Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

EEN GEWAAGD EXPERIMENT MET MAARTJE EN KINE op 6 november

Maartje en Kine maken met Speelbeesten van de coronanood een deugd. Anderen gingen trainen voor de triathlon, de kelder opruimen of Japans leren, zij deden iets wat ze al heel lang wilden. Ze stapten in hun busje en reden naar Noorwegen om een programma te maken over onderwerpen die ze tot nu toe nog niet aandurfden. 

Speelbeesten is een show geworden met liedjes over die ontbrekende kinderwens. Over Maartjes voornemen om haar relatie te beëindigen, over Kines haat-liefdeverhouding met haar thuisland Noorwegen en over de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders.

Gewaagd experiment

Voor de tournee schrijven Maartje en Kine samen met schrijver Peer Wittenbols voortdurend nieuw materiaal. Daarom is geen enkele avond hetzelfde. Er ontstaat een ontzettend scherpe show. Als publiek ben je onderdeel van een gewaagd experiment. Nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af.

Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van de twee multi-instrumentalisten: persoonlijker, gedurfder en riskanter, maar nog steeds muzikaal, humoristisch en verfrissend. Als ware speelbeesten willen Maartje & Kine niets liever dan het theaterdoek aan flarden zingen.

Zaterdag 6 november | Maartje en Kine, Speelbeesten II | Aanvang 20:15 uur |Toegang  € 17,50 | Tickets verkrijgbaar via www.nesterle.nl.