Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

The Blue Moon Rockers zorgen voor feestje in Nesterlé

Het was weer even wennen op de eerste dag van de afschaffing van de coronamaatregelen. Maar de inrichting van de zaal, de swingende nummers en de vermakelijke praatjes van zanger Loed Verhagen, maakten dat band en publiek elkaar al heel snel vonden. Iedereen had zin in dit feestje met The Blue Moon Rockers; en een feestje werd het! 

Met drie bandleden uit Nistelrode en eerdere optredens in Nesterlé, was het een soort van thuiskomen voor de band. De zaal was gevuld met familie, vrienden, kennissen en fans.

In het eerste deel nam de band ons mee in de geschiedenis van de rock-'n-roll; nummers uit de jaren 50, 60 en 70 van onder meer Elvis Presley, The Tielman Brothers en Buddy Holly werden met veel enthousiasme gespeeld en ‘aan elkaar gepraat’ door Loed.

Terwijl de organisatie van Nesterlé de pauze benutte om een dansvloer te creëren, gebruikten bandleden en publiek dit moment om gezellig bij te kletsen. De waardering over en weer is groot; dat bleek even later ook toen de band stil stond bij mensen die hen ontvallen zijn.

Na de pauze werd het publiek getrakteerd op Nederlandse rock-'n-roll-liedjes van onder andere Johnny Lion en Peter Koelewijn én op nummers van eigen cd’s van de Rockers. Het publiek reageerde enthousiast en de dansvloer werd goed benut. Na een spetterende toegift, kijken we terug op een zeer geslaagd feestje.

[tekst: Liseth Kuijs]