Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Zondagse Muziek met helden op 10 oktober!

Om te spelen in een band voor een moment meldden zich in juli maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze aan bij Nesterlé. Of ze nou ooit in een band gespeeld of gezongen hebben, of daar altijd al van gedroomd. Zondag 10 oktober treden de eerste twee pop-up formaties op van ‘Helden van de Zondagse Muziek’, van 15 tot 17 uur. Kom ook luisteren en ben erbij!Optreden van eerste twee pop-up formaties van ‘Helden van de Zondagse Muziek’.

De middag wordt afgetrapt met stevige rock en rock ’n roll uit de jaren ‘60 en ‘70. The Stones, natuurlijk. En Creedance Clearwater Revival en Elvis. Uitgevoerd door een zangeres, zanger, twee toetsenisten, drummer, gitarist en basgitarist. In deze band hebben muzikanten elkaar gevonden die hun sporen al hebben verdiend in andere bands. De avond dat zij elkaar ontmoetten bij Nesterlé hadden ze hun speellijst al bijna klaar!

De tweede band voor het moment treedt op met rustige, sfeervolle luisterliedjes. Ze zorgen voor een huiskamersfeer waar muziek dicht bij je komt, van hart tot hart. Van Danny Vera’s Rollercoaster, via Avond van Boudewijn de Groot tot Billie Joel’s Pianoman. Uitgevoerd door meerdere zangers, ondersteund door gitaar, toetsen, basgitaar, dwarsfluit, mondharmonica en drums. Een mooie combi van beginnende bandjes-muzikanten én meer ervaren muzikanten uit Bernheze.

Ook zo benieuwd wat ze samen ervan gaan maken? Kom naar hun gratis optreden en schrijf ook vast de andere data van de Helden van de Zondagse muziek in je agenda: 16 januari 2022 en 6 maart 2022.