Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Zondagse Muziek met helden op 10 oktober!
do30.09
Om te spelen in een band voor een moment meldden zich in juli maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze aan bij Nesterlé. Of ze nou ooit in een band gespeeld of gezongen hebben, of daar altijd al van gedroomd. Zondag 10 oktober treden de eerste twee pop-up formaties op van ‘Helden van de Zondagse Muziek’, van 15 tot 17 uur. Kom ook luisteren en ben erbij!
Lees meer
The Blue Moon Rockers zorgen voor feestje in Nesterlé
zo26.09
Het was weer even wennen op de eerste dag van de afschaffing van de coronamaatregelen. Maar de inrichting van de zaal, de swingende nummers en de vermakelijke praatjes van zanger Loed Verhagen, maakten dat band en publiek elkaar al heel snel vonden. Iedereen had zin in dit feestje met The Blue Moon Rockers; en een feestje werd het! 
Lees meer
30 september filmavond
za25.09
Donderdag 30 september gaat het Nesterlé filmseizoen van start. De naam van de film mogen we vanwege licentierestricties helaas niet verklappen. Deze film werd in Cannes beloond met de Gouden Palm én een Oscarnominatie voor Beste Internationale Film. Het is een prachtig verhaal over familierelaties, de overlevingsinstincten van mensen die in armoede leven en de Japanse samenleving.
Lees meer
Annick Boer, wie kent haar niet? Op 2 oktober bij ons te gast!
di21.09
Annick Boer treedt op 2 oktober op met haar eerste solo voorstelling Dat is goed gelukt! En goed gelukt, dat is hij zeker. Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkoming bloot, maar ook ons vermogen om lief te hebben. Met live muziek van Jean Louis van Dam. Annick Boer, wie kent haar niet?
Lees meer
Terug in de tijd met Blue Moon Rockers
zo19.09
In 1993 steken twee collega’s de koppen bij elkaar om een rock-‘n-rollband op te richten. The Blue Moon Rockers. Een prachtig muzikaal avontuur begint. 25 september op het podium bij Nesterlé: met een pak energie! 
Lees meer
Een indrukwekkende start van het seizoen met Robin Borneman
ma13.09
Eindelijk weer een volle zaal bij het concert van Robin Borneman die (als verrassing!) vergezeld wordt door Merijn van Haren, de leadzanger van Navarone. 
Lees meer
leuke vakantie afsluiter: naar de film met je (klein)kids
do26.08
Op donderdag 2 september draait er weer een leuke vakantiefilm voor jong en oud(er). Dit keer op het witte doek een aantrekkelijke eigenzinnige (teken)film over een Amerikaanse avonturier. 
Lees meer
Theaterbezoek met coronatoegangbewijs
wo25.08
We zijn ontzettend blij publiek publiek bij onze voorstellingen te mogen ontvangen en artiesten een podium te kunnen bieden. We hebben naar aanleiding van de laatste persconferentie besloten om voor onze voorstellingen over te stappen naar toegang met bewijs zodat wij onze zalen voor 2/3 mogen vullen.
Lees meer
Extra tickets verkrijgbaar voor Robin Borneman
wo18.08
Omdat we bij het concert van Robin Borneman gebruik maken van het coronatoegangsbewijs, vervalt de verplichting van anderhalve meter afstand en kan Nesterlé de maximaal toegestane capaciteit (van 180 bezoekers) benutten. 
Lees meer
Annick Boer : mooiste kleinkunstliedjes en droogkomische verhalen.
za14.08
Annick Boer (bekend van o.a. Kanniewaarzijn en De TV Kantine) komt 2 oktober a.s. naar Nesterlé met haar succesvolle cabaretvoorstelling ‘Dat is goed gelukt!’  Een voorstelling met de mooiste kleinkunstliedjes en droogkomische verhalen. 
Lees meer
Laat de voorpret alvast beginnen
wo28.07
Beste bezoekers, In ons theater is het even stil....   We genieten van een welverdiende vakantie.  Maar de voorpret kan beginnen!  Klik hier voor ons nieuwe programma en bestel alvast  uw tickets voor seizoen 2021 |2022. 
Lees meer
Een avondje Nesterlé begint bij 't Pumpke:
di27.07
Nesterlé en Eetcafé 't Pumpke hebben een zeer smakelijk aanbod: bestel je een driegangen theatermenu, dan ontvang je je theaterticket gratis. Dat wordt dubbel genieten!  In ons programma is met speciale icoontjes aangegeven bij welke voorstellingen het arrangement van toepassing is.
Lees meer