Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Raboclubkascampagne van start op 11 september
ma10.09
Vanaf morgen - 11 september - mag u als lid van Rabobank Oss Bernheze uw stem uitbrengen op uw 5 favoriete verenigingen / stichitngen / clubs.  Draagt u Nesterlé een warm hart toe? Breng uw stem uit op Nesterlé tijdens de Rabobank Clubkascampagne. 
Lees meer
Het leven van Robin Borneman een spannend en muzikaal boek
di4.09
Het recente leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek; als een jongensdroom die is uitgekomen. Het is een even sensationeel als explosief avontuur dat maar voor weinigen is weggelegd. In Robin's eigen woorden: “Alsof je een oproep krijgt om je dienstplicht te vervullen, en bij aankomst direct wordt gepromoveerd tot generaal.”
Lees meer
Speelfilm “Teenbeat” komt nu ook naar Nistelrode
za1.09
Spreken de jaren 60 ook zo tot uw verbeelding? Dan krijgt u een unieke kans om die tijd opnieuw te beleven. De speelfilm “Teenbeat” gaat op veler verzoek ook draaien in Bernheze. Op 7 december bij Nesterlé op het witte doek! 
Lees meer
Rock-'n-roll helden komen tot leven met K5½
di21.08
Hoe kan Nesterlé beter haar lustrum-seizoen beginnen dan met artiesten van eigen bodem? De band K5½ (bekend van de Hoantjes) verzorgt op 15 september de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met hun voorstelling 'Rock-'n-roll helden'.
Lees meer
Als afsluiter van de zomervakantie: de film Ferdinand
vr10.08
Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd omdat mensen ten onrechte denken dat hij levensgevaarlijk is, zet hij alles op alles om weer thuis te komen. Sluit je vakantie af met de vriendelijke animatiefilm Ferdinand - ook geschikt voor de jongere kijkers.
Lees meer
Binnenkort in ons theater: Sjors van der Panne
do9.08
Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom! Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.
Lees meer
Wij wensen u een hele fijne vakantie!
do12.07
Het Nesterlé team wenst u fijne vakantie.  Onze activiteiten staan in de zomerperiode op een lager pitje. Twiijfelt u of er iemand aanwezig is, belt u even naar: 0412-859001. Eind augustus draait het hier weer op volle toeren!! . 
Lees meer
word lid van de Rabobank en stem mee tijdens de Clubkascampagne
di10.07
Doe mee aan de Rabobank Clubkascampagne en steun Nesterlé. Word vóór 20 augustus lid, dan kunt u meestemmen tijdens de campagne! Alleen leden van Rabobank Oss Bernheze mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Het gratis lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden. Of loop even binnen bij het kantoor van de Rabobank. Steun uw favoriete verenigingen door te stemmen tijdens de Rabobank Clubkascampagne. Van 11 tot en met 24 september kunt u uw stem uitbrengen.
Lees meer
Houd uw brievenbus in de gaten
wo13.06
Vandaag, woensdag 13 juni valt hij bij u - als lezer van de Mooibernhezekrant - op de mat of in de bus: de NESTERLÉ PROGRAMMABROCHURE  2018/2019. In dit- door Drukkerij Buuts - prachtig vormgegeven boekje treft u een mooie mix van hilarisch cabaret en bijzondere  muziekvoorstellingen met regionaal en landelijk talent.
Lees meer
Björn van der Doelen:Soms gevoelig maar ook opstandig en strijdbaar
di12.06
Björn van der  Doelen sluit met zijn 7 koppige band op een  sfeervolle manier het theater seizoen van cc Nesterlé af. De voorstelling heeft de naam van zijn laatste cd: “de Cowboy, de Sheriff en de Hoer”. De muziek is moeilijk te omschrijven, maar heeft het meest weg van zachte, gevoelige country. Iets wat in het intieme cc Nesterle heel mooi tot zijn recht komt.
Lees meer
Cabaretliefhebbers opgelet!
zo10.06
Ook dit seizoen te boeken: het cabaretpakket. Voor slechts 30 euro bestelt u in één keer tickets voor 3 hilarische cabaretvoorstellingen. Dat wordt genieten met OLDENHERMANSS; de MANNEN VAN ACHTEROM en de CAMERETTEN FINALISTEN. 
Lees meer
Björn van der Doelen: levensechte verhalen met een vleugje sympathie veur d’n duvel!
do7.06
Op zaterdag 9 juni staat Björn van der Doelen met zijn 7 koppige band ‘De huursoldaten’ op de Nisseroise planken met  ‘de Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de Hoer’. Het laatste album van de Eindhovense muzikant en songschrijver Björn van der Doelen (ook bekend als voormalig profvoetballer van onder meer PSV) is uitgegeven onder zijn eigen label: Val Allemaal Maar Kapot Ik Doe Het Zelf Wel-Records.
Lees meer