Cultureel Centrum Nesterlé

za30.09
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Kaarten bestellen
< Terug

Nesterlé Rockfestival
Sticky Fingers, The Lions, King Herrie & Sjeekers

WACHTLIJST!!

Deze voorstelling is uitverkocht.  Stuur een mailtje naar ticket@nesterle.nl. Wij plaatsen je op de wachtlijst. Als er tickets terugkomen nemen wij telefonisch contact op. 

Maak je op voor een heerlijke, rockende & swingende avond met drie optredens van regionale bands. Alle bands maakten eerder hun opwachting bij Nesterlé: 

Sticky Fingers:

Een Stones coverband met een lange geschiedenis die in het coronatijdperk een ware metamorfose heeft ondergaan. Op het moment dat er nog maar 3 bandleden over waren was de opheffing dichtbij. Na een lange speurtocht wisten ze twee nieuwe gitaristen te strikken met het Stoneshart op de juiste plek. Oorspronkelijk gitarist Anthony ging bassen en nieuwe mannen Jeffry en Patrick vormden de nieuwe ijzersterke gitaartandem.
In deze line-up spelen ze  nu al sinds feb 2022 en de reacties op de optredens worden alsmaar positiever. De band weet de sound van de  gouden Stones periode  uit de sixties en seventies heel dicht te benaderen en klinkt inmiddels als een geolied geheel.
Op 30 september gaan zij weer voor ‘a lot of satisfaction’.

The Lions:

Zij bespringen je met hun enthousiasme en laten je ten prooi vallen aan de muziek.

The Lions is een Poprock-band, die is ontstaan in 2021 met een bonte verzameling aan muzikanten. En die diversiteit hoor je terug in de nummers. Met veel toewijding duiken zij van Toto naar Amy Winehouse en besluipen je met Phil Collins en Anouk. Zelfs eigen nummers zitten in hun repertoire!

De gitaar brult in de handen van Marcel Hanenberg, de klauwen van Leander West glijden over de toetsen. Met stoere blik bespeelt Joland van der Heijden zijn bas. De spinnende stemmen van Sara Pullen en Eva Zuidema en stampende drums van Pieter van Rooij maken de band compleet.

Als The Lions achter je aan zitten, kun je niet meer stilstaan. Laat je manen wapperen. We worden allemaal koningen en koninginnen van de dansvloer!

King Herrie en de Sjeekers:

2 gitaren, een basgitaar, zang en drums. Dit zijn de instrumenten van King Herrie en de Sjeekers. Deze instrumenten gecombineerd met een jarenlange vriendschap en eigenwijze manier van covers spelen zorgt voor ons geluid. Plezier op het podium en voor onze toeschouwers zijn voor ons de belangrijkste reden om te spelen. Sjeek, rock & roll!

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleen gaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’. 

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd.

Tijdens Nesterlé Rockfestival zijn er voornamelijk staanplaatsen met een aantal statafels en barkrukken. Op deze avond neemt u geen plaats op de tribune en wordt slechts een klein aantal stoelen/tafeltjes geplaatst.
Kaarten bestellen