Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Nieuw in ons programma: Robin Borneman

Wij zijn trots dat we deze 'rising star' mogen toevoegen aan ons programma 2021. In februari 2019 maakte hij bij Nesterlé al een onvergetelijke indruk  met zijn stem: van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend. Op 21 maart is hij bij ons te gast: Robin Borneman.

Robin is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra. Hij zingt jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze singer-songwriter uit Oss is net zo overtuigend in zijn soloshows.

Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn album ‘Folklore III: The Cradle Tree. Het laatste van het drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

Onlangs verbijsterde de mysterieuze Robin de kenners in het populaire RTL tv-programma ‘I can see your voice’. Hun monden vielen dan ook open toen hij loepzuiver Rolling in the deep van Adele inzette.,,Ik hoop dat je vanaf nu in Nederland ook zo’n grote jongen wordt’’, reageerde een lyrische Samantha Steenwijk, die zijn stem prachtig vond. ,,Ik hoop oprecht dat dit je doorbraak wordt.’’

Robin verzorgt op zondag 21 maart 2021 twee concerten in Nesterlé, om 19.30 en 21.30 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar. Wij hopen van harte dat we onze zaalcapaciteit op deze datum mogenn uitbreiden.  Voor dit moment zijn er 30 tickets verkrijgbaar per voorstelling, maar niet getreurd, wij plaatsen u graag op de wachtlijst mocht de zaal 'vol' zijn.