Cultureel Centrum Nesterlé

do27.05
Terug

Waar zouden wij zijn zonder een man?

De mannen*. In ons leven. Sophie Stravens bedankt ze allemaal. NIEUW in ons programma: 'Met dank aan alle mannen in mijn leven': een veelomvattende voorstelling balancerend tussen kleinkunst, cabaret, muziektheater en ted-talks. Op 10 juli betreedt Sophie ons podium!  

Een aaneenschakeling van vrije verhalen en muzikale intermezzo’s. Over brandende liefdes en belangrijke mannen. Vaders en opa’s. Brandweermannen en bouwvakkers. Tinder en Twin Towers. Appels en peren. Hart en hoofd. Over Griekse godinnen, de liefde voor muziek en natuurlijk de ultieme dankbetuiging aan de man, aan alle mannen in dit leven.

Maak het mee op 10 juli: een dynamische one-woman-show die laat lachen en huilen. Eigenzinnig en intiem. Kwetsbaar en een tikkie brutaal.

Bio Sophie
Sophie Stravens (29) begon haar theatercarrière in Valkenswaard. Na een jeugd vol dans- en muzieklessen in de Hofnar, producties bij Toneelgroep Valkenswaard en optredens via WereDi, vertrok ze naar Delft om te gaan studeren. Tijdens haar opleiding Bouwkunde aan de TU Delft volgde ze een deeltijdopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, waarna ze werd toegelaten tot de Master of Music aan het conservatorium. Daar verdiepte ze zich in cross-overs van toneel, cabaret, theatrale ted-talks, zang en dans. Sophie speelde eerder haar eigentijdse bewerking van Antigone in Nistelrode.

Afhankelijk van de geldende maatregelen op 10 juli a.s. kunnen de aanvangstijden wijzigen. Kaarthouders ontvangen persoonlijk bericht.