Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Fijne feestdagen!
ma21.12
Bestuur en het team vrijwilligers van Nesterlé  wenst u fijne feestdagen en een gezond & gelukkig 2016!  
Lees meer
Thijs van de Meeberg onthoudt deze naam!
wo16.12
Door Hans van Uden: Twee hele goede voorstellingen   van Thijs van Meeberg  op één avond bij cc Nesterlé. Een zeer talentvolle twintiger met een voorstelling vol zelfspot en  hilarische wereldbeschouwingen
Lees meer
Voor de tweede maal in Nesterlé: Kiki
di1.12
Na een zeer succesvol optreden in 2014 speelde Kiki nu haar debuut voorstelling ‘wie kijkt ‘. Een avondvullend programma vol mooie gevoelige en persoonlijke liedjes maar ook veel snelle humor vol zelfspot. Haar humor zit net als bij de eerste voorstelling op de pijn. Ze opende de voorstelling heel sfeervol en traag met het plaatselijke koor Saberdiosia die her en der verspreid in de zaal zaten. Daarna was het gedaan met de rust en gooide ze in een hoog tempo de grappen de zaal in.
Lees meer
Tip van cultuurpiet
di1.12
Een origineel schoencadeautje: cadeaubon van Nesterlé ter waarde van Euro 5,00, 10,00 of 20,00. Te verkrijgen achter de bar van Nesterlé.
Lees meer
Toneel voor het Volk door Het Volk
ma23.11
Zaterdagavond 21 november waren we in cc Nesterlé getuige van wel ’n zeer bijzonder toneelstuk.  Het publiek was zowel leerling, welke verplicht in de aula moet verschijnen,  als theaterbezoeker. Het gespeelde stuk, zoals het Vondel betaamt,  was blijspel en treurspel ineen. Vol met woordspelingen en onverwachte wendingen. Reden genoeg om ons ooggetuigeverslag ’n Vondeleske toonzetting te geven. Geniet beschroomd of huiver met plaatsvervangende schaamte. Evenementencommissie cc Nesterlé
Lees meer
Nieuwe kunst expositie van start
za14.11
Ditmaal bundelen 3 kunstenaressen hun kunst in één expositie bij Nesterlé, welke loopt van 16 t/m 28 november.  Kom gerust een kijkje nemen! 
Lees meer
Doe een avondje uit cadeau
vr13.11
Nieuw:  nu verkrijgbaar: cadeaubonnen ter waarde van Euro 5,00, 10,00 én 20,00. Dit origineel cadeau is te koop aan de bar van Nesterlé 
Lees meer
Pastoor Jan Groenen herleeft
wo4.11
Mieke en Thérèse Carpaij hebben een zoektocht ondernomen om het leven te reconstrueren van Jan Groenen, pastoor van Nistelrode van 1919 tot 1961. Aanleiding tot de zoektocht was het voogdijschap van de pastoor over hun moeder. Het boek dat zij daarover schreven is een terugblik op het rijke ‘Roomsche leven’ in het dorp in de eerste helft van de 20e eeuw. 
Lees meer
Gratis filmkaartje op het menu bij 't Pumpke
ma26.10
Een avondje uit begint bij Nesterlé.
Lees meer
Het volk wordt veertig en trakteert
do22.10
Toneelgroep Het Volk viert het veertigjarig jubileum met de reprise van een van haar meest gelauwerde stukken: Het Volk in Dothan Drie docenten proberen hun studenten Vondels stuk – over broers die elkaar verraden – voor te schotelen.
Lees meer
Tangarine ontroert publiek
vr16.10
De tweeling Tangarine ontroert het publiek met mooie muziek, prachtige gevoelige teksten en een mooie lichtshow.
Lees meer
Nesterlé daar zit muziek in
do1.10
The new eXperience - een compleet vernieuwde theatershow!
Lees meer