Cultureel Centrum Nesterlé

za25.05
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 20,00
Kaarten bestellen
< Terug

A tribute to Sting & the Police
Bauke Bakker & Soul Cages

DICHTER BIJ STING & THE POLICE KOM JE NIET

Een indrukwekkend eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police, laat dat maar aan Bauke Bakker & The Soul Cages over.
Al van kinds af aan werd Bauke sterk beïnvloed door de muziek van The Police en het solowerk van hun voorman Sting.
Het heeft zijn vorm voor een groot deel bepaald: je hoort het kenmerkende geluid van Sting terug in zijn stem en zijn drumwerk is geïnspireerd op de onnavolgbare stijl van Police-drummer Stewart Copeland.


The Soul Cages bestaat uit louter topmusici. Zij spelen of hebben gespeeld met Typhoon, Suzan en Freek, MARUTYRI, Krystl, Bertolf, Her Majesty, Matt Simons, The Bluebirds, The Analogues en vele anderen.

Verwacht in deze show grote hits als Roxanne, Message In A Bottle, If I Ever Lose My Faith In You en Every Little Thing She Does Is Magic, maar geniet ook van minder bekende pareltjes en de eigen draai die Bauke en zijn Soul Cages er aan geven.
De avond is gemarineerd met verhalen en achtergronden.
Bauke & The Soul Cages leiden je rond in de wereld van Sting & The Police met zichtbaar speelplezier en heel veel energie!


Bauke laat horen hoe hij als drummer beïnvloed is door de totaal eigen stijl van Stewart Copeland en weet ondertussen Stings unieke stemgeluid op fenomenale manier te benaderen.“Een fenomeen.” (De Gelderlander)

De Gelderlander:
“Bauke Bakker is fantastisch. Wie de fenomenale zang van Sting en het razendknappe drumwerk van Stewart Copeland combineert in één persoon is een fenomeen.”


drums en zang: Bauke Bakker | toetsen en zang: Micha Wink | gitaar en zang: Ruud van Halder | bas en zang: Sebastiaan van Olst


THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’.

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd

Meer over Bauke & Soul CagesKaarten bestellen