Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Bedrijfscommunicatie tijdens Ondernemerstafel van Starters Succes

Potentiële klanten vinden tegenwoordig online en offline hun weg naar een bedrijf. Dat maakt het onderwerp communicatie er voor startende ondernemers niet makkelijker op. Daarom besteedt de Ondernemerstafel op woensdag 6 november van 19.00 tot 21.00 uur hier aandacht aan bij Nesterlé.



Hoe maak je een goede pitch? Welke stappen mag je niet vergeten in jouw bedrijfscommunicatie? Hoe zet je jouw bedrijf neer op social media? Zulke vragen komen aan de orde. Starters Succes organiseert de bijeenkomst voor starters uit Bernheze en Oss die korter dan vijf jaar ondernemen. Ook leden van ondernemersverenigingen zijn welkom.
Mieke Langenhuizen (Social Monday) en Rian van Schijndel (Bernheze Media) zetten de aanwezigen aan het denken en gaan met hen aan de slag. Ze vertellen hoe ze van hun passie communicatie hun werk maakten én delen er kennis over. “Veel mensen hameren nu op social media, maar het gaat echt om het complete plaatje: het is belangrijk om via alle wegen een eenduidige boodschap te vertellen aan jouw klanten. Het verhaal moet kloppen, net als jouw huisstijl. Dat zorgt voor herkenbaarheid.” Begin bij de basis, dan komt het goed met de communicatie, vertellen de twee: “Het heeft niet veel zin om al je aandacht aan één kanaal te geven als je jouw verhaal nog niet kent. Vraag jezelf eerst af of je doet wat bij je past. Stel vervolgens de vraag of de klant zit te wachten op jouw dienst of product.”

• Woensdag 6 november 19.00 – 21. 00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Interesse? Aanmelden kan door een mail te sturen naar events@starterssucces.nl.