Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

FIJNE VAKANTIE!
do28.07
Het Nesterlé Team wenst u een fijne vakantie!
Lees meer
Drie avonden keihard lachen met het cabaretpakket
za16.07
Speciaal voor u als cabaretliefhebber:  driemaal keihard lachen voor slechts 30 Euro.  Geniet van Leon van der Zanden, Martijn Hillenius en de finalisten van het Camerettenfestival. 
Lees meer
Betty van Noort kleurt Nesterlé tijdens zomermaanden
do7.07
Met een kleurrijke expositie zijn in de maanden juli en augustus  de werken van Betty van Noort uit Uden te bezichtigen. Betty schildert al ruim 20 jaar en haar werken zijn vooral in acryl en olie uitgevoerd. Het type werk kun je omschrijven als abstract met een vleugje figuratief.  Kleuren spreken tot de verbeelding.
Lees meer
Tiipje van de sluier over de afsluiting van het filmseizoen
do30.06
In deze film doen de 5 levenslustige meiden met hun ongetemde karakter de titel zeker eer aan.  Emancipatie is niet zo vanzelfsprekend is als misschien wordt gedacht
Lees meer
Lezing Bisschop Bekkers
di14.06
Op woensdag 22 juni houdt Wim van Kreij uit Sint-Oedenrode, lid van het herdenkingscomité, een lezing over het leven en werken van deze zo populaire bisschop. De lezing begint om 14.00 uur.   De organisatie is in handen van KBO en Bibliotheek Nistelrode. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. IEDEREEN IS WELKOM !! Aanmelding t/m 15/06 via de balie van de bibliotheek Nistelrode of via email: kbo.nistelrode@home.nl
Lees meer
Mark van de Veerdonk over Nesterlé
do9.06
Alles kan. En helemaal in Nistelrode. Wie mij 10 jaar geleden had gezegd dat er in Nistelrode anno 2016 een volwaardig theater zou bestaan dat een seizoenprogramma zou presenteren van 12 schitterende voorstellingen, die persoon had ik met een blauw busje naar Huize Padua laten vervoeren …
Lees meer
Trotse voorzitter aan het woord
wo8.06
Marcel Buuts van Drukkerij Buuts, verantwoordelijk voor vormgeving en druk,  overhandigde het eerste exemplaar van onze programma brochure aan de voorzitter Jan Schaapsmeerders.  Op 8 juni valt deze brochure bij de inwoners van Bernheze in de bus.  Een trotse voorzitter aan het woord:
Lees meer
Freddy en Steef Pennings exposeren gezamenlijk in Nesterlé Juni 2016
di7.06
Tot en met 24 juni a.s. zijn Keramische werken en schilderijen te bewonderen gemaakt door Freddy en Steef Pennings. Neem gerust een kijkje in de gele expositie gang!.
Lees meer
Nog even geduld!
vr27.05
Het is bijna zover ..... de laatste hand wordt gelegd aan het programmaboekje. Onze evenementencommissie heeft voor seizoen 2016/2017 weer een mooi programma samengesteld. Hou onze site in de gaten....... op 8 juni kunt u uw kaarten bestellen!! Nog even geduld!
Lees meer
Rob en Emiel zorgen voor topavond en slapeloze nacht
za21.05
‘Hoe bestaat  het?’. Exact dezelfde bewoordingen vielen zaterdagavond 21 mei te beluisteren  in de foyer van  cultureel centrum Nesterlé, na afloop van de memorabele show van het illusionistenduo Rob Mollien en Emiel Lensen. Menigeen zal de nacht van zaterdag op zondag slecht hebben geslapen door het prakkezeren over  de truc achter de trucs, de dubbele bodems, apen uit mouwen enz. enz. Onverdraaglijk. Verdorie, we hadden er toch met onze neus bovenop gezeten? 
Lees meer
Simone van den Eertwegh : zo Puur!!
di19.04
Simone’s stem en persoonlijkheid heeft geen opsmuk nodig, Puur volstaat!
Lees meer
Jong talent verrast het publiek van Nesterlé
di19.04
Jong talent van Cameretten verrast het publiek  en bewijst waarom ze terechte finalisten waren van cabaretfestival 2015. Jasper Smit, Tom Montfrooy en Anne Neuteboom maken een groot Nederlands tournee met Cameretten nadat zij finalisten waren in het cabaretfestival. De voorstelling deed net als vorig jaar ook Nistelrode aan.   Lees hier de recensie 
Lees meer