Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Optreden Dreamfield wordt verplaatst naar 26 januari 2018
di22.08
Het optreden van de band Dreamfield, wat gepland stond op 16 september a.s., gaat niet door. Eind juli overleed Anton, de echtgenoot van de Nistelrodese Marga van den Broek, de leadzangeres van Dreamfield.
Lees meer
Mannenkoor Karawanken treedt op bij Nesterlé
di22.08
Mannenkoor De Karawanken bestaat 40 jaar en wil met de uitvoering van “DE MAASHORST SUITE”, iets extra's bieden aan liefhebbers van koorzang. 
Lees meer
Katinka Polderman was gisteravond te gast bij het radioprogramma Nooit Meer Slapen
do17.08
Katinka Polderman is cabaretier. Ze wordt wel ‘één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters’ genoemd. Vanaf september gaat haar programma Polderman tiert welig in reprise. Op 21 oktober is zij bij Nesterlé te zien!  
Lees meer
Jumbo - Nesterlé theateracties van start!!
do10.08
Als dank nodigt Nesterlé de adverteerders in programma brochure 2017/2018 uit voor de seizoenopening met optreden van Dreamfield op 16 september a.s. De uitnodiging voor Jumbo Nistelrode kreeg een onverwachte wending:
Lees meer
FIJNE VAKANTIE!
wo26.07
Het Nesterlé team wenst u fijne vakantie.   Onze activiteiten staan in de zomerperiode op een lager pitje. Twiijfelt u of er iemand aanwezig is, belt u even naar: 0412-859001. Eind augustus draait het hier weer op volle toeren!! 
Lees meer
Nesterlé neemt afscheid van Arnold en Theo
wo26.07
Tijdens een gezellige lunch in de “Goei Kamer” van Eetcafé ’t Pumpke heeft het bestuur van Nesterlé op donderdag 20 juli 2017 afscheid genomen van twee zeer gewaardeerde vrijwilligers: Arnold Kuijpers en Theo Langenhuijzen.
Lees meer
‘Als ik ooit nog gitaar kan spelen, ga ik zelf liedjes schrijven!’
di11.07
‘Als ik ooit nog gitaar kan spelen, ga ik zelf liedjes schrijven’. Die belofte deed René Heesakkers zichzelf toen het ernaar uitzag dat hij, door een bedrijfsongeval, zijn vingers niet meer zou kunnen gebruiken. 
Lees meer
Winnende appeltaart van Riet in de verkoop
do29.06
Riet Altorf heeft met haar frisse appeltaart op 18 juni de appeltaartbakwedstrijd gewonnen.  Vol trots nam Riet op 23 juni 'haar' eerste taart bij Van Mook in ontvangst.
Lees meer
Seizoen opening met Dreamfield - wees erbij!
wo21.06
Seizoen opening met DREAMFIELD op 16 september. Het seizoen 2017-2018 kan niet beter geopend worden dan met een spetterende muzikale avond verzorgd door talenten van eigen en nabije bodem:  DREAMFIELD!    
Lees meer
Cabaretliefhebbers opgelet!
ma19.06
Cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u profiteren van onze speciale aanbieding: DRIE-IN-ÉÉN CABARET PAKKET.  Boekt u 3 cabaretvoorstellingen in één keer via WWW.NESTERLE.NL, dan ontvangt u het  drie-in-één cabaretpakket voor slechts € 35,00  i.p.v. € 42,50 per persoon.  
Lees meer
Nieuwe programma ingezegend door Mark van de Veerdonk
zo18.06
De afsluiting van de Nesterlé Uitsmijter krijgt een geestelijk tintje als Mark van de Veerdonk de theaterbrochure voor het seizoen 2017/2018 ten doop houdt. Als kapelaan spreekt hij de bezoekers toe “Zult gij plechtig beloven elke culturele activiteit van deze zwarte doos  te bezoeken de baromzet zult laten toenemen  opdat gij minder depressief zult zijn!” Na zijn inzegening overhandigt hij de “culturele bijbel” aan de voorzitter Jan Schaapsmeerders en daarmee is het nieuwe theaterseizoen geopend!
Lees meer
Trotse voorzitter aan het woord
za17.06
Met trots presenteren wij theaterseizoen 2017/2018.  Hier treft u onze theater-en filmvoorstellingen en de populaire Zondagse Muziekmiddagen. Dit aanbod evenementen is een essentieel onderdeel van het fundament waarop Nesterlé als de 'huiskamer van Nisseroi'kan blijven functioneren. 
Lees meer