Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Praten over (h)eerlijk eten na afloop van Biggest Little Farm
ma9.03
Voedsel telen in ecologisch evenwicht met alles wat groeit en bloeit in een rijke, voedende omgeving. Dis is het Voedselbos Nistelrode. Rick en Nienke houden zich sinds twee jaar bezig met de omvorming van dit boes tot ecologisch Voedsel: een rijke, voedende omgeving voor mens en dier.
Lees meer
Jeannie Cuypers exposeert in Nesterlé
zo8.03
Momenteel is in ons centrum een nieuwe expositie met schilderijen van Jeannie Cuypers te zien..
Lees meer
Kira neemt de kinderen moeiteloos mee in haar fantasiewereld
di3.03
Nesterlé doet moeite om de allerjongsten kennis te laten maken met theater met de voorstelling 'Gonnie en Gijsje op stap' en wordt beloond met een uitverkochte zaal!  
Lees meer
Eetcafé 't Pumpke weer open na verbouwing
do27.02
Geen zin om te koken?  Vanavond kunt u weer genieten van het diner+film arrangement in het prachtig verbouwde Pumpke. Bij een lekker hoofdgerecht ontvangt u een gratis kaartje voor de film Monos!
Lees meer
Monos: beelden blijven na afloop in je hoofd spoken
za22.02
In de film Monos (27.02)  wordt de chaos langzaam opgevoerd, tegen een achtergrond van bloedmooie en angstaanjagende beelden.Cameraman Jasper Wolf moest voor deze bejubelde film van Alejandro Landes de bergen én de jungle van Colombia in. De loodzware omstandigheden maakten zijn werk juist beter.
Lees meer
Met de kids naar de film bij Nesterlé
vr21.02
Lekker met de kids naar de film in de carnavalsvakantie?  Reserveer 27 februari in je agenda! 
Lees meer
Sofia voorleeskampioen Bernheze
do20.02
Het was een spannende woensdagochtend voor vele leerlingen van basisscholen uit heel Bernheze. Wie zou er voorleeskampioen worden. Slechts één van hen kon bekroond worden met de titel Voorleeskampioen Bernheze.
Lees meer
Gewijzigde openingstijden tijdens carnaval
ma17.02
Wegens carnaval zijn wij gesloten op 24 en 25 febuari. Wij wensen u fijne dagen. Alaaf!!!
Lees meer
Vocal Group Crescens viert hun 20-jarig jubileum
vr14.02
'What Women Want’, zo luidt de titel van de nieuwe theater productie van Vocal Group Crescens uit Berghem. Met deze muzikale productie viert het koor - dat volledig uit dames bestaat - hun 20 jarig jubileum op 28 en 29 maart bij Nesterlé.
Lees meer
Wie wordt ditmaal de voorleeskampioen Bernheze?
wo12.02
'Op woensdagochtend 19 februari  vindt de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in Nesterlé.Tijdens deze wedstrijd strijden dit jaar 9 kinderen uit Bernheze (de voorleeskampioenen van hun basisschool) met elkaar om de titel 'Voorleeskampioen Bernheze 2020'.
Lees meer
Jan Heijmans neemt afscheid als voorzitter van KBO Nistelrode
di11.02
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van KBO Nistelrode op maandagmiddag 10 februari 2020, heeft Jan Heijmans afscheid genomen als voorzitter van het KBO bestuur en daar willen we graag even bij stilstaan.
Lees meer
Renee van Bavel: loepzuiver en teksten van grote klasse
zo2.02
Renee  van  Bavel brengt in Mensenkind niet alleen een ode aan Herman van Veen maar ook aan zichzelf, haar kwetsbaarheid en het leven. 
Lees meer