Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Brabantse Avond uitverkocht!
do11.02
Zaterdagavond  is de "Brabantse avond"" geheel uitverkocht!! Ruim 240 mensen zullen genieten  van een bijzondere voorstelling met conference en muziek in het Brabants dialect verzorgd door Cor Swanenberg met Henk Verhagen, Nelleke de Laat en Annelieke Merx.
Lees meer
Sjaak Bral, cabaretier, columnist en schrijver
di9.02
"Ik ben wel eens vergeleken met Wim T. Schippers, omdat ik op zoveel verschillende manieren creatief bezig ben. En ik moet zeggen, ik vind dat een heel groot compliment - voor Wim T. Schippers." Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Niets menselijks is mij vreemd'. Op 30 januari was hij te gast bij "Spijkers met Koppen".   Het interview is hier te beluisteren (op 93 min).
Lees meer
De meiden van Los Muziektheater gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS
di2.02
In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS.
Lees meer
Voorstelling Rob & Emiel gaat wegens omstandigheden niet door
do28.01
Wegens familieomstandigheden gaat de voorstelling ‘Da’s sterk!’ van Rob en Emiel op zaterdag 30 januari  niet door!  De voorstelling  is verzet naar  21 mei 2016.
Lees meer
Sjaak brengt theaterthriller van bovenste plank
do21.01
Vanaf 22 januari start de nieuwe theatertournee van Sjaak Bral, een 'cabadrama en theaterthriller' in één met de titel De moord op Blonde Dolly.  Klik hier voor de trailer van deze theaterthriller van de bovenste plank.
Lees meer
Speciaal voor de liefhebbers: drie-in-één cabaretpakket
do14.01
Cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u profiteren van onze speciale aanbieding: DRIE-IN-ÉÉN CABARET PAKKET Boek 3 cabaretvoorstellingen in één keer - bij voorkeur - via onze website  en u ontvangt het  drie-in-één cabaretpakket voor slechts € 34,50 i.p.v. € 43,50 per persoon.  U profiteert zo van € 3,00 korting per voorstelling. 
Lees meer
Wat ziet Kasper van Kooten als hij in de spiegel kijkt?
do14.01
22 Vragen, 22 Eerlijke antwoorden. Wat ziet Kasper van Kooten als hij in de spiegel kijkt.   Te zien bij ons in het theater op vrijdag 11 maart a.s. met  BONTE AVOND. 
Lees meer
Nesterlé volop in gebruik als expositie ruimte
ma28.12
Met de expositie van Ad de Laat is midden april van dit jaar de sprekende gele gang van Nesterlé in april  j.l. voor het eerst in gebruik genomen als expositie ruimte. Dit bleek een schot in de roos en de tweede helft van dit jaar hebben zich diverse kunstenaars/ kunstenaressen reeds hun kunstwerken kunnen tonen. Waar komt kunst beter tot zijn recht dan in een Cultureel Centrum?
Lees meer
1e filmmiddag voor de jeugd
di22.12
Familiefilm The Croods draait in Nesterlé  in de kerstvakantie op 29 december 2015.
Lees meer
Fijne feestdagen!
ma21.12
Bestuur en het team vrijwilligers van Nesterlé  wenst u fijne feestdagen en een gezond & gelukkig 2016!  
Lees meer
Thijs van de Meeberg onthoudt deze naam!
wo16.12
Door Hans van Uden: Twee hele goede voorstellingen   van Thijs van Meeberg  op één avond bij cc Nesterlé. Een zeer talentvolle twintiger met een voorstelling vol zelfspot en  hilarische wereldbeschouwingen
Lees meer
Voor de tweede maal in Nesterlé: Kiki
di1.12
Na een zeer succesvol optreden in 2014 speelde Kiki nu haar debuut voorstelling ‘wie kijkt ‘. Een avondvullend programma vol mooie gevoelige en persoonlijke liedjes maar ook veel snelle humor vol zelfspot. Haar humor zit net als bij de eerste voorstelling op de pijn. Ze opende de voorstelling heel sfeervol en traag met het plaatselijke koor Saberdiosia die her en der verspreid in de zaal zaten. Daarna was het gedaan met de rust en gooide ze in een hoog tempo de grappen de zaal in.
Lees meer