Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Nieuwe gemeentedichter van Bernheze treedt op tijdens Zondagse Muziek
wo2.10
Rebecca Latupeirissa zal op 13 oktober a.s. optreden tijdens Zondagse muziekmiddag. Ze is begonnen als singer - songwriter onder de naam Jenna Attison en haar werk is te vinden op Spotify en Deezer.
Lees meer
Zaal vol fietsende mannen ontroerd door Karsten & Alice
di1.10
Fietslegende Karsten Kroon laat zich in zijn voorstelling 'Door de wind' van zijn kwetsbare kant zien. De theaterzaal was gevuld met wielerliefhebbers. Groepjes fietsende vrienden die misschien hadden verwacht getrakteerd te worden op wieleranekdotes. Want niemand minder dan fietslegende Karsten Kroon stond op het podium. Het publiek kreeg echter veel meer dan dat.
Lees meer
Wie is Max?
zo22.09
Zoals de naam het al zegt: Max is veel.  Een rasartiest met een goed gevoel voor de foute kant van het leven, podiumbeest, filmpjes maker, gitarist, zorgzame vader, liefhebbende man, boos kind en trotse hunk ineen. Brabantse humor, Hollandse geest en een kosmopolitische mentaliteit. 
Lees meer
Uit je dak met muziek uit zeventiger jaren tijdens Zondagse Muziek op 13 oktober
do19.09
De eerste band van de eerste editie van Zondagse Muziek seizoen 2019/2020 is bekend! De zeskoppige band Old Noise laat u zondag 13 oktober genieten van een partij swingende muziek uit de zeventiger jaren. 
Lees meer
De voorstelling van Angela is meer dan alleen een leuk ding
di17.09
Angela Groothuizen speelde op 14 september haar voorstelling Lueke Binge. “ik ga leuke binge “ staat er op de strippenkaart die Angela ooit van haar dochter kreeg. Nu ze 60 wordt, is het tijd om werkelijk leuke dingen te gaan doen.
Lees meer
Renee van Bavel :“Puur en prachtig!” aldus Herman van Veen.
do12.09
Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen. In Mensenkind verbindt Renée van Bavel het werk van Herman van Veen met haar eigen verhalen en observaties en zet op die manier de klassiekers zoals Liefde van later, Suzanne en Cirkels in een nieuw licht.
Lees meer
Hoog tijd voor een gesprek met Angela
za7.09
Samen met hammondvirtuoos Nico Brandsen, bestormt Angela Groothuizen de theaters met een nieuw theaterprogramma Lueke binge, na een pauze van twee seizoenen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar.‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, lijkt het de hoogste tijd om die strippenkaart te gaan innen.
Lees meer
Martha Daams verbeeldt het 'kind-zijn' in haar schilderijen.
vr6.09
Vanaf 1 september kunt u  bij Nesterlé genieten van een nieuwe collectie schilderijen. Het thema van de serie schilderijen is ‘KIND’. Kinderen zijn onbevangen en nieuwsgierig. Dat heeft Martha Daams in haar schilderijen proberen te vangen. “Een fijne kindertijd is een fantastische basis voor je verdere leven. Daarom is het zo fijn om het kind-zijn te verbeelden bij het schilderen”, zegt Martha.
Lees meer
Filmseizoen op 26 september van start met pakkende feel-good movie; GREENBOOK
do5.09
Green Book won al Golden Globes en 3 Oscars, waaronder de belangrijkste: Beste Film. De mix van een verhaal verwant aan "Intouchables", het lekkere acteerwerk, de kleurrijke vormgeving, de aanstekelijke soundtrack en de schuring van het onrecht dat rassendiscriminatie heet, creëert een pakkende feel-good movie. Laatste donderdag van september op ons witte doek!
Lees meer
Samen vieren we de winst met Rabo ClubSupport
zo1.09
Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coöperatieve bank een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Oss Bernheze stelt dit jaar € 300.000,- beschikbaar.  Nesterlé doet weer mee en jouw stem is geld waard!! Stemmen kan vanaf 27 september. 
Lees meer
Karsten Kroon in een voorstelling over vechten voor je plek in het peloton en je bestaan!
do29.08
De storm in zijn hoofd is gaan liggen en hij vindt zijn weg in de spirituele wereld. Geen ADHD-gedrag meer voor voormalige wielrenner Karsten Kroon, maar een focus op liefde en muziek. Een nieuwe toekomst zonder de beruchte rennersstress. 
Lees meer
Je gaat met pensioen en dan?
di20.08
De theatervoorstelling ‘…en ze leefden nog lang en gelukkig’ laat op een ludieke, humoristische manier zien, hoe je gelukkig en gezond oud kan worden. Op 13 september bent u -als 55-plusser van harte uitgenodigd voor deze vrolijke middag (gratis!)
Lees meer