Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Sterke opening met JW Roy
vr16.09
CC Nesterlé  was mooi gevuld met publiek wat een sfeervolle en muzikale avond voorgeschoteld kreeg.  JW Roy maakte met zijn country muziek een reis door Amerika maar vooral door zijn eigen leven
Lees meer
ANIMATIEFILM OP 1 SEPTEMBER
do11.08
Op donderdagmiddag 1 september leuke animatie film op het witte doek.  Aanvang 15.00 uur - Kaartje  slechts 2,50  incl. glaasje ranja voor de kids. 
Lees meer
Wij stellen aan u voor: JW Roy
do28.07
Jan Willem Roy (Eindhoven, 12 augustus 1968) is een verbazingwekkende Nederlands singer-songwriter en één van de beste Americana zangers van Nederland. Americana typeert muziek die is afgeleid van authentieke country, folk en blues in een modern jasje.
Lees meer
FIJNE VAKANTIE!
do28.07
Het Nesterlé Team wenst u een fijne vakantie!
Lees meer
Drie avonden keihard lachen met het cabaretpakket
za16.07
Speciaal voor u als cabaretliefhebber:  driemaal keihard lachen voor slechts 30 Euro.  Geniet van Leon van der Zanden, Martijn Hillenius en de finalisten van het Camerettenfestival. 
Lees meer
Betty van Noort kleurt Nesterlé tijdens zomermaanden
do7.07
Met een kleurrijke expositie zijn in de maanden juli en augustus  de werken van Betty van Noort uit Uden te bezichtigen. Betty schildert al ruim 20 jaar en haar werken zijn vooral in acryl en olie uitgevoerd. Het type werk kun je omschrijven als abstract met een vleugje figuratief.  Kleuren spreken tot de verbeelding.
Lees meer
Tiipje van de sluier over de afsluiting van het filmseizoen
do30.06
In deze film doen de 5 levenslustige meiden met hun ongetemde karakter de titel zeker eer aan.  Emancipatie is niet zo vanzelfsprekend is als misschien wordt gedacht
Lees meer
Lezing Bisschop Bekkers
di14.06
Op woensdag 22 juni houdt Wim van Kreij uit Sint-Oedenrode, lid van het herdenkingscomité, een lezing over het leven en werken van deze zo populaire bisschop. De lezing begint om 14.00 uur.   De organisatie is in handen van KBO en Bibliotheek Nistelrode. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. IEDEREEN IS WELKOM !! Aanmelding t/m 15/06 via de balie van de bibliotheek Nistelrode of via email: kbo.nistelrode@home.nl
Lees meer
Mark van de Veerdonk over Nesterlé
do9.06
Alles kan. En helemaal in Nistelrode. Wie mij 10 jaar geleden had gezegd dat er in Nistelrode anno 2016 een volwaardig theater zou bestaan dat een seizoenprogramma zou presenteren van 12 schitterende voorstellingen, die persoon had ik met een blauw busje naar Huize Padua laten vervoeren …
Lees meer
Trotse voorzitter aan het woord
wo8.06
Marcel Buuts van Drukkerij Buuts, verantwoordelijk voor vormgeving en druk,  overhandigde het eerste exemplaar van onze programma brochure aan de voorzitter Jan Schaapsmeerders.  Op 8 juni valt deze brochure bij de inwoners van Bernheze in de bus.  Een trotse voorzitter aan het woord:
Lees meer
Freddy en Steef Pennings exposeren gezamenlijk in Nesterlé Juni 2016
di7.06
Tot en met 24 juni a.s. zijn Keramische werken en schilderijen te bewonderen gemaakt door Freddy en Steef Pennings. Neem gerust een kijkje in de gele expositie gang!.
Lees meer
Nog even geduld!
vr27.05
Het is bijna zover ..... de laatste hand wordt gelegd aan het programmaboekje. Onze evenementencommissie heeft voor seizoen 2016/2017 weer een mooi programma samengesteld. Hou onze site in de gaten....... op 8 juni kunt u uw kaarten bestellen!! Nog even geduld!
Lees meer