Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Rob en Emiel zorgen voor topavond en slapeloze nacht
za21.05
‘Hoe bestaat  het?’. Exact dezelfde bewoordingen vielen zaterdagavond 21 mei te beluisteren  in de foyer van  cultureel centrum Nesterlé, na afloop van de memorabele show van het illusionistenduo Rob Mollien en Emiel Lensen. Menigeen zal de nacht van zaterdag op zondag slecht hebben geslapen door het prakkezeren over  de truc achter de trucs, de dubbele bodems, apen uit mouwen enz. enz. Onverdraaglijk. Verdorie, we hadden er toch met onze neus bovenop gezeten? 
Lees meer
Simone van den Eertwegh : zo Puur!!
di19.04
Simone’s stem en persoonlijkheid heeft geen opsmuk nodig, Puur volstaat!
Lees meer
Jong talent verrast het publiek van Nesterlé
di19.04
Jong talent van Cameretten verrast het publiek  en bewijst waarom ze terechte finalisten waren van cabaretfestival 2015. Jasper Smit, Tom Montfrooy en Anne Neuteboom maken een groot Nederlands tournee met Cameretten nadat zij finalisten waren in het cabaretfestival. De voorstelling deed net als vorig jaar ook Nistelrode aan.   Lees hier de recensie 
Lees meer
Los muziektheater speelt Total los en barst volledig uit hun voegen
wo13.04
Met hun geweldige muzikaliteit, prachtige teksten en ontembare uitspattingen zetten ze de zaal op zijn kop. Maar het is vooral de geweldige platte vrouwen  humor die de uitverkochte  zaal doet bulderen.
Lees meer
​ Maak kennis met Anne, een millenial.
zo10.04
Te zien op 16 april - de grote winnares van 50e editie van Cameretten Cabaretfestival
Lees meer
Wij stellen aan u voor: Tom Montfrooy
do31.03
Laat je verassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Tom is finalist van Cameretten 2015 en te zien op 16 april bij Nesterlé tijdens het welbekende finalistentournee met  
Lees meer
Theaterschool T’eXtpierement : theater voor iedereen
za12.03
Theaterweekend bij Nesterlé  18 t/m 20 maart
Lees meer
Bonte avond geen doorgang op 11 maart 2016
vr4.03
"Wegens omstandigheden kan de voorstelling Bonte avond van Kasper van Kooten helaas geen doorgang vinden op vrijdag 11 maart a.s. Bezien zal worden of deze voor nieuwe seizoen kan worden vastgelegd."
Lees meer
Efkes Anders bijna klaar voor haar jaarlijkse voorstelling
di1.03
Efkes Anders repeteert wekelijks bij Nesterlé met als hoogtepunt: 2 avonden een voorstelling voor een volle zaal.  Het is bijna weer zover:  Efkes Anders speelt op 9 en 10 april "Lang en Gelukkig". 
Lees meer
'Van Kootens Bonte Avond is een ode aan de fantasie met een nostalgische saus.'
wo24.02
Trouw ★★★★ Klik hier voor trailer
Lees meer
Ook in Nistelrode is de moord niet opgelost
ma22.02
Een plezierige avond, met mooi spel, prachtige beelden en een vleugje humor, waarbij Sjaak Bral zich van een kwetsbare kant laat zien.  Lees meer van de recensie  Met dank aan Hans van Uden voor de recensie en Marcel van Steen voor de foto's 
Lees meer
Expositie Marjan Jansen Juurlink geopend
vr19.02
Kunstenares Marjan Jansen Juurlink (bekend van Beeldig) exposeert haar werken Nesterlé van 15 februari tot 25 maart. Mede door haar opleiding INAS en KvJv is Marjan altijd al creatief en graag met kinderen bezig. Elk beetje vrije tijd wordt benut in de tuin of op creatief vlak.
Lees meer