Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Nog even geduld.... kaartverkoop nieuwe seizoen start 19 augustus

Je weer laten verrassen in het theater. Dat is alweer even geleden. Verlangt u er ook zo naar? Welkom terug! Op 12 september gaan weer van start met een nieuw theaterseizoen.
We hebben er zin in, ook al is het nu wat anders dan vorige jaren.Vanaf 19 augustus kunnen er kaartjes besteld worden voor het nieuwe theaterprogramma. 


Wat is er anders?
We starten nu met de bekendmaking en kaartverkoop van september t/m december. Onze programmeringscommissie maakt later dit najaar afspraken met de impresariaten. Wij informeren u t.z.t. wanneer deze voorstellingen in de verkoop gaan. 

Er kunnen maximaal 60 personen tegelijk naar een voorstelling. Op één avond verschijnen de artiesten tweemaal op het podium, om 19.30 én om 21.30 uur.  

Wat blijft?
Een programma voor iedereen toegankelijk, vol verrassing en variatie. Plezier, ontspanning en inspiratie, waarbij je elkaar ontmoet in een huiskamersfeer. 

Wij vinden het belangrijk dat u een ontspannen avondje uit beleeft. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek, ondanks de geldende maatregelen, veilig en aangenaam zal zijn.  Meer informatie leest u hier.