Cultureel Centrum Nesterlé

za25.02
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 15,00
Kaarten bestellen
< Terug

Lusten en Lasten
Meiden van Los

De Meiden van LOS zijn terug!

In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

Dit keer staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet?
Natuurlijk willen de meiden wel de lusten, maar niet de lasten. Het perfecte leven! Maar kan dat wel? Een wilde stap-avond zonder de kater, een goede baan zonder de stress, een kind zonder de zorgen, een relatie zonder de ruzies, de meiden kunnen nog wel even doorgaan, en dan doen ze dan ook, uitgebreid in deze voorstelling. De meiden nemen geen blad voor de mond en fantaseren er lustig op los.

Lusten en Lasten is de vijfde voorstelling van de formatie LOS ditmaal met Dookje, Kim, Vivianne en Marianne.


Quote: “De sketches met zelfspot en kift laten zien wie ze juist niet willen worden en zijn uitgewerkt zonder gêne. Veel van de besproken thema's worden via het lied verwoord en op vrolijke wijze neergezet. De stemmen van het viertal klinken als een klok en hun non-verbale uitingsvormen maken het af. De meiden van LOS zijn scherp en actueel, nemen geen blad voor de mond en sturen je met een goed gevoel naar huis’’


THEATERDINER 
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 25,00 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit.  Te bestellen tot 22 februari 2023 (mits beschikbaar). Deze voorstelling is verplaatst vanaf 14 januari j.l.  Had u eerder tickets gekocht? Deze zijn geldig voor 25 februari. 


Bekijk websiteKaarten bestellen