Cultureel Centrum Nesterlé

za8.10
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Kaarten bestellen
< Terug

Tere Zieltjes
Jeroens Clan

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was in Nesterlé bij de debuutvoorstelling van het cabarettrio Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk onbekender”.

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

De pers over Jeroens Clan:
“Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”
Juryrapport Leids Cabaret Festival.


“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben, toch iets onweerstaanbaars houden.” - Theaterkrant.

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 25,00 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer je na het kiezen van je zitplaatsen.


Dit is een inhaalvoorstelling van seizoen 21/22. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaarthouders ontvangen hierover persoonlijk bericht. 
Bekijk websiteKaarten bestellen