Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

A STAR IS BORN - UITVERKOCHT!

Nog maar juist uit de bioscopen en nu op het witte doek bij Nesterlé de muzikale, romantische film A STAR IS BORN.  Was u er op tijd bij tijdens de voorverkoop? Dan boft u! 


De film vertelt het verhaal van Jackson Maine, een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady Gaga). Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Onvervalst en innemend: Bradley Cooper en Lady Gaga sprankelen in A Star Is Born (vier sterren). Stefani Germanotta verandert volkomen geloofwaardig van onzekere serveerster in popgodin.  (De Volkskrant)

A Star is Born was goed voor 5 Golden Globe-nominaties: Beste film (drama). Hoofdrolspeelster Lady Gaga ontving een nominatie voor Beste actrice en Bradley Cooper kreeg twee nominaties, voor Beste acteur en Beste regisseur. Daarnaast won het nummer Shallow een nominatie in de categorie ‘Best original song’.

Donderdag 28 februari – aanvang 20.15 uur. Kaartjes à 5 euro verkrijgbaar aan de kassa vanaf 19.30 uur.