Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Sprankelend koffieconcert door Osse Opera
di15.09
Op zondag 27 september, aanvang 11:00 uur,  verwelkomen wij de Osse Opera o.l.v. Hans Lamers.
Lees meer
De voettocht van Jan Wijnen naar Santiago.
di15.09
Presentatie Bibliotheek Nistelrode Op donderdagavond 22 oktober geeft Jan Wijnen,  in Bibliotheek Nistelrode,  een fotopresentatie  over zijn ruim 2000 kilometer lange voettocht naar Santiago de Compostela. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. U dient zich vooraf aan te melden in de bibliotheek (0412-611555) of via contactnistelrode@nobb.nl.
Lees meer
Een traktatie voor oog en oor
vr11.09
Zoals eerder gemeld zal oud-dorpsgenoot Mario van der Linden met zijn 3-mans band Taaftere op zaterdag 19 september ons nieuwe theaterseizoen openen. Maar er is meer .........
Lees meer
Geslaagde informatiebeurs KBO
do10.09
Ruim 300 belangstellenden bezochten zaterdag de informatiebeurs voor 50-plussers in Nesterlé. Met deze beurs vierde KBO Nistelrode haar 60-jarig jubileum. I
Lees meer
Handen uit de mouwen voor 85+
di8.09
Op 15 september steken 20 medewerkers van MSD (voorheen Organon) uit Oss de handen uit de mouwen om de leden van KBO Nistelrode, die op 1 oktober 85 jaar of ouder zijn, een feestelijke middag bezorgen bij Nesterlé.
Lees meer
Extra aflevering van politiek Café de BRUG
ma7.09
Het politiek café BRUG verzorgt een extra aflevering, die geheel gewijd zal zijn aan de toekomst van Bernheze. Voordat de gemeenteraad op 1 oktober een beslissing zal nemen over wat er met Bernheze gaat gebeuren in deze tijd van herindeling discussiëren de fractieleiders bij BRUG over fuseren, opsplitsen of zelfstandig blijven.
Lees meer
Das Mooi prijs onderstreept werk van onze vrijwilligers
vr4.09
Cent overhandigde de Das en de cheque aan twee vrijwilligers; Jo van Breemaat en Petra van den Bogaart. Hierna was er voor iedereen een stukje taart aangeboden door Progressief Bernheze
Lees meer
Vind onze Facebook pagina leuk
wo2.09
Maak kans op gratis kaartjes voor voorstelling Duzend Stappen van Taaftere op 19 september. 
Lees meer
Brabantse aftrap van theaterseizoen met Taaftere
wo2.09
De gitarist / zanger Mario van Der Linden gaat echt 'back to the roots' met het optreden van zijn groep Taaftere in cc Nesterlé op 19 september a.s..  Aanvang om 20.30 uur. 
Lees meer
"Das Mooi"-prijs voor vrijwilligers van Nesterlé
wo26.08
De 'Das Mooi'-prijs van de lokale partij Progressief Bernheze wordt dit jaar uitgereikt aan de vrijwilligers van Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan groepen of bewoners die zich inzetten voor de gemeente.
Lees meer
50-plussers in Bernheze opgelet!!
ma17.08
KBO Nistelrode viert haar 60-jarig jubileum met een grote informatiebeurs voor alle 50-plussers van Bernheze.  Meer dan 20 organisaties informeren u over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, creativiteit en ontspanning.
Lees meer
Theaterseizoen 2015-2016 bekend
di28.07
We hebben met de grootste zorg seizoen 2015-2016 samengesteld. Taaftere, Tangarine, Het Volk, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Sjaak Bral, Kasper van Kooten, Simone van Eertweg, Muziektheater Los ….. en zelfs de illusionisten Rob & Emiel!
Lees meer