Cultureel Centrum Nesterlé

di19.01
Terug

Hoe word je een goede astronaut?

Bent u een theaterliefhebber en wilt uw (klein)kinderen ook leren hoe leuk het theater is? Neem ze mee naar de voorstelling Het Astronautje 4+ op 28 februari a.s.  Een ruimtereis is nog nooit zo leuk en leerzaam geweest!Een jonge onderzoeker wil maar één ding: astronaut worden. Maar hoe doe je dat? En hoe zit het heelal eigenlijk in elkaar? In deze theatrale vertaling van het boek André het Astronautje van André Kuipers bereidt de onderzoeker zich online voor op zijn ruimtereis. Op Aard-bol.com bestelt hij onder meer de aarde, het zonnestelsel en raketonderdelen. Stap voor stap leert hij over het heelal en bouwt hij uiteindelijk zijn eigen raket. Nu kan hij echt de ruimte in! Op de maan doet hij vervolgens een wel heel bijzondere ontdekking…

De theatervoorstelling Het Astronautje laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met de ruimtevaart en onze kwetsbare planeet. De schitterende decors en de stem van onder meer ruimtevaarder André Kuipers brengen de aarde en het heelal tot leven. Een ruimtereis is nog nooit zo leuk en leerzaam geweest!

Klik hier voor de trailer. 

Nieuwsgierig geworden? Reserveer uw tickets voor de voorstelling op 28 februari via deze website. aanvang 11.00 uur. Duur van de voorstelling 1 uur.