Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Doe een avondje uit cadeau
vr13.11
Nieuw:  nu verkrijgbaar: cadeaubonnen ter waarde van Euro 5,00, 10,00 én 20,00. Dit origineel cadeau is te koop aan de bar van Nesterlé 
Lees meer
Pastoor Jan Groenen herleeft
wo4.11
Mieke en Thérèse Carpaij hebben een zoektocht ondernomen om het leven te reconstrueren van Jan Groenen, pastoor van Nistelrode van 1919 tot 1961. Aanleiding tot de zoektocht was het voogdijschap van de pastoor over hun moeder. Het boek dat zij daarover schreven is een terugblik op het rijke ‘Roomsche leven’ in het dorp in de eerste helft van de 20e eeuw. 
Lees meer
Gratis filmkaartje op het menu bij 't Pumpke
ma26.10
Een avondje uit begint bij Nesterlé.
Lees meer
Het volk wordt veertig en trakteert
do22.10
Toneelgroep Het Volk viert het veertigjarig jubileum met de reprise van een van haar meest gelauwerde stukken: Het Volk in Dothan Drie docenten proberen hun studenten Vondels stuk – over broers die elkaar verraden – voor te schotelen.
Lees meer
Tangarine ontroert publiek
vr16.10
De tweeling Tangarine ontroert het publiek met mooie muziek, prachtige gevoelige teksten en een mooie lichtshow.
Lees meer
Nesterlé daar zit muziek in
do1.10
The new eXperience - een compleet vernieuwde theatershow!
Lees meer
Onthulling van brievenbus Burenhulp Nisseroi
wo23.09
Burgemeester mevr. Moorman onthult op 26 september om 14.30 uur de speciale brievenbus van Burenhulp Nisseroi bij het Nesterlé gebouw. Deze brievenbus is er voor iedereen.
Lees meer
Terugblik op sfeervol optreden van Taaftere
di22.09
Het woord taaftere staat voor laat in de middag. Het moment dat de dag ten einde loopt en de avond aanstaande is. Een goed woord voor de 3-mans band wat sfeervolle luisterliedjes ten gehore bracht
Lees meer
Een avondje Nesterlé begint bij 't Pumpke
di22.09
Eerst een hapje eten bij het tegenover gelegen Eetcafé 't Pumpke en daarna een  voorstelling in ons theater: een ideale combinatie! Sinds kort hebben Nesterlé en 't Pumpke een unieke samenwerking:
Lees meer
Sprankelend koffieconcert door Osse Opera
di15.09
Op zondag 27 september, aanvang 11:00 uur,  verwelkomen wij de Osse Opera o.l.v. Hans Lamers.
Lees meer
De voettocht van Jan Wijnen naar Santiago.
di15.09
Presentatie Bibliotheek Nistelrode Op donderdagavond 22 oktober geeft Jan Wijnen,  in Bibliotheek Nistelrode,  een fotopresentatie  over zijn ruim 2000 kilometer lange voettocht naar Santiago de Compostela. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. U dient zich vooraf aan te melden in de bibliotheek (0412-611555) of via contactnistelrode@nobb.nl.
Lees meer
Een traktatie voor oog en oor
vr11.09
Zoals eerder gemeld zal oud-dorpsgenoot Mario van der Linden met zijn 3-mans band Taaftere op zaterdag 19 september ons nieuwe theaterseizoen openen. Maar er is meer .........
Lees meer