Cultureel Centrum Nesterlé

za13.04
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
Kaarten bestellen
< Terug

MTV Unplugged session
2000 Unplugged

2000 UNPLUGGED neemt je mee naar de sferen van de MTV Unplugged Sessions en de Top2000. Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance.

Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 of en van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.


Een greep uit de lovende recensies: 

"Genoten van het optreden van de Top2000 Unplugged band! Lekkere muziek mooi aan elkaar gepraat door Marcel met verrassende theatrale accenten, een aanrader voor een leuke avond!"
   
"Wat een fantastische avond. Heerlijke muziek, wat een topband. Feest van herkenning. Zeker een aanrader!!!"
   
"Ik hou eigenlijk helemaal niet van coverbands. Ben snel verveeld. Maar... Ik heb me in deze voorstelling geen seconde verveeld. Veel variatie in monumentale liedjes, variatie van gebruik instrumenten, diverse stemmen en interactie met het publiek. Top! Ik heb zelfs meegeblèrd, ben nu hees..."

"Wat een avond! Geweldige musici, goede opbouw, mooie connectie met publiek, een aanrader om zeker naar een avondje 2000 Unplugged te gaan en je mee te nemen naar de de wereld van de muziek van de afgelopen jaren. Een mooie avond uit!" 

Geweldige avond gehad, met een mooie dwarsdoorsnede uit de popmuziek. Lekker meezingen met TOP2000-liedjes.


THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’.

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd
Meer over 2000 unpluggedKaarten bestellen