Cultureel Centrum Nesterlé

ma9.03
Terug

Praten over (h)eerlijk eten na afloop van Biggest Little Farm

Voedsel telen in ecologisch evenwicht met alles wat groeit en bloeit in een rijke, voedende omgeving. Dis is het Voedselbos Nistelrode. Rick en Nienke houden zich sinds twee jaar bezig met de omvorming van dit boes tot ecologisch Voedsel: een rijke, voedende omgeving voor mens en dier.

Benieuwd naar het verhaal van Voedselbos Nistelrode? Lees meer in het interview in de DeMooiBernhezekrant.

Op 12 maart kan men bij Nesterlé na afloop van de documentaire The Biggest Little Farm met Rick en Nienke van het Voedsel  en Wilco en Debbina van Boer-in-Natuur uit Uden verder praten over het gezond en (h)eerlijk willen eten, met respect voor de natuur, de dieren en de boer.

The Biggest Litte Farm 

The biggest little farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur, de onderlinge verbondenheid, en aan de cyclus van het leven. 

Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd… In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly  hun werk en stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem.

Aanvang van de film is 20:15 uur. Tickets voor deze film à 5 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa.