Cultureel Centrum Nesterlé

za8.06
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
Kaarten bestellen
< Terug

Nachtcafé
Alex Roeka

Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé. Waar Roeka achter de bar staat. En je laat proeven van exquise dranken. Die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan je geestesoog voorbij doen glijden. Ga zitten en laat je meevoeren. Door een aanstekelijke levenslust. En de daar onverbrekelijk mee verbonden melancholie. Laat je onderdompelen in wrange en opwindende liefdesverhalen. Ga naar het toilet, staar naar de snijdende muurpoëzie. Mijmer over de dingen die je zojuist gehoord hebt. En dans, terugkomend uit je eenzaamheid. Op de klanken van het bandje in de hoek. Dat wel raad weet met ritme en virtuositeit. En keer ten slotte halfdronken door het ochtendgloren huiswaarts. Verrijkt en gelouterd.

‘Een joekel van een programma, dat een zaal tot een ongewoon lang, klassiek eindapplaus aanzet. In Alex Roeka hebben we in Nederland onze eigen Jacques Brel.’
Dagblad van het Noorden *****

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’.

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd.
Meer over Alex RoekaKaarten bestellen