Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Sophie Stravens: glasheldere stem en krachtige tekstbeleving maken indruk
zo11.07
Aanstormend talent Sophie Stravens speelt haar voorstelling “Met dank aan alle mannen in mijn leven” in CC Nesterlé. Na een omweg  via de TU in Delft  waar ze ingenieur werd, kwam Sophie in het theater terecht. Een wereld en een rol die haar op het lijf geschreven lijkt te zijn.
Lees meer
Onze helden zijn van start!
vr9.07
10 en 12 jaar! Zo oud zijn de jongste muzikanten die op 8 juli j.l. bij Nesterlé op de infoavond waren. Maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze meldden zich aan. Om te spelen in een band voor een moment! Een pop-up band. Of ze nou ooit in een band gespeeld of gezongen hebben, of daar altijd al van gedroomd. ‘Helden van de Zondagse Muziek’ is dé mogelijkheid om als muzikant, zanger/zangeres op te treden.
Lees meer
Verhalen uit boeken komen tot leven in het theater!
ma5.07
“Raketten, planeten, ruimtevaart, het hoort allemaal bij de jonge onderzoeker”, vertelt Maartje Kroeze, medewerker van bibliotheek Bernheze. In de bibliotheek in Nistelrode heeft Maartje een apart hoekje waar allerlei boeken over ruimtevaart bij elkaar staan. “Over André het Astronautje, met prachtige prenten, tot een heel informatieve collectie voor volwassenen.”
Lees meer
Kaartverkoop seizoen '21|22 van start!
di29.06
Lieve gasten! Het is zover! Tickets voor seizoen '21 | '22 kunnen NU besteld worden. Dit jaar zal er geen papieren brochure verschijnen. Vind je een overzicht voor thuis wel zo gemakkelijk, neem een flyer mee bij Nesterlé of download deze hier!
Lees meer
Laurens en Twan blieken vooruit op nieuwe programma
ma28.06
Tijdens D’n Bliekerd presenteren Laurens en Twan het nieuwe theater programma op een manier zoals we van het Nisseroise duo gewend zijn: met gitaar, contrabas en toepasselijke liedjes. Sommige speciaal gemaakt voor deze middag zoals een flamenco waarmee zij de dansvoorstelling van de danseres Conchita Boon onder de aandacht brengen.
Lees meer
Muzikanten gezocht!
do10.06
Dit is je kans om te spelen in een band voor een moment! Oftewel een pop-up band. Woon jij in Bernheze? En heb je ooit in een band gespeeld of gezongen? Of daar altijd al van gedroomd? ‘Helden van de Zondagse Muziek’ is dé mogelijkheid om als muzikant, zanger/zangeres op te treden. Schrijf je in, oefen en treedt op in het Nisseroise Nesterlé!
Lees meer
Vooruitblik op het nieuwe seizoen tijdens D'n Bliekerd
za5.06
We mogen weer....   Na stille maanden openen we graag onze theatergordijnen!  Bent u ook zo nieuwsgierig naar volgend seizoen?  We nodigen u van harte uit voor D'n Bliekerd op 27 juni. 
Lees meer
WE MOGEN WEER OPEN!
di1.06
Wat hebben we met elkaar reikhalzend uitgekeken naar dit moment! We zijn ontzettend blij dat Nesterlé weer open mag per zaterdag 5 juni. Meer dan ooit kijken we uit naar het moment om onze gasten weer te ontvangen. 
Lees meer
Waar zouden wij zijn zonder een man?
do27.05
De mannen*. In ons leven. Sophie Stravens bedankt ze allemaal. NIEUW in ons programma: 'Met dank aan alle mannen in mijn leven': een veelomvattende voorstelling balancerend tussen kleinkunst, cabaret, muziektheater en ted-talks. Op 10 juli betreedt Sophie ons podium!  
Lees meer
VERDERE VERSOEPELING CORONAMAATREGELEN BINNENKORT VERWACHT
wo26.05
In Nesterlé worden alle muzieklessen en repetities van Fanfare Sint Lambertus Nistelrode (in groepen van maximaal 30 personen) sinds 19 mei 2021 weer opgestart, en ook Bibliotheek Nistelrode gaat terug naar haar normale openingstijden. De bar moet daarbij nog gesloten blijven.
Lees meer
Bewaar je ticket en geniet later
do20.05
Er is achter de theaterschermen door onze programmeringscommissie ontzettend hard gewerkt om samen met de impresariaten nieuwe data vast te leggen voor deze voorstellingen:
Lees meer
Muzieklessen weer van start!
wo19.05
De versoepelingen zoals die gelden vanaf 19 mei biedt Nesterlé de mogelijkheid om bepaalde activiteiten weer te faciliteren; namelijk activiteiten voor sport, kunst en cultuur. Wat zijn we blij dat we muziekleerlingen en docenten weer mogen verwelkomen!!
Lees meer