen doorgang vinden.
Lees meer
Film 24 februari: verpletterend mooi!
vr18.02
We gaan weer van start met onze filmavonden met een aangrijpend drama. Dit meesterwerk won een Oscar voor Beste Scenario en de Academy Award voor beste acteur. Ontroerend, meeslepend, slim en intens verdrietig maar onvergetelijk.
Lees meer