Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Mooiland on tour bij Nesterlé
do8.09
Donderdag 22 september tussen 18.00 en 20.00 uur vindt de informatiemarkt 'Mooiland on tour' plaats. Praat mee en maak het verschil in uw buurt! 
Lees meer
Stemmen kan vanaf vandaag
ma5.09
Wij doen weer met de Rabo Clubsupport. Ben je lid van Rabobank Oss/ Bernheze? Wij vragen je om te stemmen op Nesterlé.
Lees meer
Jim van der Zee keeps it fresh
zo4.09
Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Zanger en gitarist Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo bijzonder mogelijk te maken. Het gevoel dat hij heeft als hij zingt, dat ene moment, wil hij delen met de luisteraar.
Lees meer
Jouw stem is geld waard!
zo28.08
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij ons om ons doel te behalen? Jouw stem levert Nesterlé geld op. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Hoe meer stemmen, hoe meer steun we ontvangen. 
Lees meer
Vakantiefilm op 1 september
vr26.08
Zoals je van ons gewend bent, draait Nesterlé de laatste donderdag van de zomervakantie weer een leuke Disney animatiefilm. Sluit de vakantie gezellig af met je (klein)kids.
Lees meer
Brabant, mijn Brabant in Caramba jasje
zo21.08
Op zaterdag 22 april 2023 komen Joris Linssen & Caramba naar ons theater met de voorstelling Dichterbij.  In deze voorstelling staat de ‘streekmuziek’ centraal. Het idee van deze voorstelling ontstond bij Nesterlé door Ad de Laat. 
Lees meer
10 september: Keep it Fresh met Jim van der Zee
di16.08
Zijn voorkomen is heel anders dan in 2018 toen hij The Voice of Holland won, maar het hartverwarmende stemgeluid van Jim van der Zee is nog even uniek.
Lees meer
KOOP NU THEATERTICKETS VOOR SEIZOEN 22/23
di26.07
Met plezier presenteren wij een vers theaterseizoen, vol eigenzinnige voorstellingen en onverwachte ervaringen. Wij kijken ernaar uit om je (opnieuw) te ontmoeten en samen nieuwe verhalen te zien, horen en ontdekken.
Lees meer
Ontdek de nieuwe bestelomgeving van Nesterlé
zo24.07
Achter de schermen werd maandenlang gewerkt aan een nieuw ticket- en nieuwsbrief-systeem. Vooruitlopend op online kaartverkoop die dinsdag a.s. van start gaat stellen we onze gloednieuwe online bestelomgeving voor.
Lees meer
Expositie schilderwerken
zo10.07
Wil van Rijn, woonachtig in Heesch exposeert vanaf maandag, 4 juli tot 3 oktober in ons cultureel centrum. De expositie bestaat voornamelijk uit landschappen geschilderd op doek met olie en/of acrylverf.
Lees meer
Binnenkort: Start kaartverkoop seizoen ’22-‘23
ma4.07
Terwijl we zojuist het theaterseizoen 21/22 hebben afgesloten met een prachtig optreden van Dreamfield, wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan de presentatie van het nieuwe theaterseizoen.
Lees meer
laatste filmavond dit seizoen: 30 juni
za25.06
Op donderdag 30 juni a.s. vindt de laatste filmavond van dit seizoen plaats. Staat hij al in jouw agenda? De film begint om 20.15 uur. Gratis naar de film?  Reserveer het diner+theaterarrangement via info@eetcafetpumpke.nl. 
Lees meer