Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Los muziektheater speelt Total los en barst volledig uit hun voegen
wo13.04
Met hun geweldige muzikaliteit, prachtige teksten en ontembare uitspattingen zetten ze de zaal op zijn kop. Maar het is vooral de geweldige platte vrouwen  humor die de uitverkochte  zaal doet bulderen.
Lees meer
​ Maak kennis met Anne, een millenial.
zo10.04
Te zien op 16 april - de grote winnares van 50e editie van Cameretten Cabaretfestival
Lees meer
Wij stellen aan u voor: Tom Montfrooy
do31.03
Laat je verassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Tom is finalist van Cameretten 2015 en te zien op 16 april bij Nesterlé tijdens het welbekende finalistentournee met  
Lees meer
Theaterschool T’eXtpierement : theater voor iedereen
za12.03
Theaterweekend bij Nesterlé  18 t/m 20 maart
Lees meer
Bonte avond geen doorgang op 11 maart 2016
vr4.03
"Wegens omstandigheden kan de voorstelling Bonte avond van Kasper van Kooten helaas geen doorgang vinden op vrijdag 11 maart a.s. Bezien zal worden of deze voor nieuwe seizoen kan worden vastgelegd."
Lees meer
Efkes Anders bijna klaar voor haar jaarlijkse voorstelling
di1.03
Efkes Anders repeteert wekelijks bij Nesterlé met als hoogtepunt: 2 avonden een voorstelling voor een volle zaal.  Het is bijna weer zover:  Efkes Anders speelt op 9 en 10 april "Lang en Gelukkig". 
Lees meer
'Van Kootens Bonte Avond is een ode aan de fantasie met een nostalgische saus.'
wo24.02
Trouw ★★★★ Klik hier voor trailer
Lees meer
Ook in Nistelrode is de moord niet opgelost
ma22.02
Een plezierige avond, met mooi spel, prachtige beelden en een vleugje humor, waarbij Sjaak Bral zich van een kwetsbare kant laat zien.  Lees meer van de recensie  Met dank aan Hans van Uden voor de recensie en Marcel van Steen voor de foto's 
Lees meer
Expositie Marjan Jansen Juurlink geopend
vr19.02
Kunstenares Marjan Jansen Juurlink (bekend van Beeldig) exposeert haar werken Nesterlé van 15 februari tot 25 maart. Mede door haar opleiding INAS en KvJv is Marjan altijd al creatief en graag met kinderen bezig. Elk beetje vrije tijd wordt benut in de tuin of op creatief vlak.
Lees meer
Brabantse Avond uitverkocht!
do11.02
Zaterdagavond  is de "Brabantse avond"" geheel uitverkocht!! Ruim 240 mensen zullen genieten  van een bijzondere voorstelling met conference en muziek in het Brabants dialect verzorgd door Cor Swanenberg met Henk Verhagen, Nelleke de Laat en Annelieke Merx.
Lees meer
Sjaak Bral, cabaretier, columnist en schrijver
di9.02
"Ik ben wel eens vergeleken met Wim T. Schippers, omdat ik op zoveel verschillende manieren creatief bezig ben. En ik moet zeggen, ik vind dat een heel groot compliment - voor Wim T. Schippers." Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Niets menselijks is mij vreemd'. Op 30 januari was hij te gast bij "Spijkers met Koppen".   Het interview is hier te beluisteren (op 93 min).
Lees meer
De meiden van Los Muziektheater gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS
di2.02
In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS.
Lees meer